Selamlar, elinizde ss varsa belirtebilirsiniz. Hapishane rolü, evimize girme rolü, az önceki seni vurduğumuz rol (vurduğum sahne harici) hepsinin ekran kayıtları elimde mevcut. Kimseyi rolsüz şekilde vurmadım, mekanımıza geldin rahatsızlık verdin. Evimize izinsiz girdin saçma bir bahane ile kıvırmaya çalıştın ve karakterlerimiz bu rolün yüzünden zarar etti, yetmedi Anthony vittali ile görüştük ve gerekli rolü yaparak olayı kapatmaya çalıştık, devam ettin ve barımızda çalışan karakterlerimizin yakın arkadaşlarını gördüğün etkinliklerde "şaka" altında rahatsız ettin, denk geldik bugün mekanımızda çok normal bir dil ile konuşmaya çalıştık ve özür dilemeni istedik. Yetmedi kalktın polisi çağırdın ve yine karakterinin polis çağırması yüzünden maddi zarar ettik benim açımdan bugüne kadar senin karakterini ard arda darp bile etmeden her şeyi konuşarak çözmeye çalışarak olayı stopladık zaten, ben bu raddeden sonra silah gücümü kullanmamın benim açımdan bir dm olduğunu sanmıyorum. Sonuç olarak benim karakterim bir sokak serserisi değil ki seninle oturup sabah akşam yumruk yumruğa bir birimizi pataklayalım, elinde bir silah gücü var ve bu gücü son raddeye kadar kullanmadı. CK izni isteme sebebim ise yaptığın ihlaller ve rollerden ötürü, Fear rp ihlalinin sonucu zaten CK iznidir. Ve seni silah ile vurmamıza rağmen fear uygulamayarak (role bile girmeyerek) küfürlerine devam ediyorsun.