Konu: [10.01.2021 - Liam_Blankenship-Hezekiah_Cuningham] NON-RP, Trolling, Retarded RP  (Okunma sayısı 287 defa)

#0 - 11.01.2021 01:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Liam_Blankenship ve Hezekiah_Cuningham Forum hesaplarını bulamadım.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @mertcan1910 Tony_Charles

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.01.2021 23.44 ile 00.00 arası saatlerde, kanıtlarımda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:NON-RP, Trolling, Retarded RP

Alıntı
Retarded RP, Non RP, Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A
Merhabalar, aracımla ilerliyordum bu iki şahıs aracıma vurdular ve hiç bir şey olmadığı halde durduk yere İC hakaret edip, araçlarından indiler. Bende aynı şekilde aracımdan indim, olayı anlamaya çalışıyordum. Hezekiah ani bir şekilde aracıma bindi ve hiç bir emote kullanmayarak aracımı alıp sürmeye başladı. Olayın şokunu tam olarak atlatamadım yeterli kanıt toplamak için peşlerinden koştum aşağılayıcı şekilde roller yaparak, İC hakaretler ettiler. PM yoluyla uyarmak istedim PM'leri kapalıydı, /b kanalı üzerinden uyarıda bulundum oradanda dalga geçercesine cevap verdiler. Bu şahısların gerekli cezayı almasını talep ediyorum. Saygılarımla iyi forumlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A
https://hizliresim.com/pb3fRh
https://hizliresim.com/aDezAY
https://hizliresim.com/3gopVf
https://hizliresim.com/FupOoL
https://hizliresim.com/zVJr66
https://hizliresim.com/jJypUo
https://hizliresim.com/8l0tZO
https://hizliresim.com/lxBNFJ
https://hizliresim.com/wmoCxc
Ek açıklamalar(varsa): N/A
Kanıtlarda ihlalleri gözüküyor, yeterli bulunmadığı takdirde log kayıtlarınında incelenmesini talep ediyorum.

#1 - 11.01.2021 01:17
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 11.01.2021 01:58
@Gaki, @Baba savunmalar bekleniyor.

#3 - 11.01.2021 08:37
Merhaba gün içerisinde savunmamı gerçekleştireceğim. Yoğun bir hafta geçiriyorum birkaç tez ve freelance işim mevcut bu mesajımdan sonra 24 saat içerisinde savunmamı gerçekleştirmiş olurum.

#4 - 12.01.2021 07:03
Savunma için beklemedeyiz.

#5 - 12.01.2021 19:49
Merhaba öncelikle özür diliyorum malum ödev ve final haftasındayız son sınıf olmamla beraber bölüm bitirme ödevlerinin birkaçını şimdiden veriyoruz. Şikayet konusuna gelecek olursak şikayette bulunan tarafın paylaştığı ekran görüntülerinin birkaçını inceledim neredeyse sadece asıl rol sonrası gözükmekte ben şimdi bir video bırakarak detaylı bir şekilde anlatacağım.

Tony ve Carlin karakterleri Jester'larını sürerken bir kaza yaptık bu kaza sonrası bizim karakterlerimize hakaret ederek arabalarından indiler bu anı fırsat bilen Hezekiah karakteri emotela bizim arabadan inerek hızlıca başı boş Jester'a bindi ve Tony ve Carlin'i arabasız bıraktı. Daha sonrasında ufak bir kaza için karakterlerimize diklenen bu iki karakterle dalga geçmek istedik forumdan baktım ve birlik liderleri değildi bu da demek oluyor küçük düşürücü roller yapabiliriz. Hezekiah ve benim karakterim şikayet eden tarafın paylaştığı ekran görüntülerinde bulunan ve birkaç daha küçük düşürücü ithamlarda bulunduk.

Tony ve Carlin emotesuz bir şekilde adeta ceplerinden sopa çıkartarak hem kendi Jester'larını hem de Liam karakterinin sürdüğü Intruder'a NOOB-DM yapmaya başladılar herhangi bir şekilde /b ya da /pm'den rolü baltalamadık en son isteyeceğimiz şey bu olurdu. Daha sonrasında Carlin karakteri adeta ayaklarında yaylı ayakkabı varcasına zıplamaya başladı yani Bunny-Hopping yaparak diğer oyunculara üstünlük kurmaya başladı. Bu bayağı sürdü bir kısmını video alıp savunmama eklemem gerekti. Videoya gitmek için lütfen tıklayın.

