IC savaşı gerçek anlamda kin ve nefrete çevirip forumda bu denli basit bir şikayet açılmasını mantıklı bulmuyorum. Konuşma yazdığım için şikayet açılması açıkçası ilginç. İlgilenecek yetkili için kendimi ifade etmek istiyorum. Yaralı yatan adam etkisiz hale gelince ayağımı başına koydum, bunda herhangi bir gerçek dışı emote göremiyorum. Gerçek hayatta yaşanması olası bir durum. Türkçede basmak "ayak tabanını, gövdenin ya da bacağın ağırlığını verecek biçimde, bir şeyin üstüne koymak." anlamına geliyor. Senin aklına sıfır bir mantığı saçma bir şey geliyorsa beni bağlamaz. Rolün ortasında özel mesaj kanalı dikkat dağıtıyor ve sohbeti karıştırdığı için oyun dışı muhabbete devam etmemek adına konuşma yazdım. Konuşma sözcüğü herhangi bir hakaret, aşağılama ve küfür olduğunu sanmıyorum. Son olarak sözde mix yaptığımız için açıklama yapayım. Kairi karakterinin yaralıya düşüp düşmediğini bilemem, tıpkı sana yaptığım gibi aralıklar ile kapıyı açıyorum ki içeri birisi girerse düşürelim. Bu sırada ekip arkadaşımı görüyorum tekrar kapıyı kilitliyorum iyi forumlar dilerim.