Konu: Arsen Kasparian @Replika Kapriel Piruzian @Teaxy Arthur Kassouni @NoVaseline  (Okunma sayısı 3255 defa)

#10 - 13.06.2022 20:51
Kendi videondan aldım bence yeterli olur. Skinime bakarsan merminin çıktığı silah benim silahım. Attığım tek kurşun bu.

#11 - 13.06.2022 21:00
Merhaba. Videon olmadığını söylüyorsun, dostum videon yoksa ekran görüntüsünü nereden aldın? Chatine F8 logu da düşmemiş?  :garip:
Spoiler: GösterGizle

Savunmanda bir çelişki daha gördüm, BatuhanC gibi isimlerin arkadan sıktığını söylüyorsun. Dostum... Malesef hasarlarımda saydığın kimsenin hasarı yok. Duvar arkası yiyorum, önden sıkıyorsunuz. Senin ve senin yanındaki arkadaşın harici hasar yediğim yok Replika.
Spoiler: GösterGizle

#12 - 13.06.2022 21:04
Videom olsa zaten şimdiye kadar atmıştım, arkadaşlar interiordan çıkmayınca ben de videoyu vesaire alt tabdan açmakla hiç uğraşmadım. Crash yiyip geldiğimde Experience'i açmam gerekiyordu, laptop kullandığımdan o an uğraşmak istemedim. Olsa şimdiye kadar videomu da Youtube'a atardım. @Teaxy ve @NoVaseline 'in de savunmalarını yukarıda ilettim, ortak bir savunma. @NoVaseline zaten sadece bir hit atmış, onlukta pek bir şey yok. Bizlikte bir şey yok, arkadaş sağa-sola kaçarken vurduk. Canı laglı düşüyor zaten, elli kişi bir adama sıkıyoruz.

@BatuhanC the Emperor 'un arka arabadan adamlara sıktığı ss, böyle attığı için bana bu şekilde gönderiyorum.
https://cdn.discordapp.com/attachments/953748304829751318/985718798147530782/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/953748304829751318/985718140627480706/unknown.png

Diğer taraftan @acars.o7 'de arkadaşa sıkıyor, hasarlarında sadece biz sıkmışız. Bu sunucuda bulunan bir bug zaten, bir adamı 50 kişi tararsanız herkesin hasarları çıkmayabilir. Bir adamda 30 tane hasar olmaz. Dört bir yandan kuşattık sizi, herkes ateş etti. Hasarlar da böyle çıkmış.

Şu ssle her şey açığa çıkıyor zaten, neden bu kadar uzadığını anlamadım. Üçümüzünde kullandığı bir hile yok.
https://cdn.discordapp.com/attachments/984902727530340362/985813918649815061/unknown.png

Ayriyeten @BatuhanC the Emperor 'un videosunu da akşam buraya geldiğimde iletirim, o da Tony'e sıkıyor fakat hasarlarda ismi yok.

Savunmayı replika gerçekleştirdi. sslerde görüldüğü gibi kişiye sağa sola kaçarken hit atıyorum, hitmarker ise gözüküyor. sunucuda bazen köklü laglar olabiliyor ve bize yansıyan ise laglı bir şekilde oranın arkasına geçmesiydi. sunucuda bu tür laglar yaşanıyor, şöyle bir örnek verebiliriz. bir objenin yanından geçerken karakter duvara doğru ilerliyor fakat onda arkasına geçmiş oluyor ve bizde ise gecikmeli geliyor.

+ bir ton adam ateş ediyoruz. hile kullanmıyorum, hiç kullanmadım da. iyi günler sonuçlanıp en erken zamanda temize çıkmayı bekliyoruz.

#13 - 13.06.2022 21:05
Elimde kişilerin net hile olduğu bir video var kapatmazsanız şikayeti onuda paylaşıcam onuda görün gönlünüz rahat bir şekilde yasaklamanıza yardımcı olacak merak etmeyin :)
« Son Düzenleme: 13.06.2022 21:17 YUCA »