Yukarıda yazdıklarımdan sonra karşı tarafın söyleyeceği benim söylediklerimle uyuşmayan bir husus olursa seve seve cevap verebilirim. Ayrıca @Baba bir telefon kullanmadığı için foruma giriş yapamıyor ve savunma gerçekleştiremiyor bu savunmayı ikimizin adına gerçekleştiriyorum. Foruma erişemediğini oyundan /rapor ile bildirmiş. Herkese iyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim tekrardan beklettiğim için özür dilerim.

#6 - 14.01.2021 00:03
Öncelikle merhaba yaptığı savunmanın hepsinin yanlış olduğunu belirtmek istiyorum.
-1 Emoot vermeden arabadan indirildi.
-2 Hezekiah_Cuningham karakteri trol amaçlı açılan bir karakter olmasını düşünüyorum ki en son 4 levelidi.
-3 Attıkları video kayıdı olayın başladığı yer değil emoot verilmedi emoot verilirken ellerinde video var ise ceza yemeye rağzıyım
-4 Kaza yaptık hızlı bir şekilde ve biz yaralı rolü yapmamıza rağmen kendisi fırsattan yararlanarak ki arabaya bindi.
-5 Öncelikle  Hezekiah_Cuningham ile Liam_Blankenship karakteri OOC arkadaş kendileri aynı birlikte ve Liam_Blankenship karakteri rol esnasında Hezekiah_Cuningham karkaterine in ve arabayı çal diye bir yazı görmedim ki buda oluyor ki discord veya başka bir platformdan konuşuyorlardı rol esnasında.
-6 Hezekiah_Cuningham karakterininde savunmasını istiyorum.

Demek istediklerim bu kadardı teşşekür ederim.
« Son Düzenleme: 14.01.2021 00:06 Angeras1910 »

#7 - 14.01.2021 00:42
Öncelikle merhaba yaptığı savunmanın hepsinin yanlış olduğunu belirtmek istiyorum.
-1 Emoot vermeden arabadan indirildi.
-2 Hezekiah_Cuningham karakteri trol amaçlı açılan bir karakter olmasını düşünüyorum ki en son 4 levelidi.
-3 Attıkları video kayıdı olayın başladığı yer değil emoot verilmedi emoot verilirken ellerinde video var ise ceza yemeye rağzıyım
-4 Kaza yaptık hızlı bir şekilde ve biz yaralı rolü yapmamıza rağmen kendisi fırsattan yararlanarak ki arabaya bindi.
-5 Öncelikle  Hezekiah_Cuningham ile Liam_Blankenship karakteri OOC arkadaş kendileri aynı birlikte ve Liam_Blankenship karakteri rol esnasında Hezekiah_Cuningham karkaterine in ve arabayı çal diye bir yazı görmedim ki buda oluyor ki discord veya başka bir platformdan konuşuyorlardı rol esnasında.
-6 Hezekiah_Cuningham karakterininde savunmasını istiyorum.

Demek istediklerim bu kadardı teşşekür ederim.

