Öncelikle merhaba yaptığı savunmanın hepsinin yanlış olduğunu belirtmek istiyorum.
-1 Emoot vermeden arabadan indirildi.
-2 Hezekiah_Cuningham karakteri trol amaçlı açılan bir karakter olmasını düşünüyorum ki en son 4 levelidi.
-3 Attıkları video kayıdı olayın başladığı yer değil emoot verilmedi emoot verilirken ellerinde video var ise ceza yemeye rağzıyım
-4 Kaza yaptık hızlı bir şekilde ve biz yaralı rolü yapmamıza rağmen kendisi fırsattan yararlanarak ki arabaya bindi.
-5 Öncelikle Hezekiah_Cuningham ile Liam_Blankenship karakteri OOC arkadaş kendileri aynı birlikte ve Liam_Blankenship karakteri rol esnasında Hezekiah_Cuningham karkaterine in ve arabayı çal diye bir yazı görmedim ki buda oluyor ki discord veya başka bir platformdan konuşuyorlardı rol esnasında.
-6 Hezekiah_Cuningham karakterininde savunmasını istiyorum.
Demek istediklerim bu kadardı teşşekür ederim.
1- Aracı Hezekiah aldığında siz içeride yoktunuz ve emote vererek aldı bu konuda loglara bakabilirsiniz.
2- Bir karakterin rol seviyesini ya da troll olup olmadığını karakter seviyesine göre belirleyemezsiniz.
3- Paylaştığım videoyla emote olayının gram alakası yok. Senin karakterin bunny-hopping yaparak bir ihlal gerçekleştiriyor bu ihlalin kaydını alıp paylaştım bu kadar. İlk öncülde yazdığım gibi emote konusunda loglara bakabilirsiniz, siz araçta değildiniz. Hezekiah'ın emoteu ''başıboş aracı'' diye başladı zaten. Bunun sebebi sizin bize karşı agresif rol uygulamak için arabadan inmenizdi.
4- Siz yaralı rolü yapmadınız tekrardan yöneticilerden rica ediyorum o saatte gerçekleşen loglara bakılmalı. Kaza yaptıktan sonra siz /s kanalını kullanarak ''Mal'' dediniz ve arabadan indiniz, Hezekiah da bu fırsatı kaçırmayım başıboş, motoru açık ve kilitsiz arabayı kaçırdı.
5- Hezekiah benim oluşumumdan bir karakter. Oyun içerisinden /aw kanalını kullarak arabayı çalmasını istedim bu chat mesajın size düşmemesinin sebebi /aw komutunun sadece aracın içindeki oyuncuların görmesiydi. Ufak bir bilgilendirmeden sonra devam ediyorum.
6- Hezekiah'ın foruma giriş yapamdığını bir üstteki mesajımda belirttim. Tarafımdan oluşturulan savunmayı tam olarak okumadığın iddiaların ve bu son öncülünden anlaşılıyor dostum. Yine de kendisi Discord'dan bana sorununu bildirdi ben de bu konuda bir üstteki mesajda onun mağduriyetini yazdım.
Bu maddelerle beraber bütün mesajlarına açıklık getirmiş oldum, o an karakterinin oyun içinden yaşadığı sinir ve kini oyun dışına (ooc) dökmüş olmana inan çok üzülüyorum senin için elimden ne gelirse yapmaya hazırım. Gerek öfke kontrolü gerek ego ve rol planlaması. Bu konuda benden yardım almaya çekinirsen Vice Roleplay'in çok iyi bir mottosu olan Rol Öğretmenlerinden ders alabilirsin. Çünkü söylediğin neredeyse bütün iddialar asılsız dostum. Aynı rolün sadece birkaç harf ve noktalama işareti değişmiş kısmını defalarca ekran görüntüsü almış ve şikayet açmışsın. Her neyse bu mesajımdan sonra ekstra bir şey yazmayacağım herhangi bir iddian olursa da cevap vermeyeceğim yeterince açık olduğumu düşünüyorum. İyi forumlar.