Konu: Arsen Kasparian @Replika Kapriel Piruzian @Teaxy Arthur Kassouni @NoVaseline  (Okunma sayısı 3219 defa)

#0 - 13.06.2022 05:29
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arsen Kasparian @Replika Kapriel Piruzian @Teaxy Arthur Kassouni @NoVaseline
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13/06/2022 03:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görünen arkadaşlar oradaki duvarı bilmedikleri için collision'ı olan duvarın arkasından rahatça sıkıyorlar, açık şekilde /hasarlar'da gözüken herkesin hile olduğunu anlıyoruz, hile kullanmayan arkadaşların mermi izlerinin duvarda kalıp, diğer arkadaşların sıktıklarının geçip gitmesi harika bir şekilde kullandıkları hileleri göz önüne seriyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Replika arkadaşımız daha önce iki kez hile kullanımı sebebiyle ban yedi, şimdi de üçüncüyü yiyecek, forum ban yer umarım artık. Yetkililerden ek olarak isteğim kişilerin LOG kontrolü yapılması mal varlıklarını aktarmalarındanda şüpheleniyorum.
« Son Düzenleme: 13.06.2022 05:37 YUCA »

#1 - 13.06.2022 11:03

Hilelik bir durum yok, biz de sağda boş boş hareketler yaparken gözüküyorsun. Hasarlarımızda onun hasarlarıdır, Vice Roleplay hasarlarında da herkesin ateş ettiğinin hasarı yazılmaz, bunu da çoğu kişi bilir. Biz de gözüküyordunuz, hitmarkerımız da çıkıyor. Lag probleminden sizde öyle gözükmüştür. Elli kişi size sıkıyoruz, herkesin hasarlarda ismi çıkacak diye bir şey yok. Arthur Kassouni ise sadece bir hit atmış, @NoVaseline videosu vesaire varsa o da atar. Hasarların buglu olduğunu, herkesin isminin çıkmadığını da yönetim ekibi bilir. Elli adamız, ayriyeten /samrol Kasparov yazışsın. SamRole sizin birlikte ama haberiniz olsun  :D :D Aslan kardeşim Samet, her masada varsın.  :sampanya:

#3 - 13.06.2022 11:19
trollüne yazdı dostum adamı bilen bilir, yt: ilkayinho savunmamız yukarıdadır. problemimiz ya da korkumuz yok. kullandığımız bir hile yok, sıkıntı yok.

#4 - 13.06.2022 12:40
video bekliyoruz replika
Sadece gidip YouTube’ye video çeksin yönetime kaç defa videolarında hile olduğunuda söyledik nerelerden hit atıyordu adam ama allah büyük işte eve girmeye çalışırken isteksiz şekilde orada kaldım iyikide kalmışım gün yüzüne çıktı her şey
Toksik iletilerini kendine sakla. Savunma yapacağımızı söyledik. Uzatmanın mânâsı yok.
Şikayetle alakan yok senin yazmandaki sebep nedir ?
Bölgede sana sağ taraftan sıkan benim. Bir şikayet açıyorsan bölgede bulunan diğer kişilerden de savunma bekleyebilirsin. Replika şu an müsait değil ve savunmasını benim göndermemi rica etti.
Replika adına,

Attığım ekran görüntülerinde de göründüğü gibi o köşeye geçmeden önce canının birçoğunu kaybediyorsun. Ekstra olarak, lagla hiçbir durum yaşamadım diyorsun; videoda laglı hit yediğin görünüyor. Artık içi dolu şikayetler açın. OOC kininiz ile hareket etmeyi bırakın. Senin de dediğin gibi orada yaklaşık yirmi kişiyiz. Hasarlar göstermişsin, hasarlar buglu demiştim. Hasarlarda 19 hiti 9 defa vurmuşuz; bu da toplam 171 yapar. Senin canın 146. 146 cana 171 vurmamız sence de mantıksız değil mi? 2004 yapımı bir oyun oynuyoruz. Birden fazla bug oluşabiliyor, net bir kanıtın yok. Oyundayken birini vurup q attıktan sonra tekrar girdiğimizde hasarlar listesi silahı bile olmasa ona işleniyor.
Bunları düşünerek yazın lütfen.  O:-) O:-) O:-)

