Klaus ristani karakteri düşüyor Bro? Bu arada adamlık falan karıştırmayın 500MB oyun oynuyoz. Arkadaşınıza 50 mermi attik ölmedi orası ayrı konu.
Kırpılmış ssler kanıt olarak sunulmuyor belli ki elinizde video var, videonun tam halini ve kırpılmamış halini atarsanız iyi olur. Ve orada belirttiğin kişiye sadece 1 kişi sıkıyor şikayet açılan kişiye üç kişi sıkıyor ve en az on iki hit yiyor.
Alıntı yapılan: cetrain - 17.04.2023 16:23Klaus ristani karakteri düşüyor Bro? Bu arada adamlık falan karıştırmayın 500MB oyun oynuyoz. Arkadaşınıza 50 mermi attik ölmedi orası ayrı konu. Al kanka bak sıkıyorum hit gidiyor ama arkadaşının canı gitmiyor
Alıntı yapılan: Uzgun - 17.04.2023 16:26Alıntı yapılan: cetrain - 17.04.2023 16:23Klaus ristani karakteri düşüyor Bro? Bu arada adamlık falan karıştırmayın 500MB oyun oynuyoz. Arkadaşınıza 50 mermi attik ölmedi orası ayrı konu. Al kanka bak sıkıyorum hit gidiyor ama arkadaşının canı gitmiyorHile kullanmıyorum beyler adminler gerekirse inceleme yapar beni kendinizle karıştırmayı bırakın geçerli kanıtınız varsa şikayet açarsınız.+son ss te dağa taşa sıkıyorsun kanka hitmarkerin sıkıntılı