Konu: [27.11.2020] Jazeel Harrell ve Maske_23683 (Çoklu Kural İhlali)  (Okunma sayısı 370 defa)

#0 - 27.11.2020 14:13
    ;D

« Son Düzenleme: 27.11.2020 19:11 cranscor »

#1 - 27.11.2020 14:29
Evet, rol diyeceğim kanka. Çünkü rolle oluşan bir durum bu. Yapılan şeyler, planlar hepsi rol dahilinde oldu. İllegal rol iznini @Aureus Harmony Oaks Bloods, 415 SCS ve E/S Brystal Piru Blocks için verdi. İllegal rolleri buna dayanarak yapıyoruz, aksi takdirde ben birlik üyelerine illegal rol ve agresif rol yapmamaları için uyarıyorum zaten.

Jay karakterinin köşede uyuşturucu sattığı bilgisinin kulağıma geldiği rol:

Aureus'un illegal rol izni verdiği SS Discord adresimde duruyordu fakat birlik Discord'unu düzenlediğim için silindi. Kendisi gelip burda onaylayacaktır.

Diğer bir konu Jay'in uyuşturucu sattığının SS'i birlik konusunda var. Bunun için Mix'de yapmadık, direkt köşede sattığınız birlik üyemiz tarafından geldi ve söylendi.
Asla ve asla DM yanlısı birisi olmadım, olmamda. Senin birliğimizi geriye düşürmeye çalıştığınıda çok iyi biliyorum dostum, kusura bakma. Birlik tanıtımımıza attığın yorum herşeyi belli etmekte zaten.

Daha fazla yorum gelmeyecek, bu rol asla DM olmadı ve olmazda. İllegal rol izni almamış olsam sokağa gelip bize atar yapan 50 yaşında bir dayı rolünü yapan arkadaşa bile Fear-rp mi yaparım.

Jay_Heaton'un rolü:

Jamal Jefferson'un yorumu:

Aynı zamanda bu konuşma rollerinden sonra ne olduğunu burdan görebilirsiniz:

Jay karakterinin uyuşturucu satmaya çalıştığı rolün chatlogu:
« Son Düzenleme: 27.11.2020 15:55 karprensi »

#2 - 27.11.2020 14:38
@Uzi144 savunma yapın, maskeli olan kişi sizsiniz.

#3 - 27.11.2020 14:42
@Uzi144 savunma yapın, maskeli olan kişi sizsiniz.
Yeterli savunmayi arkadasim yapti DM atmadigimiz ap acik ortada birlik liderleri bizim kosemizde biz yokken mal satiyor ve bizim mahallemizden birisi bize ic olarak anlatiyor sonrasinda biz adamlarini takip ediyoruz ve eve girdigini goruyoruz videoda oldugu gibi bi kural ihlali kesinlikle yapmadim iyi forumlar.

#4 - 27.11.2020 16:00
Senin birliğimizi geriye düşürmeye çalıştığınıda çok iyi biliyorum dostum, kusura bakma. Birlik tanıtımımıza attığın yorum herşeyi belli etmekte zaten.

İlk buna cevap vereyim de size karşı OOC kinim veya geriye düşürme gibi bi durum olmadığı anlaşılsın. Birlik tanıtımınıza attığım yorum senin bi kaç gün önce birlik tanıtımımıza attığın yorumla tamamen aynı, yani o yorumu sana ironi olsun diye attım.

Evet, rol diyeceğim kanka. Çünkü rolle oluşan bir durum bu. Yapılan şeyler, planlar hepsi rol dahilinde oldu. İllegal rol iznini @Aureus Harmony Oaks Bloods, 415 SCS ve E/S Brystal Piru Blocks için verdi. İllegal rolleri buna dayanarak yapıyoruz, aksi takdirde ben birlik üyelerine illegal rol ve agresif rol yapmamaları için uyarıyorum zaten.

Dostum izin almış olabilirsin okay, fakat metagame dememin sebebi siz benim o oluşumda rol yaptığımı bile bilmiyosunuz. Daha sizinle hiçbir şekilde role girmedim hiçbirinizle, fırsatım olmadı. Açılalı iki gün oldu ve daha beni Jay karakterinin yanında bile görmediniz bundan eminim. Bunun için metagame, sen veya diğer birlik üyelerin benim karakterimi hiçbir şekilde tanımıyor çünkü daha denk bile gelmedik adam akıllı ve hangi oluşumda rol yaptığımı bilemezsin. He birlik hoodunu basmış olsan orada gördüğün için vurmuş olsan tamam diyeceğim ama o ev birlik hoodumuz bile değil, biz Harmony Oaks sokağında rol yapıyoruz.

