Merhaba, ilerdeki toprak alanda silah parçası gömecektik, bir tane arkadaş bizi gözetliyordu şüpheli hareketler yapıyordu, benim karakterim ise kafa tutan genelde sinirli yinede dayak yiyen çocuk rolünü oynuyor, bende ne izliyon hayırdır gibisinden tavır sergiledim, şahıs küfürler etti beni itip kaçmaya başladı.
rolsel olarak ise biz saldırdık, sonrasında ise olaya şikayeti açan şahıs girdi emote vermiştim saldırırken şahıs görmemiş.
şöyle bir olayda var, şikayeti açan şahıs öncesinde olan olayları bilmiyor, sonrasında türkçe terim hakkında konuşmak istiyorum. Bu konuda şahıs haklı evet kendimi role kaptırdım sinirli rolünü yaparken. ''ANANIZI SİKERİM!'' gibisinden terim kullandım bunun için yetkililerden iyi niyetini diliyorum özür dilemek istiyorum. insanlık hali
Refuse RP den kastını anlamadım, Noob DM'e dair birşey yok zaten şahıs olayda yoktu sonra saldırınca olaya dahil oldu Emote suz saldırmadım hiç bir şekilde
Savunmam bu kadar, şahıs olaya dahil olmayıp şikayetini açabilirdi olayı bilmeden şikayet açmamasını diliyorum, kolay gelsin iyi akşamlar diyorum.