Alıntı yapılan: repsolarex - 26.09.2023 17:41@Spider-Man oğlum sen hesabı satmadın mı murat mısın resul mu hanginiz oynuyorXKCVNÖÇMXCNVÖÇMXNCÖVÇXNCVÖÇMXCNV
@Spider-Man oğlum sen hesabı satmadın mı murat mısın resul mu hanginiz oynuyor
Alıntı yapılan: IceSexe - 26.09.2023 17:52Alıntı yapılan: repsolarex - 26.09.2023 17:41@Spider-Man oğlum sen hesabı satmadın mı murat mısın resul mu hanginiz oynuyorXKCVNÖÇMXCNVÖÇMXNCÖVÇXNCVÖÇMXCNVŞikayet ile ilgilenen yetkili, bu yorumdan sonra arkadaşa MultiAccount şüphesi ile hesabını incelemenizi rica ediyorum, ilgilenilmeyecekse etiket atarak şikayet oluşturmamı isteyebilirsiniz, seve seve yaparım.
Alıntı yapılan: IceSexe - 27.09.2023 15:38Alıntı yapılan: IceSexe - 26.09.2023 17:52Alıntı yapılan: repsolarex - 26.09.2023 17:41@Spider-Man oğlum sen hesabı satmadın mı murat mısın resul mu hanginiz oynuyorXKCVNÖÇMXCNVÖÇMXNCÖVÇXNCVÖÇMXCNVŞikayet ile ilgilenen yetkili, bu yorumdan sonra arkadaşa MultiAccount şüphesi ile hesabını incelemenizi rica ediyorum, ilgilenilmeyecekse etiket atarak şikayet oluşturmamı isteyebilirsiniz, seve seve yaparım.Hesabı satın almış olsaydım unban attırmak için okadar uğraşmaz gider yeni bir hesap satın alırdım yada gidip okadar para yatırmazdım, yatıracağım paraya gider yeni bir hesap alır onlada oynardım ama kontrol sağlana bilir benim için bir sorun yok.
Alıntı yapılan: Spider-Man - 01.10.2023 23:24Alıntı yapılan: IceSexe - 27.09.2023 15:38Alıntı yapılan: IceSexe - 26.09.2023 17:52Alıntı yapılan: repsolarex - 26.09.2023 17:41@Spider-Man oğlum sen hesabı satmadın mı murat mısın resul mu hanginiz oynuyorXKCVNÖÇMXCNVÖÇMXNCÖVÇXNCVÖÇMXCNVŞikayet ile ilgilenen yetkili, bu yorumdan sonra arkadaşa MultiAccount şüphesi ile hesabını incelemenizi rica ediyorum, ilgilenilmeyecekse etiket atarak şikayet oluşturmamı isteyebilirsiniz, seve seve yaparım.Hesabı satın almış olsaydım unban attırmak için okadar uğraşmaz gider yeni bir hesap satın alırdım yada gidip okadar para yatırmazdım, yatıracağım paraya gider yeni bir hesap alır onlada oynardım ama kontrol sağlana bilir benim için bir sorun yok.Yeni bir hesap mı satın alırdın?
adam şikayete şikayet ekliyor amk