Konu: 31/08/2021 Stella Moushe Hile şüphesi hakkında şikayetim  (Okunma sayısı 437 defa)

#0 - 31.08.2021 21:48
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stella Moushe @Levin404
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31/08/2021 04:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda Stella Moushe karakterinin trigger ve silent aim kullandığını düşünüyorum bu yüzden şikayet açıyorum şüphe üzerine.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): 00:03 00:05 yere ateş ediyor karakter damage yiyor, 00:13 00:15 süreleri arasında maske 30792 adlı karaktere odaklanıyor arkadan ben geçerken üzerimde ki yeşil işaret çıkar çıkmaz trigger botu bana kayıyor anlık olarak yavaşlatarak izleyebilirsiniz kişiler ile ooc bir problemim yoktur birliğimin hile şikayetlerini ben açıyorum bu yüzden tüm şikayetleri ben açtım gerekli kontrollerin yapılıp gereken cezanın verilmesini/verilmemesini arz ederim.

#1 - 31.08.2021 22:09
Şikayete ekleme 00:06 00:08 q/e atılmış.

#2 - 31.08.2021 22:36
Selamlar.  :)

Şikayeti kısaca özetleyeceğim, sonrasında aklında bir soru kalırsa belirtmeyi unutma lütfen.

Öncelikle ilk bahsettiğin konuya geleyim; 00:03 - 00:05 saniyeleri arasında, videonun sağ tarafında siyahi skinli bir arkadaşı görüyoruz, Maske_14690. Luciano karakterine karşı ilk mermimi sıktığım zaman yere gidiyor mermi, fakat tam o esnada Maske_14690'da ateş ediyor ve onun mermisi tutuyor. İkinci mermide ben ateş ediyorum ve tutturuyorum. Üçüncü mermide ise yine ateş ediyorum ve tutturamıyorum. Eğer burada Slient aim olsam üçüncü mermide tutardı, öyle değil mi?  :)

Gelelim bahsettiğin 00:13 - 00:15 saniyelerine. 00:08 - 00:13 saniyeleri arasında zaten fark ettiysen etrafta koşturuyorum, Maske_30792 kişiyi görmüyorum. Üzgünüm, birazcık heyecan sadece... 00:13 - 00:15 saniyeleri arasındaki bahsettiğin konuya gelelim, aimimin sola doğru bir anda kayması. Mouseumun hasasiyeti oldukça düşük, ve mousepadimin boyu epey uzun. Yani bu demek oluyor ki; mouseumu kaydırmak için fazlasıyla alanım var. Fakat şöyle bir durum var ki; o esnada maalesef heyecanımdan mouseumu klavyeme çarptırıyorum, sonrasında zaten kişi olduğu yerde A-D yaptığı için, fakat ben onun yan tarafında kaldığım için tam karşımda; hareket etmeden duruyormuş gibi oluyor. Yani etse bile bir anlamı kalmıyor, bana karşı yan bir şekilde A-D yapıyor.

Videoyu izlerken zaten ben de fark ediyorum, şüpheli bir durum. Zaten videoyu izlerken fark ettikten sonra Youtube'a atıp atmama konusunda kararsız kalmıştım, böyle olacağını az çok biliyordum aslında.  Fakat beni bilen biliyor, zamanında deli gibi çeşitli DM sunucularına girip aim çalışıyordum. Bu zamana kadar az savaşa katıldım, çoğunda da her ne kadar aimim iyi olsa da heyecanıma yenik düşüyorum...

Yetkililere güveniyorum, bilgisayarımın taranmasına da razıyım.  :)

İyi forumlar.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 01.09.2021 00:58 Levin404 »

#3 - 31.08.2021 22:38
Şikayete ekleme 00:06 00:08 q/e atılmış.

Evet, ilk yazıtımdaki gibi az savaşa katıldım, ve hep DM sunucularında aim çalıştığım için E-Q alışkanlık. Bunun için üzgünüm, zaten diğer kişileri görmediğim için öyle bir şey yaptım sanırım, ya da az önceki dediğim olay. Bunun için üzgünüm, tamamen alışkanlık. Tekrarı olmayacak :)

#4 - 01.09.2021 02:41
Yasaklandı.