Ekstra olarak da kendim şu ssi bırakayım. ID'i karıştırdın galiba, böyle hatalar sizde hep oluyor zaten. Nick Magadinno'n wallhackli ss atması gibi  :D :D :D

Öncelikle savunmayı okumadım bile sadece alttaki ss dikkatimi çekti yetkili @behzatc4530 ile pmden konuşuyorduk ve aynı pmyi ona attım ama bak bir şey diyeyim az önce ne fark ettim biliyor musun ? Kapriel ve Arsen karakteri yetkiliye canını yeniletiyor aslında bu karakterler vuruldu yetkiliyide kandırmışsınız onunda videosu akşam gelicek yönetimi kandırmaktan utanırsınız diye düşündüm onuda yapmışsınız Arsen karakteri burada zaten düştü evin içinde gidip bağlantı kopartıyor videosu var buradan yasaklanıcak diye açmadım ama işten eve geçeyim güzel bir şikayet daha geliyor o halde yönetimi kandırma girişimi dicdm girişmemiş direk kandırmış RK ve aktif rolde Q iyi forumlar böyle ihlal yapmaya devam edin

#5 - 13.06.2022 14:39
Savunmamızı ilettik baylar, uzatmanın manası yok. Hiçbirimizde hile yok, 50 kişi bir adama sıkıyoruz ve bunu sslerimizle de ispatladık. @BatuhanC the Emperor da Tony'e sıktığının fakat hasarlarında isminin gözükmediğinin sslerini attı.

Savunmalar şu şekilde;

Bölgede sana sağ taraftan sıkan benim. Bir şikayet açıyorsan bölgede bulunan diğer kişilerden de savunma bekleyebilirsin. Replika şu an müsait değil ve savunmasını benim göndermemi rica etti.
Replika adına,

Attığım ekran görüntülerinde de göründüğü gibi o köşeye geçmeden önce canının birçoğunu kaybediyorsun. Ekstra olarak, lagla hiçbir durum yaşamadım diyorsun; videoda laglı hit yediğin görünüyor. Artık içi dolu şikayetler açın. OOC kininiz ile hareket etmeyi bırakın. Senin de dediğin gibi orada yaklaşık yirmi kişiyiz. Hasarlar göstermişsin, hasarlar buglu demiştim. Hasarlarda 19 hiti 9 defa vurmuşuz; bu da toplam 171 yapar. Senin canın 146. 146 cana 171 vurmamız sence de mantıksız değil mi? 2004 yapımı bir oyun oynuyoruz. Birden fazla bug oluşabiliyor, net bir kanıtın yok. Oyundayken birini vurup q attıktan sonra tekrar girdiğimizde hasarlar listesi silahı bile olmasa ona işleniyor.
Bunları düşünerek yazın lütfen.  O:-) O:-) O:-)
Burada da hiti Trevor Balasian'dan yiyorsunuz. Arsen Kasparian'dan değil. Dikkatli bakarsan fark edersin. Benim hitim senin hasarlar loguna düşmemiş. Orada olduğunun kanıtı olarak da şunları paylaşabilirim.

Kırpılmış ssler kanıt olarak sayılmaz, farkındayım. Arkadaş uyanınca daha net kanıtlar atacağız.