1- Aracı Hezekiah aldığında siz içeride yoktunuz ve emote vererek aldı bu konuda loglara bakabilirsiniz.
2- Bir karakterin rol seviyesini ya da troll olup olmadığını karakter seviyesine göre belirleyemezsiniz.
3- Paylaştığım videoyla emote olayının gram alakası yok. Senin karakterin bunny-hopping yaparak bir ihlal gerçekleştiriyor bu ihlalin kaydını alıp paylaştım bu kadar. İlk öncülde yazdığım gibi emote konusunda loglara bakabilirsiniz, siz araçta değildiniz. Hezekiah'ın emoteu ''başıboş aracı'' diye başladı zaten. Bunun sebebi sizin bize karşı agresif rol uygulamak için arabadan inmenizdi.
4- Siz yaralı rolü yapmadınız tekrardan yöneticilerden rica ediyorum o saatte gerçekleşen loglara bakılmalı. Kaza yaptıktan sonra siz /s kanalını kullanarak ''Mal'' dediniz ve arabadan indiniz, Hezekiah da bu fırsatı kaçırmayım başıboş, motoru açık ve kilitsiz arabayı kaçırdı.
5- Hezekiah benim oluşumumdan bir karakter. Oyun içerisinden /aw kanalını kullarak arabayı çalmasını istedim bu chat mesajın size düşmemesinin sebebi /aw komutunun sadece aracın içindeki oyuncuların görmesiydi. Ufak bir bilgilendirmeden sonra devam ediyorum.
6- Hezekiah'ın foruma giriş yapamdığını bir üstteki mesajımda belirttim. Tarafımdan oluşturulan savunmayı tam olarak okumadığın iddiaların ve bu son öncülünden anlaşılıyor dostum. Yine de kendisi Discord'dan bana sorununu bildirdi ben de bu konuda bir üstteki mesajda onun mağduriyetini yazdım.

Bu maddelerle beraber bütün mesajlarına açıklık getirmiş oldum, o an karakterinin oyun içinden yaşadığı sinir ve kini oyun dışına (ooc) dökmüş olmana inan çok üzülüyorum senin için elimden ne gelirse yapmaya hazırım. Gerek öfke kontrolü gerek ego ve rol planlaması. Bu konuda benden yardım almaya çekinirsen Vice Roleplay'in çok iyi bir mottosu olan Rol Öğretmenlerinden ders alabilirsin. Çünkü söylediğin neredeyse bütün iddialar asılsız dostum. Aynı rolün sadece birkaç harf ve noktalama işareti değişmiş kısmını defalarca ekran görüntüsü almış ve şikayet açmışsın. Her neyse bu mesajımdan sonra ekstra bir şey yazmayacağım herhangi bir iddian olursa da cevap vermeyeceğim yeterince açık olduğumu düşünüyorum. İyi forumlar.

#8 - 14.01.2021 01:37
Dostum dediğim gibi loglara bakılsın /AW den konuştunuzmu konuşmadınızmı veya emoot verildimi verilmedimi loglara bakılsın SS'lerdeki saatin log kanalına bakılmasını istiyorum bu arada savunmanızı okudum telefon bahaneside saçma rol olduktan sonra ardından /q attınız birde oyuna telefondanmı geliyor bilgisayardanda girebilir forum'a kolay gelsin iyi akşamlar

Adalet mülkün temelidir.  :)

#9 - 14.01.2021 01:45
bu arada savunmanızı okudum telefon bahaneside saçma rol olduktan sonra ardından /q attınız birde oyuna telefondanmı geliyor bilgisayardanda girebilir forum'a kolay gelsin iyi akşamlar
Normalde daha yazmayacaktım zaten son mesajımda da bunu söyledim fakat senin anlaman ve idrak etmen için insanların ekstra çaba sarfetmesi gerekiyor, neyse ki ben yardımsever bir insanım. Son gelen forum güncellemesiyle beraber Vice formuna telefonunu doğrulamazsan giriş yapamıyorsun. Hezekiah'da telefon kullanmadığı için foruma giriş sağlayamıyor ve savunma yapamıyor. Bu konuda oyun içerisinden rapor atıp bu durumu yetkililere bildirdi. Rol bittikten sonra oyundan /q attınız diyorsun fakat ben oyundan çıktığımı hatırlamıyorum niyeyse. Çıkmadım ve birkaç rol yaptım, neyse çıktım varsayalım bu olağan bir durum değil mi? Aktif bir rolde değildik sizinle rollerimizi sonlandırmıştık değil mi? Sizin keyfinize göre oyunda bekleyecek değiliz.

Sizden tek isteğim lütfen beni bir daha bu konuya yorum atmaya zorlamayın. Cidden o kadar net bir konu ki, siyah ile beyaz kadar net bir konu. Böylesi bir şikayet konusuna üç defa savunma hakkında yorum atıtğım için bir yandan kendime kızıyorum. Her neyse eğer aklında bir şey kaldıysa oyundan ya da Discord'dan benimle iletişime geçebilirsin. (Profilimde Discord adresim yazıyor)