#14 - 13.06.2022 21:16
ss çektiğin zaman çektiğin ss chatloguna yansımaz, o ssten sonra çekersen diğer çektiğin ss chatloguna düşer dostum. yıllardır samp oynadığını söylüyorsun ve bunu bilmiyorsun. günlerdir forumdaki toxicliğin bitmedi, ee gerçi siz ne yapacaksınız? oyunda sürekli kaybettikten sonra şikayet açıp bizi de uğraştırıyorsunuz, kullandığımız herhangi bir hile yok. savunmalarımızı da yukarıda ilettik. uzatma dedikçe sürekli olarak yanıt gönderiyorsun, loading falan fistan. şikayetten bir şey çıkmaz, mutlu olmayacaksın işte hile kullanmadık. hasarlar konusu buglu, yönetim bunu biliyordur zaten sıkan herkes hasarlar da çıkmıyor. uzatma da şikayet sonuçlansın

#15 - 13.06.2022 21:29
ss çektiğin zaman çektiğin ss chatloguna yansımaz, o ssten sonra çekersen diğer çektiğin ss chatloguna düşer dostum. yıllardır samp oynadığını söylüyorsun ve bunu bilmiyorsun. günlerdir forumdaki toxicliğin bitmedi, ee gerçi siz ne yapacaksınız? oyunda sürekli kaybettikten sonra şikayet açıp bizi de uğraştırıyorsunuz, kullandığımız herhangi bir hile yok. savunmalarımızı da yukarıda ilettik. uzatma dedikçe sürekli olarak yanıt gönderiyorsun, loading falan fistan. şikayetten bir şey çıkmaz, mutlu olmayacaksın işte hile kullanmadık. hasarlar konusu buglu, yönetim bunu biliyordur zaten sıkan herkes hasarlar da çıkmıyor. uzatma da şikayet sonuçlansın
Flaming yaptırmaya zorluyorsun ama sana istediğini vermicem şu platformda soruyorum anlık çatışma varken kim gidip f8e basıp ss alır gerçekten onu f8 ile aldığını söyleyip bizde inanacağımızı mı sanıyorsun bariz bir şekilde videodan alınmış ayrıca sen videosuz gezmesin youtubeye atmadan hele ki video var elinde ama kendini ifşalamak istemiyorsun ayrıca şunuda söyleyeyim elimde öyle bir video var ki şuanda upload oluyor hasarların hiç önemi yok biliyor musun ? Direk üçünüzün duvardan bana sıktığınız kabak gibi gözüküyor birazdan onuda atıcam sonra cevap vermicem sana iyi uykular replika.

#16 - 13.06.2022 21:33
Elimde kişilerin net hile olduğu bir video var kapatmazsanız şikayeti onuda paylaşıcam onuda görün gönlünüz rahat bir şekilde yasaklamanıza yardımcı olacak merak etmeyin :)

O videoda burada mevcut. Aşağıdaki görüntü + videoda da fark edilecektirki mermiler duvara isabet ediyor. Her ne hikmetse de Tony Ardicelli(?) duvar arkasından ölüyor. Tony Ardicelli'de mermi izi modu olmasına rağmen canı usulsüz bir şekilde gidiyor. Aracın içerisindekiler de; Arsen Kasparian, Kapriel Piruzian ve Arthur Kassouni. Üzgünüm beyler ama bazı şeyler tesadüf olarak varsayılmıyor. İyi forumlar.

Ek olarak, şimdi fark ettim. Ghaalen Howell karakterine de sizin araçtakilerin aimbotu sekiyor. Aşağıdaki görüntüde bariz bir şekilde hile kullanıldığı ortada, videoyu da detaylıca incelerseniz dediğimle uyuşacaksınız. 0:35-0:39 arası videoda net bir şekilde kanıtlanabiliyor. Böylesine Aşama 4 (Onaylı) bir birliğin yetkilisinin bu tarz hile kullanması hiç yakışakalır bir durum değil.

« Son Düzenleme: 14.06.2022 02:33 fellerTiberius »

#17 - 13.06.2022 21:44
Videoları atıyorum şimdi.

#18 - 13.06.2022 21:51
Videoları atıyorum şimdi.
Az önce yoktu şimdide videosu çıktı ortaya anlamadım bizi mi kandırıyorsun yönetimi mi kandırmaya çalışıyorsun kendinle çelişme replika zaten daha önce iki kere ban yemişsin neden bu kadar ısrarcısın demek ki yönetimin insiyatifi sizlerde ters işlem görüyor bekliyoruz videonu umarım kanıta değer bir video olur…

#19 - 13.06.2022 21:54
@YUCA tüm yorumlara cevap atmaktan vazgeçin lütfen, aksi takdirde susturma alacaksınız. Konu altında ikili tartışmaya girmeyin.