Dostum bunun rolle yapılmış olması ne yazık ki DM olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Çünkü siz gidip Jay Heaton karakterini vurmadınız, BENİ VURDUNUZ. Olayla hiçbir alakam yok ve benim karakterimi tanımıyorsun, nereye takıldığını bilmiyosun. Birlik hoodunu basıp beni vursan okay diyeceğim şikayet falan da açmayacağım ama birlik hoodumuz bile değil orası benim aramdaki bağlantıyı nasıl kurdun o çeteyle veya beni niye vurdun? Bunun sebebini sorduğumda Jay'in uyuşturucu satması olduğunu söyledin. Beni nereden gördün sen?

Yeterli savunmayi arkadasim yapti DM atmadigimiz ap acik ortada birlik liderleri bizim kosemizde biz yokken mal satiyor ve bizim mahallemizden birisi bize ic olarak anlatiyor sonrasinda biz adamlarini takip ediyoruz ve eve girdigini goruyoruz videoda oldugu gibi bi kural ihlali kesinlikle yapmadim iyi forumlar.

Kötü haberi vereyim dostum, DM attınız. Olayla hiçbir alakası olmayan karakteri üstüne üstlük tanımadığınız karakteri sebebsiz yerie kendi birlik hoodu bile olmayan bi evin kapısında vurdunuz. Birlik liderim mal satıyor, okay. Git onu vur, beni niye vuruyosun? Hadi vurdun, sebebin ne? Jay ile bağlantımı nereden biliyorsun onun birliğinden olduğumu nereden biliyorsun? Bu sorulara cevap alsam şikayeti kapayacağım direkt ama alamıyorum ve ne yazık ki şu an görünen durum metagame ve DM. Kimse beni takip etmedi ve eve girdiğimi görmedi. Bana OOC yalan konuşmayın lütfen ya, aksini kanıtlar bi kanıtın varsa atabilirsin.

Savunmalar için teşekkür ederim, sanırım daha fazlası gelmeyecek. Konuyu sayfalarca yapmaya ve adminleri yormaya gerek yok iki tarafta anlaşamadı bu konuda onun için şikayet devam ediyor. İyi roller, iyi forumlar. Arkadaşlar savunmalarını yaptığına göre yönetim kararını bekliyoruz. @Scealten 
« Son Düzenleme: 27.11.2020 16:05 cranscor »

#5 - 27.11.2020 16:10
Senin birliğimizi geriye düşürmeye çalıştığınıda çok iyi biliyorum dostum, kusura bakma. Birlik tanıtımımıza attığın yorum herşeyi belli etmekte zaten.

İlk buna cevap vereyim de size karşı OOC kinim veya geriye düşürme gibi bi durum olmadığı anlaşılsın. Birlik tanıtımınıza attığım yorum senin bi kaç gün önce birlik tanıtımımıza attığın yorumla tamamen aynı, yani o yorumu sana ironi olsun diye attım.

Dostum izin almış olabilirsin okay, fakat metagame dememin sebebi siz benim o oluşumda rol yaptığımı bile bilmiyosunuz. Daha sizinle hiçbir şekilde role girmedim hiçbirinizle, fırsatım olmadı. Açılalı iki gün oldu ve daha beni Jay karakterinin yanında bile görmediniz bundan eminim. Bunun için metagame, sen veya diğer birlik üyelerin benim karakterimi hiçbir şekilde tanımıyor çünkü daha denk bile gelmedik adam akıllı ve hangi oluşumda rol yaptığımı bilemezsin. He birlik hoodunu basmış olsan orada gördüğün için vurmuş olsan tamam diyeceğim ama o ev birlik hoodumuz bile değil, biz Harmony Oaks sokağında rol yapıyoruz.

