Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jarmal Brockton @IceSexeOlaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice MahkemesiOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/09/2023 22:13İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hile şikayetlerinde Jarmal Brockton adlı karakterin videosunu izlerken anim iptali yapan deagle[improved deagle] olduğunu düşünüyorum ve slient olduğunu düşünüyorum.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizle https://streamable.com/xmnqdq Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş hiç durmadan sıkmasına rağmen her sıktığı hit gidiyor ve fark ederseniz deagle çekme ve bırakma durumlarında hiç bir şekilde yine anime girmiyor ve koşmaya devam ediyor.
Alıntı yapılan: Spider-Man - 24.09.2023 23:24Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jarmal Brockton @IceSexeOlaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice MahkemesiOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/09/2023 22:13İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hile şikayetlerinde Jarmal Brockton adlı karakterin videosunu izlerken anim iptali yapan deagle[improved deagle] olduğunu düşünüyorum ve slient olduğunu düşünüyorum.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizle https://streamable.com/xmnqdq Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş hiç durmadan sıkmasına rağmen her sıktığı hit gidiyor ve fark ederseniz deagle çekme ve bırakma durumlarında hiç bir şekilde yine anime girmiyor ve koşmaya devam ediyor.Kötü oynuyorsun, video'yu görünce kanka bu hile ya diye de aranızda konuşmuşsunuzdur siz şimdi, Hile kullanmıyorum, karşınızda ki kişiyide kendinize benzetmemeye bakın. Video'yu izleyen yetkili kararını bekleyebiliriz, savunmam bu kadar.
Alıntı yapılan: IceSexe - 24.09.2023 23:31Alıntı yapılan: Spider-Man - 24.09.2023 23:24Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jarmal Brockton @IceSexeOlaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice MahkemesiOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/09/2023 22:13İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hile şikayetlerinde Jarmal Brockton adlı karakterin videosunu izlerken anim iptali yapan deagle[improved deagle] olduğunu düşünüyorum ve slient olduğunu düşünüyorum.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizle https://streamable.com/xmnqdq Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş hiç durmadan sıkmasına rağmen her sıktığı hit gidiyor ve fark ederseniz deagle çekme ve bırakma durumlarında hiç bir şekilde yine anime girmiyor ve koşmaya devam ediyor.Kötü oynuyorsun, video'yu görünce kanka bu hile ya diye de aranızda konuşmuşsunuzdur siz şimdi, Hile kullanmıyorum, karşınızda ki kişiyide kendinize benzetmemeye bakın. Video'yu izleyen yetkili kararını bekleyebiliriz, savunmam bu kadar.Karşınızdaki kişiyi kendinize benzetmeyin? Baykuş zamanı açtığın godları sana hatırlatmama gerek yok herhalde. Tamam en aimGOD sen ol, yönetici kararını bekleye biliriz.
Silent olsaydım videonun başında hit kaçırmazdım, yetkili kararını bekleyebiliriz
Alıntı yapılan: IceSexe - 25.09.2023 12:38Silent olsaydım videonun başında hit kaçırmazdım, yetkili kararını bekleyebilirizSlient range ayarı yapılabiliyor, ne kadar yanına geldiği zaman hitin işleyeceği VS, dediğim gibi admin son kararı verir.
@Spider-Man oğlum sen hesabı satmadın mı murat mısın resul mu hanginiz oynuyor