Konu: [29.10.2020] Marshall Rabbit & Naethan Quesada & Jeffrey Wright - İhlaller  (Okunma sayısı 183 defa)

#0 - 29.10.2020 19:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marshall Rabbit & Naethan Quesada & Jeffrey Wright - @Thomp , @KereStone , @CornettoRX
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jayden Leflore @Gloxks

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM, Emotesiz saldırı, Yetersiz Rol bilgisi, Refuse Roleplay, Türkçe Terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birden aktif rol bölgemizde kavga başlattılar, emoteleri yok bir şeyleri yok. Neden saldırdıklarını bilmiyorum, noob dm atıyorlar. Küfür için kavga ettiklerini söylüyorlar, küfür için adam dövülmez, dövülemez. Refuse rp yapıyorlar, sebebi sistemsel maskeleri yokken /Do Maskesi var demeleri. Lütfen, böyle şeyleri yapmayın. Tamam, belki vardır öyle bir şey dedim. /soru'dan sordum, maalesef öyle bir şey olamaz uyarısı geldi. Arkadaşa söylüyorum, arkadaşım böyle bir şey yok. Beni çıldırtarak, hala ısrar ediyor. MASKEN SİSTEMSEL YOKSA, yapamazsın kardeşim öyle bir rol. Ayrıca şahısların YRB den dolayı platformda bulunmalarının doğru olmadığını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: , , , , ,

Ek açıklamalar(varsa):  Arkadaşlar, bıktım artık. Harbiden bıktım. Rolsüz, kuralsız, hiç bir kurala uymadan rol yapan, rol yapan değil rol yapmayan arkadaşlardan harbiden bıktım. Ya lütfen ya benle role girmeyin ya da kurallara uyarak rol yapın. DM atmayın...Benim şikayet açacak isteğim yok, bunu yapmamı siz zorluyorsunuz. Üzgünüm.

#1 - 29.10.2020 19:56
Merhaba, ilerdeki toprak alanda silah parçası gömecektik, bir tane arkadaş bizi gözetliyordu şüpheli hareketler yapıyordu, benim karakterim ise kafa tutan genelde sinirli yinede dayak yiyen çocuk rolünü oynuyor, bende ne izliyon hayırdır gibisinden tavır sergiledim, şahıs küfürler etti beni itip kaçmaya başladı.
rolsel olarak ise biz saldırdık, sonrasında ise olaya şikayeti açan şahıs girdi emote vermiştim saldırırken şahıs görmemiş.

şöyle bir olayda var, şikayeti açan şahıs öncesinde olan olayları bilmiyor, sonrasında türkçe terim hakkında konuşmak istiyorum. Bu konuda şahıs haklı evet kendimi role kaptırdım sinirli rolünü yaparken. ''ANANIZI SİKERİM!'' gibisinden terim kullandım bunun için yetkililerden iyi niyetini diliyorum özür dilemek istiyorum. insanlık hali

Refuse RP den kastını anlamadım, Noob DM'e dair birşey yok zaten şahıs olayda yoktu sonra saldırınca olaya dahil oldu Emote suz saldırmadım hiç bir şekilde

Savunmam bu kadar, şahıs olaya dahil olmayıp şikayetini açabilirdi olayı bilmeden şikayet açmamasını diliyorum, kolay gelsin iyi akşamlar diyorum.

#2 - 29.10.2020 19:56
Birde şöyle bir olay var, karakterim peltek bunuda belirteyim.

#3 - 29.10.2020 19:58
Yüzümde maske var olayı şöyle kartıma yükleyecek param şuan yok, aksesuardan maske varmış gibi takılıyoruz ve bunu herkes yapıyor. Hatta aranma kayıtları bile bazen polisler maske olduğu için aranma kaydı yazmıyor.

#4 - 29.10.2020 20:02
Selamlar, ilk öncelikle olayı size baştan anlatacağım. Şöyleki olaya zaten sonradan dahil olmaktayım. Bana konum geldi, konumu gönderen Marshall_Rabbit. Konuma gittiğimde ise Chilly_Marino isimli şahıs ile Marshall_Rabbit ve Naethan_Quesada arasında bir laf atışması dönüyordu. Marshall_Rabbit, Chilly_Marino isimli karakteri itekledi (Tam aklımda değil, ilk hamlenin kimin yaptığını tam hatırlamıyorum.), ve Chilly_Marino bunun üzerine küfür etti ve karşılık olarak vurup kendi "hood" olarak saydıkları bölgeye kaçtı. kendileri "hood" olarak benimsedikleri yerde ise aramızda bir brawl döndü, 3 kişi olduğumuz için Chilly_Marino isimli şahısı düşürdük. Brawl'ın ortasında ise şikayeti açan arkadaş oyuna girdi, ona Chilly_Marino adlı karaktere saldırdığımızı görüp brawl'a dahil oldu, emote vererek saldırdı. Karşılık verme durumunda kaldığımız için emote vermedik. Ama Chilly_Marino isimli karaktere emote ile saldırdık. Arkadaşın şikayet açacağını düşünmedim, çünkü bana pm'den yazılmadığı için chatlog bölümünü SS almadım. Ama eğer yetkililer loglardan en son verdiğimiz emotelere bakabiliyorsa orda gözükecektir. Arkadaş "Refuse RP" 'de eklemiş, rolü hiçbir şekilde bölmedik (/b kanalı gibi.) sadece rol bittiğinde şikayet açan arkadaşdan şöyle bir emote geldi; "/me adamların yüzlerine bakar." gibi bir emote. Ben maske için sadece 10 tl vermek zorunlu olduğunu bilmiyordum, çoğu kişi rollerini aksesuar olarak maske takıp yapıyor..

#5 - 29.10.2020 20:03
Son kez söylemek istiyorum şahıs Türkçe Terim de haklı fakat role kendimi çok kaptırmıştım, bu yüzden ''ANAN'' gibi bir kelime kullandım bunun için kusura bakmayın yetkililerin iyi niyetini rica ediyorum iyi çalışmalar diliyorum.  :)

#6 - 29.10.2020 20:08
Yetkili kararı . 8)

#7 - 30.10.2020 11:56
Yani şurda dayak yiyen biz olsak, en büyük ihtimal şikayet açılmamıştı.

Lütfen gereksiz postlar atmayı bırakarak yönetici kararını bekleyin.

#8 - 03.11.2020 23:40
Şikayet açılalı, uzun bir süre oldu. Şahıslar savunmalarını yaptı. Sonuçlanmasını bir an önce bekliyorum.

#9 - 06.11.2020 16:48
Jeffrey Wright'ten, yani @CornettoRX 'den şikayetimi çekiyorum, zaten olayla pek alakası yok. İyi forumlar.