Dostum bunun rolle yapılmış olması ne yazık ki DM olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Çünkü siz gidip Jay Heaton karakterini vurmadınız, BENİ VURDUNUZ. Olayla hiçbir alakam yok ve benim karakterimi tanımıyorsun, nereye takıldığını bilmiyosun. Birlik hoodunu basıp beni vursan okay diyeceğim şikayet falan da açmayacağım ama birlik hoodumuz bile değil orası benim aramdaki bağlantıyı nasıl kurdun o çeteyle veya beni niye vurdun? Bunun sebebini sorduğumda Jay'in uyuşturucu satması olduğunu söyledin. Beni nereden gördün sen?

Kötü haberi vereyim dostum, DM attınız. Olayla hiçbir alakası olmayan karakteri üstüne üstlük tanımadığınız karakteri sebebsiz yerine kendi birlik hoodu bile olmayan bi evin kapısında vurdunuz. Birlik liderim mal satıyor, okay. Git onu vur, beni niye vuruyosun? Hadi vurdun, sebebin ne? Jay ile bağlantımı nereden biliyorsun onun birliğinden olduğumu nereden biliyorsun? Bu sorulara cevap alsam şikayeti kapayacağım direkt ama alamıyorum ve ne yazık ki şu an görünen durum metagame ve mixing. Kimse beni takip etmedi ve eve girdiğimi görmedi. Bana OOC yalan konuşmayın lütfen ya, aksini kanıtlar bi kanıtın varsa atabilirsin.

Savunmalar için teşekkür ederim, sanırım daha fazlası gelmeyecek. Konuyu sayfalarca yapmaya ve adminleri yormaya gerek yok iki tarafta anlaşamadı bu konuda onun için şikayet devam ediyor. İyi roller, iyi forumlar. Arkadaşlar savunmalarını yaptığına göre yönetim kararını bekliyoruz. @Scealten

Bunada savunma yapmak istiyorum.

1-Metagame yapmadık,senin Jay ile takıldığını ve yürüdüğünü rolsel olarak biliyoruz -ki- Jay karakteriyle birlikte eve girdiniz. Buda sizin birlikte takıldığınızı kanıtlıyor.
OOC yalan söylediğimiz yok, sen Tanrı değilsin ve yalan söylediğimizi nerden biliyorsun? Seni ve Jay karakterini rolsel olarak yarım saat aradık ve en son evine girdiğinde pustuk ve sen çıkınca sıkmaya başladık. DM: Rol içi olmayan ve amacı rol olmayıpta oyuncuyu öldürmeye denir. Biz burda rol yaptık ve rol sonrasında vurduk. Rolün önceside var, sonrasıda var. Bunun sebebine Jay'in uyuşturucu sattığı cevabını vermedim. Sen eğer ki o çocukla sık sık takılıyorsan ve bizde takıldığını gördüysek, bu bize şüphe uyandırır: Eğer bundan rahatsız olduysanız kusura bakmayın.

2- Benim size yorumum sağ ayakla girin, hayırlı olsun anlamında dedim. 2. likte yeriniz var derkende size bir başarılar mesajı vermek istedim. Eğer bunu siz OOC bir kin olarak algıladıysanız bu sizin kafanızdadır. Benim her oyuncuya, her birliğe kesinlikle saygım var. Saygım sonsuz.

Son olarak yetkiliyi etiketlemeyin lütfen, kendilerininde söylediği gibi süreç fazla uzamasın.

#6 - 27.11.2020 16:20
1-Metagame yapmadık,senin Jay ile takıldığını ve yürüdüğünü rolsel olarak biliyoruz -ki- Jay karakteriyle birlikte eve girdiniz. Buda sizin birlikte takıldığınızı kanıtlıyor.
OOC yalan söylediğimiz yok, sen Tanrı değilsin ve yalan söylediğimizi nerden biliyorsun? Seni ve Jay karakterini rolsel olarak yarım saat aradık ve en son evine girdiğinde pustuk ve sen çıkınca sıkmaya başladık. DM: Rol içi olmayan ve amacı rol olmayıpta oyuncuyu öldürmeye denir. Biz burda rol yaptık ve rol sonrasında vurduk. Rolün önceside var, sonrasıda var. Bunun sebebine Jay'in uyuşturucu sattığı cevabını vermedim. Sen eğer ki o çocukla sık sık takılıyorsan ve bizde takıldığını gördüysek, bu bize şüphe uyandırır: Eğer bundan rahatsız olduysanız kusura bakmayın.

