Konu: God yada Lag.cs Milan Kalashnikov  (Okunma sayısı 639 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2023 04:14
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Milan_Kalashnikov - @Rivera
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Demachi oluşum üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişide lag cs yada god olduğunu düşünüyorum, dikkatli incelenirse mutlu olurum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
-

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 17.04.2023 11:39
Şahitliğimi onaylıyorum, Arkadaş açıkcası god açmış bariz belli

#2 - 17.04.2023 14:04
Herhangi bi hile kullanmıyorum, kalabalık bi ortam olduğu için galiba mermiler işlemiyor sizin adamlara da sıkmamıza rağmen 6 - 7 mermiden sonra zor düşürdük zaten bi kaç saniye sonra düştüm ben de

#3 - 17.04.2023 14:36
O saatlerde biraz pingim vardı ondan olabilir, yaralıya düşüyorum zaten.

#4 - 17.04.2023 15:26
Herhangi bi hile kullanmıyorum, kalabalık bi ortam olduğu için galiba mermiler işlemiyor sizin adamlara da sıkmamıza rağmen 6 - 7 mermiden sonra zor düşürdük zaten bi kaç saniye sonra düştüm ben de
Videolarda kimseye lag yada her hangi bir sorun olmuyor, sadece sen ve arkadaşın John'da oluyor, videoyu çeken arkadaşın pingi yok çünkü pingi olsa diğer adamları düşüremez. O yüzden dikkatli incelenmesini istedim ve ek olarak senin vurduğun hitlerde işliyor. Videoyu tam izlersen görürsün.
O attığın ss neyin kanıtı fazla anlamış değilim ama admin inceleyecektir.
Yanlış anlaşılma olmasın toxiclik amaçlı yazmıyorum sadece açıklıyorum.

#5 - 17.04.2023 15:50
Üyelerim olduğu için küçük bir savunma yapıyorum, sunucuda genel bir lag olması lazım. Eğer olmasaydı bu aşağıdaki bıraktığım videoda da banlanırdı? Herkes sizin geçmişteki savaştağınız oluşumlara açtığınız godlar gibi god açmıyor. Toxiclik yapmanıza gerek yok, Q atınca oyun bitiyor. Oyunu oyunda yaşayın. İyi forumlar.

#6 - 17.04.2023 16:12
Video her şeyi söylüyor, yaptığınız ihlal zinciri ardı arkası kesilmiyor arkadaşlar. Lag olsa bile 20 vuruşta ölmüyorsun Deagle'ın hasarı 50 civarında, 20 vuruşta ölmeme ihtimalin yok. Daha öncesinde de  bu sunucuda savaş rolleri döndü, bu tarz lag sorunu ile karşıya gelen tek kişisiniz. Tebrikler.  Oyuna kendinizi bu kadar kaptırmayın "oyun" oynuyoruz Hile, Rol ihlalleri yapıcaksanız, Roleplay'in ne anlamı kaldı?
« Son Düzenleme: 17.04.2023 16:14 Massive »

#7 - 17.04.2023 16:14
Gerekli savunmalar yapılmış, herşey yapılmış. Sonuçlanabilir değerli adminler.

#8 - 17.04.2023 16:20
Video her şeyi söylüyor, yaptığınız ihlal zinciri ardı arkası kesilmiyor arkadaşlar. Lag olsa bile 20 vuruşta ölmüyorsun Deagle'ın hasarı 50 civarında, 20 vuruşta ölmeme ihtimalin yok. Daha öncesinde de  bu sunucuda savaş rolleri döndü, bu tarz lag sorunu ile karşıya gelen tek kişisiniz. Tebrikler.  Oyuna kendinizi bu kadar kaptırmayın "oyun" oynuyoruz Hile, Rol ihlalleri yapıcaksanız, Roleplay'in ne anlamı kaldı?

ÖNcelik ile selamlar kankam Deagle 50 vuruyor demişsin ama şöyle bir sorun var bu sıra sunucuda bug var galiba veya hitlerde hasarlar değişiyor kanıtını bırakıyorum.

#9 - 17.04.2023 16:21

Allah Allah, peki senin bu şikayetle ne alakan var Massive? Güldürme beni, şikayetle alakan yoksa yorum yapma.

Madem sunucuda lag sorunu olmadığını söylüyorsunuz, Deagle'nin 50 vurduğunu söylüyorsunuz. Klaus karakteri neden 46-50 civarı hasar yemiyor? Buna bakarak ben de GODMODE açtığınızı söyleyebilirim? Olayı çarpıtma amacınız çok belli, biraz adam olup kalıbınızla iş yapın. Bizim elimizde kanıtlarımız var, susuyoruz. Ama bu kadarı yeter.