Konu: [13.11.2020] ORTAK NEZAKET  (Okunma sayısı 336 defa)

#0 - 13.11.2020 23:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Forza

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Khanex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.11.2020 18:49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hem IC trolleyip hemde PM'den üslubunu bozuyor, gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hem IC trolleyip hemde PM'den üslubunu bozan arkadaşımız.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Allah yardım etsin

« Son Düzenleme: 14.11.2020 00:22 masallahimvar »

#1 - 13.11.2020 23:54
Ben palomino kıyısına geldikten on dakika sonra , yanıma birisi geliyor ve benimle gel özel bir şey konuşacağım diyor. Sen kimsin dediğimde ise ben seni tanıyorum diyor,sen garsonsun diyor. Rolde beni bir kere dahi görmemiş bir adam beni bu yöntemle aklı sıra güvenli bölgeden çıkarıp vurmaya çalışıyor. Daha sonra arkadaşı adını hatırlamıyorum , bizimle gel 10 bin dolar kazanacaksın diyorsun. Bu saçma role dair ss almaya bile üşendim ancak log incelenirse görülebilir.

Sizin saçma rolünüze karşılık ic olarak dalga geçtiğim için bana trollemeye devam edecek misin tarzında üst perdeden bir pm atıyorsun.Zaten ortada şüpheli bi ton durumunuz varken kuzu gibi gelip ölmemi bekliyorsun.

Açıklamanı istediğim husus beni 1 kere dahi görmeden iskelede direk yanıma gelip neden sana iş buldum,özel bi şey konuşacağım gibi bir rol yapıyorsun, benim Wheeler'den olduğumu nerden biliyorsun?

Rollerle ilgili ss ya da video kanıtım yok ancak iki adet şahidim var , bunlar Daniel_Robinson @Furkangz , Jackson_Martinez @barrylex

2.Olarak şikayeti neden pm attığım kişi değil de olayla ilgisi olmayan birlikten başka biri açıyor acaba (Bir kin durumu mu var?)

Pm'lerle ilgili ss'lerimi aşağı bırakıyorum bundan dolayı bir cezam olacaksa razıyım.

Edit:

Ek açıklamalar(varsa): Allah yardım etsin

« Son Düzenleme: 14.11.2020 00:01 Forza »

#2 - 14.11.2020 00:10
Alıntı
Ben palomino kıyısına geldikten on dakika sonra , yanıma birisi geliyor ve benimle gel özel bir şey konuşacağım diyor. Sen kimsin dediğimde ise ben seni tanıyorum diyor,sen garsonsun diyor. Rolde beni bir kere dahi görmemiş bir adam beni bu yöntemle aklı sıra güvenli bölgeden çıkarıp vurmaya çalışıyor. Daha sonra arkadaşı adını hatırlamıyorum , bizimle gel 10 bin dolar kazanacaksın diyorsun. Bu saçma role dair ss almaya bile üşendim ancak log incelenirse görülebilir. Açıklamanı istediğim husus beni 1 kere dahi görmeden iskelede direk yanıma gelip neden sana iş buldum,özel bi şey konuşacağım gibi bir rol yapıyorsun, benim Wheeler'den olduğumu nerden biliyorsun?

Saçma rol mü? Rolün saçmalığına veya ciddiliğine sen karar veremezsin. Orada bir plan var, Rashid ve Klauz karakteri seni daha önceden takip ediyor ve orada olduğunu biliyorlar, aramızda IC düşmanlık olduğu için diğerleri gibi seni de tuzağa çekmek için plan yapıyoruz. Saçma rol diyenler bir kendi tanıtımlarını baştan sona incelesin  :)
Karakterini nereden mi tanıyorlar? Girdiğin bir çatışmada Pablo Wheeler'ın yanında yatıyorsun.

#3 - 14.11.2020 00:13
Attığınız SS Rashid karakterine ait, ben sizi rolde gördüğümü hatırlamıyorum ve beni takip etmediniz, benden 10 dakika sonra palominoya geldiniz.

Edit;

Birlik üyelerine robot resmimi mi çizip dağıttınız acaba?

Edit 2;

Konu başlığı şikayet şablonuna uymuyor, olayla ilgisi olmayan bir şahıs hakkımda şikayet açıyor ve olayla ilgisi olmayan birinin ss'i kanıt diye ekleniyor. Ne diyeceğimi şaşırdım.

Edit 3;

Takip edildiğime dair bir kanıt var mı acaba?
« Son Düzenleme: 14.11.2020 00:21 Forza »

#4 - 14.11.2020 00:23
Öncelikle selamlar sen yetkili misin @masallahimvar  troll yapmamız veyatta yapmamız seni nasıl ilgilendiriyor biz orda aktif bir rolde değiliz ya afk kalıyoruz ya da meslek yapıyoruz.  Zaten admin bizi uyarmaya geldi onunlada konuştuk . Geri kalan suçlamalara yazacağım bir şey yok benim alakam olan kısma yorumumu yaptım.      İyi Forumlar // iyi Oyunlar

#5 - 14.11.2020 00:24
Attığınız SS Rashid karakterine ait, ben sizi rolde gördüğümü hatırlamıyorum ve beni takip etmediniz, benden 10 dakika sonra palominoya geldiniz.

Edit;

Dostum neden anlamıyorsun? Bak senin için şimdi göze hitap eder şekilde tekrar yazıyorum. "Rashid ve Klauz karakteri seni daha önceden takip ediyor ve orada olduğunu biliyorlar" Sen oradayken de bana seni gösterip yanına tuzağa çekmem için gönderiyorlar. Eğer halâ şüphelerin varsa şikayet açabilirsin, konuyu saptırma.

#6 - 14.11.2020 00:25

Edit;

Dostum neden anlamıyorsun? Bak senin için şimdi göze hitap eder şekilde tekrar yazıyorum. "Rashid ve Klauz karakteri seni daha önceden takip ediyor ve orada olduğunu biliyorlar" Sen oradayken de bana seni gösterip yanına tuzağa çekmem için gönderiyorlar. Eğer halâ şüphelerin varsa şikayet açabilirsin, konuyu saptırma.

Ben admine de rol esnasında iletmiştim, takip edilmediğime adım kadar eminim arkama bakarak geldim. Takip edildiğime dair bir kanıt var ise ekler misiniz lütfen?

#7 - 14.11.2020 00:25
Öncelikle selamlar ve iyi geceler. İlk önce şunu belirtmek istiyorum Ben ve @Furkangz   Daniel_Robinson   Aktif bir rolde değildik sadece güvenli bölgede  /yuru 5 atıyorduk ve bunun troll veya herhangi bir suçu yoktur. Ve zaten bu konu için oyunda admin bizimle iletişime geçmişti. Trol olmadığını fakat yapmamamızı istedi ve bizde yapmadık olay bu kadar orta da herhangi bir trolleme konusu yoktur. İyi oyunlar/ İyi roller.
« Son Düzenleme: 14.11.2020 00:28 barrylex »

#8 - 14.11.2020 00:26
Şikayetle alakası olmayanlar yazmazsa sevinirim.

#9 - 14.11.2020 00:28
Şikayetle alakası olmayanlar yazmazsa sevinirim.

Kişiler benim şahidim rol esnasında ordaydılar, şahitleri maalesef tek taraf belirleyemiyor. Asıl sizin olayla ilginiz ne de şikayet açıyorsunuz onu merak ediyoruz?