Konu: Arsen Kasparian/Smoothcam-TP şüphesi  (Okunma sayısı 2075 defa)

#0 - 01.05.2022 19:22
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @Replika
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Southside üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda her şey mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
İyi forumlar.
Olay çok basit. Arsen Kasparian düştüğü gibi ortadan kayboluyor.
Video'yu detaylıca inceleyebilirsiniz, görsellerle ekstra destekliyorum. (Yavaşlatarak kişinin anlık kayboluşunu görebilirsiniz.)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Video;

Çatışma çıkıyor Arsen düşüyor.

Arsen Kasparian anlık kayboluş anı: (videoda detaylı hali var.)

2 Dakika sonra geniş alandan alınan fotoğraf, kişi ortada yok.

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin geçmişi ortada, hileden kaç defa ban yediğini yetkililer biliyor. Videosu yoksa her şeyin ortada olduğundan ağır yaptırım istiyoruz.
« Son Düzenleme: 02.05.2022 01:52 meriawam »

#1 - 01.05.2022 19:23
Video bana ait, şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 01.05.2022 19:41
dostum sanırım o arabada düştükten sonra içerlemişsiniz  :'( :'( :'( smooth cam falan o tarz şeyler hiç kullanmadım bilen bilir  O:-)  :garip:
ne alaka anlamadım sikayet sinirlenmeyin dostlarim, belki bir gün yenersiniz. :-* :-\
O anda videolu oynadığını da herkes bilir Replika eğer zaten sistemsel bir hataysa o videoyu atabilirsin, bu kadar gerginliğe gerek yok.

#3 - 01.05.2022 19:49
dostum sanırım o arabada düştükten sonra içerlemişsiniz  :'( :'( :'( smooth cam falan o tarz şeyler hiç kullanmadım bilen bilir  O:-)  :garip:
ne alaka anlamadım sikayet sinirlenmeyin dostlarim, belki bir gün yenersiniz. :-* :-\
RK yaptığın halde düşüyorsun, utanmadan düşüp bir de böyle laflar sergiliyorsun. Bilen bilir diyorsun da platformda hileden yediğin banların haddi hesabı yok. Videom yok yalanlarına gireceksen işin zor, herkes videolu oynadığını biliyor.
Düşmekten bahseden sen, 1 saat içerisinde 2 defa düşüyorsun. Bu yüzden yaptığın ihlaller doğrultusunda R15'e çekildiğini herkes çok iyi biliyor.
1. düşüşün.

2. düşüşün, kaçırılmamak için attığın. TP/Smoothcam?

Seninle polemiğe girmeyecektim fakat her savunmada bu tür seviyesiz savunmalar ile dönüş yapıyorsun. Yalan yanlış şeyler yazacağına buyur savunmanı yap.
« Son Düzenleme: 01.05.2022 19:51 meriawam »

#4 - 01.05.2022 19:51
pekala elias prat

#5 - 01.05.2022 19:52
tp ya da smoothcam kullanmiyorum net kanitlarinizi atmanizi oneririm. gerekirse admine ozelden atarim ssimi. iyi gunler  :)

#6 - 01.05.2022 19:56
tp ya da smoothcam kullanmiyorum net kanitlarinizi atmanizi oneririm. gerekirse admine ozelden atarim ssimi. iyi gunler  :)

Şikayet açılmış ve olduğunu iddia edip savunma yapmıyorsun. Açtığım şikayet doğrultusunda savunmayı zaten buraya yapman şart, olay yetkili falan değil. Bana atarsan zaten şikayet anında kapanacak bunu yapmak yerine platformda huzursuzluk için elinden geleni yapıyorsun.

Bunun dışında , RK ihlalin ile vurduğun ss'i atıyorsun. Videonu da bekleriz Replika. YKİ yapıp bir de düşürünce seviniyor musun?
Videosu var ve atmıyor, ya da atamıyor mu diyelim?
O anın detaylı videosunu buraya bırakmasını bekliyoruz.
« Son Düzenleme: 01.05.2022 20:13 meriawam »

#7 - 01.05.2022 19:58
ne rksi bro en azindan sehre indigimiz zaman vurulup kacirilmiyoruz interior icinde pusmadiginiz zaman gorduk noldugunu  :garip:

#8 - 01.05.2022 20:00
1 saatlik hali de var bro sileyim dur ssini alip  :sampanya: :sampanya:

#9 - 01.05.2022 20:13
Senin sorunun ne biliyor musun? Bir şikayet açılınca ufak bir savunma ile konuyu kapatmak yerine karşı tarafı sinir edecek kelimeler sarf ediyorsun.
Ama sana sinirlenmiyorum, çünkü ne olduğunu cümle alem biliyor.
Neden bahsettiğin savunmanı buraya yapıp, konuyu arşive çekmemi sağlayıp. Uzatmadan bitirmiyoruz?