Yetkililer iki kere hileden hesabını açmış sen hala sunucuyu kötüleme derdindesin
Alıntı yapılan: YUCA - 13.06.2022 12:19Alıntı yapılan: acars.o7 - 13.06.2022 12:12Alıntı yapılan: YUCA - 13.06.2022 11:56Alıntı yapılan: feltor - 13.06.2022 11:34video bekliyoruz replikaSadece gidip YouTube’ye video çeksin yönetime kaç defa videolarında hile olduğunuda söyledik nerelerden hit atıyordu adam ama allah büyük işte eve girmeye çalışırken isteksiz şekilde orada kaldım iyikide kalmışım gün yüzüne çıktı her şeyToksik iletilerini kendine sakla. Savunma yapacağımızı söyledik. Uzatmanın mânâsı yok.Şikayetle alakan yok senin yazmandaki sebep nedir ?Bölgede sana sağ taraftan sıkan benim. Bir şikayet açıyorsan bölgede bulunan diğer kişilerden de savunma bekleyebilirsin. Replika şu an müsait değil ve savunmasını benim göndermemi rica etti.Replika adına, Attığım ekran görüntülerinde de göründüğü gibi o köşeye geçmeden önce canının birçoğunu kaybediyorsun. Ekstra olarak, lagla hiçbir durum yaşamadım diyorsun; videoda laglı hit yediğin görünüyor. Artık içi dolu şikayetler açın. OOC kininiz ile hareket etmeyi bırakın. Senin de dediğin gibi orada yaklaşık yirmi kişiyiz. Hasarlar göstermişsin, hasarlar buglu demiştim. Hasarlarda 19 hiti 9 defa vurmuşuz; bu da toplam 171 yapar. Senin canın 146. 146 cana 171 vurmamız sence de mantıksız değil mi? 2004 yapımı bir oyun oynuyoruz. Birden fazla bug oluşabiliyor, net bir kanıtın yok. Oyundayken birini vurup q attıktan sonra tekrar girdiğimizde hasarlar listesi silahı bile olmasa ona işleniyor.Bunları düşünerek yazın lütfen. Ekstra olarak da kendim şu ssi bırakayım. ID'i karıştırdın galiba, böyle hatalar sizde hep oluyor zaten. Nick Magadinno'n wallhackli ss atması gibi
Alıntı yapılan: acars.o7 - 13.06.2022 12:12Alıntı yapılan: YUCA - 13.06.2022 11:56Alıntı yapılan: feltor - 13.06.2022 11:34video bekliyoruz replikaSadece gidip YouTube’ye video çeksin yönetime kaç defa videolarında hile olduğunuda söyledik nerelerden hit atıyordu adam ama allah büyük işte eve girmeye çalışırken isteksiz şekilde orada kaldım iyikide kalmışım gün yüzüne çıktı her şeyToksik iletilerini kendine sakla. Savunma yapacağımızı söyledik. Uzatmanın mânâsı yok.Şikayetle alakan yok senin yazmandaki sebep nedir ?
Alıntı yapılan: YUCA - 13.06.2022 11:56Alıntı yapılan: feltor - 13.06.2022 11:34video bekliyoruz replikaSadece gidip YouTube’ye video çeksin yönetime kaç defa videolarında hile olduğunuda söyledik nerelerden hit atıyordu adam ama allah büyük işte eve girmeye çalışırken isteksiz şekilde orada kaldım iyikide kalmışım gün yüzüne çıktı her şeyToksik iletilerini kendine sakla. Savunma yapacağımızı söyledik. Uzatmanın mânâsı yok.
Alıntı yapılan: feltor - 13.06.2022 11:34video bekliyoruz replikaSadece gidip YouTube’ye video çeksin yönetime kaç defa videolarında hile olduğunuda söyledik nerelerden hit atıyordu adam ama allah büyük işte eve girmeye çalışırken isteksiz şekilde orada kaldım iyikide kalmışım gün yüzüne çıktı her şey
video bekliyoruz replika
Bölgede sana sağ taraftan sıkan benim. Bir şikayet açıyorsan bölgede bulunan diğer kişilerden de savunma bekleyebilirsin. Replika şu an müsait değil ve savunmasını benim göndermemi rica etti.Replika adına, Attığım ekran görüntülerinde de göründüğü gibi o köşeye geçmeden önce canının birçoğunu kaybediyorsun. Ekstra olarak, lagla hiçbir durum yaşamadım diyorsun; videoda laglı hit yediğin görünüyor. Artık içi dolu şikayetler açın. OOC kininiz ile hareket etmeyi bırakın. Senin de dediğin gibi orada yaklaşık yirmi kişiyiz. Hasarlar göstermişsin, hasarlar buglu demiştim. Hasarlarda 19 hiti 9 defa vurmuşuz; bu da toplam 171 yapar. Senin canın 146. 146 cana 171 vurmamız sence de mantıksız değil mi? 2004 yapımı bir oyun oynuyoruz. Birden fazla bug oluşabiliyor, net bir kanıtın yok. Oyundayken birini vurup q attıktan sonra tekrar girdiğimizde hasarlar listesi silahı bile olmasa ona işleniyor.Bunları düşünerek yazın lütfen. Burada da hiti Trevor Balasian'dan yiyorsunuz. Arsen Kasparian'dan değil. Dikkatli bakarsan fark edersin. Benim hitim senin hasarlar loguna düşmemiş. Orada olduğunun kanıtı olarak da şunları paylaşabilirim.Kırpılmış ssler kanıt olarak sayılmaz, farkındayım. Arkadaş uyanınca daha net kanıtlar atacağız.Ekstra olarak da kendim şu ssi bırakayım. ID'i karıştırdın galiba, böyle hatalar sizde hep oluyor zaten. Nick Magadinno'n wallhackli ss atması gibi
Hilelik bir durum yok, biz de sağda boş boş hareketler yaparken gözüküyorsun. Hasarlarımızda onun hasarlarıdır, Vice Roleplay hasarlarında da herkesin ateş ettiğinin hasarı yazılmaz, bunu da çoğu kişi bilir. Biz de gözüküyordunuz, hitmarkerımız da çıkıyor. Lag probleminden sizde öyle gözükmüştür. Elli kişi size sıkıyoruz, herkesin hasarlarda ismi çıkacak diye bir şey yok. Arthur Kassouni ise sadece bir hit atmış, @NoVaseline videosu vesaire varsa o da atar. Hasarların buglu olduğunu, herkesin isminin çıkmadığını da yönetim ekibi bilir. Elli adamız, ayriyeten /samrol Kasparov yazışsın. SamRole sizin birlikte ama haberiniz olsun Aslan kardeşim Samet, her masada varsın.
kac hit attım bilmiyorum eve geçince kanıtları atarım