Ekstra olarak da kendim şu ssi bırakayım. ID'i karıştırdın galiba, böyle hatalar sizde hep oluyor zaten. Nick Magadinno'n wallhackli ss atması gibi  :D :D :D

Hilelik bir durum yok, biz de sağda boş boş hareketler yaparken gözüküyorsun. Hasarlarımızda onun hasarlarıdır, Vice Roleplay hasarlarında da herkesin ateş ettiğinin hasarı yazılmaz, bunu da çoğu kişi bilir. Biz de gözüküyordunuz, hitmarkerımız da çıkıyor. Lag probleminden sizde öyle gözükmüştür. Elli kişi size sıkıyoruz, herkesin hasarlarda ismi çıkacak diye bir şey yok. Arthur Kassouni ise sadece bir hit atmış, @NoVaseline videosu vesaire varsa o da atar. Hasarların buglu olduğunu, herkesin isminin çıkmadığını da yönetim ekibi bilir. Elli adamız, ayriyeten /samrol Kasparov yazışsın. SamRole sizin birlikte ama haberiniz olsun  :D :D Aslan kardeşim Samet, her masada varsın.  :sampanya:

Savunmamız bu kadar, sonuçlanabilir. Uzatıp yetkililerin işini zorlaştırmaya gerek yok, @Lia sonuçlanabilir.

#6 - 13.06.2022 16:28
kac hit attım bilmiyorum eve geçince kanıtları atarım

#7 - 13.06.2022 16:29
kac hit attım bilmiyorum eve geçince kanıtları atarım

@NoVaseline 'lik bir şey yok, zaten sadece bir hit atmış o da koşarkendir. @Teaxy ve kendimin savumasını 4. sayfada falan yaptım, sürekli toxicleyip uzatmanın bir olayı yok. Şikayetin kapanması için yetkililere kolaylık sağlarız, hile şikayetlerine bakan olarak @Lia savunmalarımızı gerçekleştirdik. Sonuçlanabilir.

#8 - 13.06.2022 20:22
Şikayet içeriğinde söz hakkı olmayan kullanıcıların iletileri silindi. Alakası olmadığı halde yorum atan oyuncular forum üzerinden uyarı puanı ile uyarıldı, tekrarında oyun içerisinde ceza alabileceklerinin bilincinde olmaları gerekmekte.

@Replika en kısa süre içerisinde videonun tam halini atın.

@Teaxy @NoVaseline açıklayıcı bir şekilde savunmanızı gerçekleştirin.

Konuya farklı kişilerin yorum yapması durumunda oyun içerisinden işlem uygulanabileceğinin bilincinde olması gerekiyor. Lütfen sadece savunmanızı yapın. Şikayet aktif.

#9 - 13.06.2022 20:45
Videom olsa zaten şimdiye kadar atmıştım, arkadaşlar interiordan çıkmayınca ben de videoyu vesaire alt tabdan açmakla hiç uğraşmadım. Crash yiyip geldiğimde Experience'i açmam gerekiyordu, laptop kullandığımdan o an uğraşmak istemedim. Olsa şimdiye kadar videomu da Youtube'a atardım. @Teaxy ve @NoVaseline 'in de savunmalarını yukarıda ilettim, ortak bir savunma. @NoVaseline zaten sadece bir hit atmış, onlukta pek bir şey yok. Bizlikte bir şey yok, arkadaş sağa-sola kaçarken vurduk. Canı laglı düşüyor zaten, elli kişi bir adama sıkıyoruz.

@BatuhanC the Emperor 'un arka arabadan adamlara sıktığı ss, böyle attığı için bana bu şekilde gönderiyorum.
https://cdn.discordapp.com/attachments/953748304829751318/985718798147530782/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/953748304829751318/985718140627480706/unknown.png

Diğer taraftan @acars.o7 'de arkadaşa sıkıyor, hasarlarında sadece biz sıkmışız. Bu sunucuda bulunan bir bug zaten, bir adamı 50 kişi tararsanız herkesin hasarları çıkmayabilir. Bir adamda 30 tane hasar olmaz. Dört bir yandan kuşattık sizi, herkes ateş etti. Hasarlar da böyle çıkmış.

Şu ssle her şey açığa çıkıyor zaten, neden bu kadar uzadığını anlamadım. Üçümüzünde kullandığı bir hile yok.
https://cdn.discordapp.com/attachments/984902727530340362/985813918649815061/unknown.png

Ayriyeten @BatuhanC the Emperor 'un videosunu da akşam buraya geldiğimde iletirim, o da Tony'e sıkıyor fakat hasarlarda ismi yok.