Konu: Malibu Corporation #malibu100  (Okunma sayısı 23326 defa)

#280 - 03.08.2022 09:34
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#283 - 03.08.2022 15:14
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

BELEDİYE VE VICE ÜNİVERSİTESİNDEN İŞ BİRLİĞİ!
Yayımlanma: "3.08.2022" , YVONNE LOREEN TARAFINDAN

Vice Şehrinde 2 Ağustos günü, Vice şehrinin en önemli iki yapılanmasının işbirliğine sahne oldu. Vice Şehri Belediyesi ve Vice Üniverstitesi arasında yapılan bir işbirliği projesi, Vice Şehri Belediye Başkanı Alycia Kasparov ve kurmayları tarafından yapılan basın toplantısı ile duyuruldu. Belediye binasından yapılan bu toplantı, Vice News'tan yüzde yüz canlı bir şekilde yayınlandı. Başkan Alycia Kasparov, üniversite öğrencilerine yapılacak iş bulma projesini şu şekilde anlattı:

Herkese selamlar, mutlu akşamlar. Ekranlar karşısına yaşadığım büyük kazadan sonra uzun zamandır çıkmıyordum. Ancak toparlanma sürecimi kısa tutarak arka planda işimizi el birliğiyle sürdürmeye devam ettik. Bir süredir üstünde durduğumuz projelerimizden birini bugün alınan kararlardan sonra yakın zamanda hayata geçiriyoruz. Sevgili direktörümüz Bay Lazson ve vekilim Bayan Tiefenbruner öncülüğünde gerçekleşen bu projemiz için kendilerine de konuşma hakkı tanımak istiyorum.

Bu konuşmadan sözü Direktör Tim Lazson aldı. Direktör Lazson, projeye destek veren Edgard Goldberg'e teşekkür etti.
Öncelikle katılımınız için hepinize minnettarız.  Hayata geçirmek için yoğun çaba gösterdiğimiz bu projede öncelikli hedefimiz Vice Şehrinin parıldayan gençlerini hayatın karmaşasına daha iyi hazırlamak. Bu konuda, şehrimizin güzel Üniversitesi ile ortak bir proje yürüttüğümüz için memnun ve mutluyuz. Umuyoruz ki, işbirliği içinde olacağımız pilot işletmelerimiz ile, üniversiteden mezun olan parlak nesillere Vice şehrine hizmet etme olanağı sunmuş olacağız. Bu projede bize desteklerini esirgemeyen, Bay Goldberg'e de teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sözlerimi noktalıyor ve sözü Sayın Vekilimize bırakıyorum.

Ardından söz vekil Bernadette Tiefenbruner'daydı. O da bu projenin amacını şu şekilde anlattı:
Bay Lazson'a sözleri için teşekkür ediyorum, sözlerine ek olarak bende birkaç şey ekleyeceğim. Vice Şehir Belediyesi olarak vizyonumuz ve geleneğimiz gereği her zaman gelecek dünyanın sorunlarını gördük ve politikalarımızı her daim bu yöne çevirdik. Vice Üniversitesi gibi köklü ve yapısal bir kurumunda aynı şekilde sorunlarını gördük, analiz ettik ve gerekli çalışmaları başlattık. Bunun için içtenliği nedeniyle rektör yardımcısı Bay Andrews'e teşekkürlerimi iletiyorum. Bay Lazson'un da söylediği gibi bu projenin en temel amacı Vice Üniversitesi öğrencilerinin sadece akademik alanda başarılı olması değil, sosyal toplum içerisinde de kendilerini temsil edebilen bireyler olmasını sağlamak. Bu bağlamda, projemiz için seçeceğimiz pilot işletmelerde Vice Üniversitesi öğrencilerinin en temel sosyolojik gelişimlerini tamamlayabileceklerini ve bir bireye dönüşebileceklerini temenni ediyoruz. Projenin finansman desteği için Malibu Corporation'a ve özellikle Bay Goldberg'e teşekkürlerimizi tekrardan iletmek istiyor, sözü tekrardan Başkan Kasparov'a bırakıyorum.

