Konu: İhlaller  (Okunma sayısı 167 defa)

#0 - 11.06.2024 22:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jayden_DeShawn @kill4you Kairi_Eriss @LLC

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı Emote, Ortak Nezaket, Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'teki tarihte kişilere baskın atmaya gidiyoruz ve Taymor_Fluellen karakteri Jayden_DeShawn tarafından rehin alınıyor. Rehin alındığı zaman Jayden_DeShawn "Taymor'un kafasına basar." diye, sanki Sıfır Bir dizisindeymiş gibi emote veriyor. Jayden_DeShawn karakteri SpawnKill yaptığı için ve bunun hakkında zaten adına açılmış bir şikayet olduğu için ona PM'den neden SpawnKill yaptığını sormak için yazıyor ve "konuşma" gibi bir agresif tavırla cevap veriyor. Tüm bunlardan sonra Jayden_DeShawn bir anda "Kapıyı açacağım." yazıyor ve kapıyı açıyor, daha sonrasında Kairi_Eriss karakteri içeri giriyor. Kairi_Eriss karakteri evin dışında yaralıydı. Ne hikmetse yaralıdan çıkınca Jayden_DeShawn karakterine vahiy iniyor, kapıyı açıyor ve Kairi_Eriss hemen eve kaçıyor. Bunlar olurken herhangi bir SMS'leşme veya sistemsel arayıp konuşma yok. Kişilerin mixing yaptığı çok bariz ortada. Ceza almalarını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://i.hizliresim.com/hhc6jsu.png (Ortak Nezaket ve Hatalı Emote)

https://i.hizliresim.com/jp2ce7j.png (Kairi_Eriss RK)

https://streamable.com/okve76 (Jayden_DeShawn kilidi açıyor ve Kairi_Eriss içeri giriyor.)

Ek açıklamalar(varsa): andaç adına açılmış bir şikayettir. Kişinin forum üzerinde susturması var.

#1 - 12.06.2024 00:39
IC savaşı gerçek anlamda kin ve nefrete çevirip forumda bu denli basit bir şikayet açılmasını mantıklı bulmuyorum. Konuşma yazdığım için şikayet açılması açıkçası ilginç. İlgilenecek yetkili için kendimi ifade etmek istiyorum. Yaralı yatan adam etkisiz hale gelince ayağımı başına koydum, bunda herhangi bir gerçek dışı emote göremiyorum. Gerçek hayatta yaşanması olası bir durum. Türkçede basmak "ayak tabanını, gövdenin ya da bacağın ağırlığını verecek biçimde, bir şeyin üstüne koymak." anlamına geliyor. Senin aklına sıfır bir mantığı saçma bir şey geliyorsa beni bağlamaz. Rolün ortasında özel mesaj kanalı dikkat dağıtıyor ve sohbeti karıştırdığı için oyun dışı muhabbete devam etmemek adına konuşma yazdım. Konuşma sözcüğü herhangi bir hakaret, aşağılama ve küfür olduğunu sanmıyorum. Son olarak sözde mix yaptığımız için açıklama yapayım. Kairi karakterinin yaralıya düşüp düşmediğini bilemem, tıpkı sana yaptığım gibi aralıklar ile kapıyı açıyorum ki içeri birisi girerse düşürelim. Bu sırada ekip arkadaşımı görüyorum tekrar kapıyı kilitliyorum iyi forumlar dilerim.

#2 - 12.06.2024 09:02
IC savaşı gerçek anlamda kin ve nefrete çevirip forumda bu denli basit bir şikayet açılmasını mantıklı bulmuyorum. Konuşma yazdığım için şikayet açılması açıkçası ilginç. İlgilenecek yetkili için kendimi ifade etmek istiyorum. Yaralı yatan adam etkisiz hale gelince ayağımı başına koydum, bunda herhangi bir gerçek dışı emote göremiyorum. Gerçek hayatta yaşanması olası bir durum. Türkçede basmak "ayak tabanını, gövdenin ya da bacağın ağırlığını verecek biçimde, bir şeyin üstüne koymak." anlamına geliyor. Senin aklına sıfır bir mantığı saçma bir şey geliyorsa beni bağlamaz. Rolün ortasında özel mesaj kanalı dikkat dağıtıyor ve sohbeti karıştırdığı için oyun dışı muhabbete devam etmemek adına konuşma yazdım. Konuşma sözcüğü herhangi bir hakaret, aşağılama ve küfür olduğunu sanmıyorum. Son olarak sözde mix yaptığımız için açıklama yapayım. Kairi karakterinin yaralıya düşüp düşmediğini bilemem, tıpkı sana yaptığım gibi aralıklar ile kapıyı açıyorum ki içeri birisi girerse düşürelim. Bu sırada ekip arkadaşımı görüyorum tekrar kapıyı kilitliyorum iyi forumlar dilerim.

Yaptığın ihlallerden dolayı şikayet açıyorum, kin gütme olduğunu nereden çıkarıyorsun anlamadım. IC savaşı OOC forum savaşına döndürdünüz kaç gündür, başka bir şey değil. Her neyse, savunmana gelecek olursak "ayağını adamın kafasına bastırır." gibi daha uygun bir emote atabilirdin. "Basar" geçerli bir emote değil. Neyi basıyorsun? Adamın kafasına neyi bastın? Bir şey anlaşılamıyor, hatalı ve yetersiz emote. "Konuşma" gibi bir agresif tavırla yanıt vermek yerine direk olarak /pmkapat yapabilirdin veya beni pm atmamam konusunda uyarabilirdin. Sözde mix falan yok, mix yaptığınızda bariz ortada. Kairi_Eriss yaralıya düşmesiyle ve kalkmasıyla 3 dakika var. Ne hikmetse Kairi_Eriss yaralıdan çıktıktan sonra senin kapıyı açasın geliyor ve kapıyı açıyorsun. Daha sonrasında Kairi_Eriss içeri giriyor. Ne kadarda ilginç değil mi? Kairi'nin yaralıdan çıktığı vahiy olarak indi herhalde.  ::) Her neyse, şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 13.06.2024 18:53
@LLC adına

Merhabalar burada RK gibi bir durum söz konusu değil. Çünkü RK dediğimiz şey yaralıdan çıktıktan bir süre sonra 8 saati doldurmadan size geri ateş açmamdır. Buna Revenge Kill diyoruz. Yani burada RK yaptığıma dair bir kanıt yok, ki zaten RK da yapmadım. Mix konusuna gelecek olursak yaralıdan kalktığımda kapının açık olduğunu görüp içeri girdim, beni gördüğünde de kişinin dediği gibi ateş açılmadı.
Zaten evin içerisinde arada bir kapıyı açıp kapatarak içeri girmenizi bekliyorduk, bunu bensiz yaptılar bende bu fırsatı kullandım. Bana karşı açılan konulara savunmam bu. Aslında bana karşı açılan bir şikayette yok savunma yapayım. Yinede durumu belirtmiş olalım. İyi forumlar.

#4 - 17.06.2024 03:15
Şikayet incelendi.

Ortak Nezaket için; @kill4you bu seferlik uyarıyorum. Direkt "konuşma" yazmak yerine cevap vermemelisiniz veya karşı taraftan PM atmamasını rica etmelisiniz.
Mixing ve RK için yetersiz kanıt.
Hatalı Emote için; savunma geçerli.

K&A