Selamlar.

Şikayeti kısaca özetleyeceğim, sonrasında aklında bir soru kalırsa belirtmeyi unutma lütfen.
Öncelikle ilk bahsettiğin konuya geleyim; 00:03 - 00:05 saniyeleri arasında, videonun sağ tarafında siyahi skinli bir arkadaşı görüyoruz, Maske_14690. Luciano karakterine karşı ilk mermimi sıktığım zaman yere gidiyor mermi, fakat tam o esnada Maske_14690'da ateş ediyor ve onun mermisi tutuyor. İkinci mermide ben ateş ediyorum ve tutturuyorum. Üçüncü mermide ise yine ateş ediyorum ve tutturamıyorum. Eğer burada Slient aim olsam üçüncü mermide tutardı, öyle değil mi?

Gelelim bahsettiğin 00:13 - 00:15 saniyelerine. 00:08 - 00:13 saniyeleri arasında zaten fark ettiysen etrafta koşturuyorum, Maske_30792 kişiyi görmüyorum. Üzgünüm, birazcık heyecan sadece... 00:13 - 00:15 saniyeleri arasındaki bahsettiğin konuya gelelim, aimimin sola doğru bir anda kayması. Mouseumun hasasiyeti oldukça düşük, ve mousepadimin boyu epey uzun. Yani bu demek oluyor ki; mouseumu kaydırmak için fazlasıyla alanım var. Fakat şöyle bir durum var ki; o esnada maalesef heyecanımdan mouseumu klavyeme çarptırıyorum, sonrasında zaten kişi olduğu yerde A-D yaptığı için, fakat ben onun yan tarafında kaldığım için tam karşımda; hareket etmeden duruyormuş gibi oluyor. Yani etse bile bir anlamı kalmıyor, bana karşı yan bir şekilde A-D yapıyor.
Videoyu izlerken zaten ben de fark ediyorum, şüpheli bir durum. Zaten videoyu izlerken fark ettikten sonra Youtube'a atıp atmama konusunda kararsız kalmıştım, böyle olacağını az çok biliyordum aslında. Fakat beni bilen biliyor, zamanında deli gibi çeşitli DM sunucularına girip aim çalışıyordum. Bu zamana kadar az savaşa katıldım, çoğunda da her ne kadar aimim iyi olsa da heyecanıma yenik düşüyorum...
Yetkililere güveniyorum, bilgisayarımın taranmasına da razıyım.

İyi forumlar.