Konu: Arsen Kasparian/Smoothcam-TP şüphesi  (Okunma sayısı 2076 defa)

#50 - 08.05.2022 14:31
Kanıt sunabilirsin, bu kadar zor değil. Zaten videoda oynuyorsun ya, attığın DM videonun devamını da bırak da hepimiz izleyelim, Kasparov hooduna bugla mı gidiyorsun. Yoksa TP mi oluyorsun?  :garip:

#51 - 08.05.2022 14:39
YA ATTIK YA VİDEOSUNU BUG O BUG GEL DISCORD EKRAN AÇAYIM NASIL YAPILDIGINI GOSTEREYIM

Replika#3665

#52 - 08.05.2022 14:49
Senden saçma videolar istemiyoruz, attığın DM videosunun devamını bırak. Atmıyorsan da boş chat yapmadan bekleyelim, belli ki sadece anonim videolarla bug deneyip yırtmaya çalışacaksın.
Bunun yanı sıra, şahsıma sırf şikayet açtım diye hakaret eden bir adamla oturup konuşacak değilim. Chat yapmayı bırak da bekleyelim.

#53 - 08.05.2022 15:07
ya dostum benim, orada seni vurup alt f10 atıyorum sonra da atmıyorum, ki videom olsa ister atarım ister atmam seni bağlamaz. orada yaşadığım bir bug, bugun nasıl yapıldığını da videolar ile yetkiliye gösterdim. İsteyen yetkili olursa da tekrar yaparım, gerekirse dcde ekran açıp yaparım.

artık daha bir şey yazmayalım da sonuçlansın 

#54 - 08.05.2022 16:34
Merhaba. Bir dostum Discord üzerinden ulaştı, düştükten sonra ilk giriş yaptığı yere ışınlanıyor o da benim gibi buglanıp. @ByRevenge 'e teşekkür ederim.

Direkt bizim hooda baskın attıkları sırada ki bir video:

#55 - 08.05.2022 16:38
Merhaba. Bir dostum Discord üzerinden ulaştı, düştükten sonra ilk giriş yaptığı yere ışınlanıyor o da benim gibi buglanıp. @ByRevenge 'e teşekkür ederim.

Yine benzeri bir olay, SA-MP'ın buglarından kaynaklanan bir olay.  Bir başka örneğini de bırakayım. Altı sayfa olmuş, yetkililer de sorun çekmesin bence. Durum açık gibi duruyor. :-\

#56 - 08.05.2022 17:09

Yine benzeri bir olay, SA-MP'ın buglarından kaynaklanan bir olay.  Bir başka örneğini de bırakayım. Altı sayfa olmuş, yetkililer de sorun çekmesin bence. Durum açık gibi duruyor. :-\

Konudan bağımsız PD'nin genelinde böyle bir bug var, onun dışında başına gelen birine hiç denk gelmedim. Zaten PD'de olan arkadaşlar da doğrulayacaktır.

#57 - 08.05.2022 17:27
Dediğim gibi bu bir bug, yapılıyor. Discord üzerinden ekran açıp herhangi bir yetkiliye de nasıl olduğunu gösterebilirim, hile kullanmadım. İyi günler, daha da ileti atmayacağım.

#58 - 08.05.2022 17:32
Daha fazla iletiye gerek yok. @Lia Lütfen kısa zamanda sonuçlansın konu.

#59 - 10.05.2022 16:45

tüm pd lerde öyle gözüküyor. nedeni ise  komut ile pd skinin giydikleri kısacası "Duty" aldıkları yer.