2- Benim size yorumum sağ ayakla girin, hayırlı olsun anlamında dedim. 2. likte yeriniz var derkende size bir başarılar mesajı vermek istedim. Eğer bunu siz OOC bir kin olarak algıladıysanız bu sizin kafanızdadır. Benim her oyuncuya, her birliğe kesinlikle saygım var. Saygım sonsuz.

Son olarak yetkiliyi etiketlemeyin lütfen, kendilerininde söylediği gibi süreç fazla uzamasın.

1- Jay karakteriyle beni görmediniz. Aksini kanıtlar bi kanıtınız varsa atmanızı istiyorum. Allah değilim evet ama OOC yalan söylediğini anlamak çok basit burada benim için, çünkü Jay karakteri eve benden çok daha önce girmişti şu son rolde ve kişiyle birlikte bizi hiç görmediniz henüz. İşte bu konuda haksızsın, DM sebepsiz yere veya sebebi olsa bile yetersiz bir sebeple oyuncuyu öldürmeye denir. Yani senin durup dururken Idlewood ortasında birini emote vermeden troll gibi vurmanla, emote'unu verip, rollerini güzelce girip onu vurman aynı şey. Emote'unu da girsen rollerini de yapsan yeterli sebep yoksa DM'dir. Rollü veya rolsüz farketmiyor, yeterli sebep yoktu beni vurmanız için yani sebepsiz yere oldu onun için DM. Evet rahatsız oldum bu konudan.

2- Ben de o yoruma ironi olarak 3.'lükte yeriniz var dedim. Hatta 3. bloodz çetesi olduğunuz için iyi olacağı anlamında dedim. Size yazdığımda OOC bir kin vs. yok. Senin ve birlik üyelerinin de bileceği üzere dostum OOC bir şekilde önceden aramızda bir sorun olmadı, yani sana niye kin tutayım ki ben? Hatta birlik hoodumun iki üç sokak aşağısına birlik kurulmuş ve aynı kültüre sahibiz yani ben bu durumdan rahatsızlık duymam mutlu olurum. Keşke durum şikayete taşınmasaydı ama dediğim gibi DM'ye gram sabrım kalmadı artık, dün de aynı durum aynı evde gerçekleşti ne yazık ki ben de artık bana yapılan ihlaller zamanımı öldürdüğü için şikayet açıyorum. Bana PM'den olan "git şikayet aç" demende beni ayrıca rahatsız etti onun için şikayet açtım.

3- Konuyla ilgilenen yetkiliyi etiketlemenin forum kuralları gereğince yasak olduğunu bilmiyordum, afedersin bir daha etiketlemem.

#7 - 27.11.2020 18:06
Dostum benim biz seni beklemiyorum orada Jay'i bekliyoruz zaten Jay'in evine girdin ve çıktın biz Jay'e mesaj vermek adına sana sıktık çünkü o eve peş peşe 2 3 kere girip çıktın ve Jay'de oradaydı,Ya adamısın yada arkadaşısın bunu anlamyacak kadar aptal rolü yapmıyoruz.Evin bizim köşenini yanında nasıl bilemeyebiliriz?, iyi forumlar kimseyede rol öğretme çabasına asla girme.

#8 - 27.11.2020 18:13
iyi forumlar kimseyede rol öğretme çabasına asla girme.

Biraz üslubunu takın, öyle yorum at bence sen.

Dostum benim biz seni beklemiyorum orada Jay'i bekliyoruz zaten Jay'in evine girdin ve çıktın biz Jay'e mesaj vermek adına sana sıktık çünkü o eve peş peşe 2 3 kere girip çıktın ve Jay'de oradaydı,Ya adamısın yada arkadaşısın bunu anlamyacak kadar aptal rolü yapmıyoruz.Evin bizim köşenini yanında nasıl bilemeyebiliriz?,

Dediğinden bi' şey anlamadım, biraz daha düzgün bir Türkçe ile anlatır mısın? Ev Jay'n değil benim.

Bu arada Jay Heaton karakteriyle aralarında geçen PM'leşmeyi paylaşmamı istedi Jay, şikayet konusu için incelenebilir. Dediklerimi kanıtlar şekilde SS'ler ve konuşmalar;

#9 - 27.11.2020 18:19
Evet, böyle bir PM gerçekleşti. Sorunu uzatmaya gerek yok. Görevli yetkili gerekli kararı verir, sonucunda haklıysanız cezamızı çekeriz, haksızsanız şikayet kapanır. İyi günler.