Savaşı kaybettim bari banlatmaya çalışayım kafasına girmişsiniz, bu ss alınmıştır. Video programlarında ss yakalama özelliği var, Fraps ya da obs ile kaydetmiyorsanız bunları bilirsiniz. Alta bastığım zaman benim video programım otomatik ss alıyor. Bu Nvidia fotoğraf yakalama özelliğidir. videom olsa şimdiye editler atardım bile, beni tanıyorsunuz bilirsiniz. hile şikayetini saptırıp başka şeyler atmışsın, can fulleme olayı farklı. Teaxy buga girip map altına düşüyor bu yüzden tedavi edilmek istiyor. Admin de bununla ilgilenmiş ama yine de yapmamış, kişisel şikayet olarak açarsınız. Kendi yaptığınız şeydir kan modunuz olsa Tony'e bariz sıktığımızın kanıtı da olurdu, herhangi bir hile kullanımı yok. Kafamız rahat, bu yüzden kasmıyoruz. Hile açtığım zaman duvardan vurma açan bir insan değilim, başka türlü oynarım. Yendiğimiz bir savaş içerisindeyken 25v6 atarken neden hile açalım? Mantık kurun, beş saniye erken ya da geç düşer. Bu kadar net bu işler, daha bir şey yazmayın da sonuçlanmasını bekleyelim