Ve son olarak Başkan Kasparov tekrardan söz aldı:
Sözlerimi noktalamadan önce, buradan ben de Bay Goldberg'e teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Üniversitede öğrendiğimiz tüm o bilgilerin asıl hayata geçirildiği kısmı sahada gerçekleştirilen eylemlerdir. O kadar emekten sonra değerli öğrencilerimizin hızlıca hayata atılıp mesleklerini icra etmeleri için ön ayak olmayı büyük sabırsızlıkla bekliyoruz. Önümüzdeki süreçlerde diğer projelerimizi de halkımıza en şeffaf şekilde duyuracağız.

Basın toplantısında Vice News'ın soruları yanıtlandı. Vice News, belediyeye şu şekilde sorular sordu:
 Vice News'tan Bruno Cantona sordu: Bu projenin daha detaylı halini öğrenebilir miyiz? Belirlenen işletmeler neresi?

Başkan Kasparov cevapladı:  Öğrenciler mezuniyete yakın süreçte staj programları ile ilgili bölümleriyle alakalı olarak  işletmelerde çalışabilecekler.  Özellikle, biz belediye olarak ilk fırsatta bu öğrencilerimize kapıları açacağız. Öğrencilerimizin güvenliği açısından anlaşmalı olacağımız tüm işletmelerin denetimlerini de gerçekleştireceğiz.
Staj programlarını yakından takip edeceğiz. Bununla beraber, ekleyeceğim bir detay daha mevcut... Hem staj yapan öğrencilere, hem de işletme sahiplerine bir milyonluk bütçemizden pay verme kararı aldık. Detaylandırmamı istediğiniz başka bir konu var mı?

Vice News'tan Yvonne Loreen sordu: Bazı öğrenciler ve aileleri yurt paralarını çıkartmakta zorlanıyor, bunun farkında olduğunuzdan eminim. Böyle olunca okulu yarıda bırakmak zorunda kalıyorlar, onlar için burs sağlanacak mı?

Başkan Kasparov cevapladı: Güzel bir konuya değindiniz, elbette öğrencilerimizi mağdur etmemek bizim başlıca düşüncemiz. Bu nedenle geçimini zor sağlayan öğrencilerimiz için burs projemiz mevcut.  Yakın zamanda hayata geçireceğimizi belirtmek istiyorum. Başvuruları kısa süre içerisinde başlatıyoruz.

Yapılan basın toplantısı iyi dileklerle son buldu.

Bizi ViceSocial%27dan takip et!

EDITOR
Yvonne Loreen
HABER
Bruno Cantona
KAMERA
Darren Willford
Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
100
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
willkommen gangsta propaqanda, Nraxy, the batuhan batrix,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#285 - 04.08.2022 06:24
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#286 - 04.08.2022 06:32

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#287 - 04.08.2022 18:06

.........                                                                       
                    ÜYE OL                          ŞİFREMİ UNUTTUM

ELEGY SÜREN EHLİYETSİZ ÇOCUKLARIN ACI DOLU YAŞAMLARI...

Bir dramdan bahsedeceğiz bu haberimizde. Evan'ın ve arkadaşı Darren'ın dramı bu. Evan, tek tutkusu Elegy sürmek olan genç bir insan. Fakat kendisinin ehliyeti yok ve Elegy ile tehlikeli sürüşler gerçekleştiriyormuş. Bu yaptıklarını duyan annesi tarafından cezalandırılmış. Evan'ın annesi Marjorie Brand ise, Vicetung ekibini çağırdı ve bu durum ile ilgili bizlerle bir röportaj gerçekleştirdi. Bu ilginç görüntüleri sizlere yayınlıyoruz...

Vicetung ekibi sordu: "Neden böyle bir şey yaptınız?"
"Öncelikle şundan bahsedeyim ben... Benim oğlum Evan, diğer çocuk da onun arkadaşı Darren. Bu ikisi çok yakın arkadaşlar. Benim oğlum Evan ve Lisa'nın oğlu Darren, Market Caddesinde, bunun altını çizerek yazın lütfen, Market Caddesinde 80 kilometre hızla gitmişler. 80! Ve bunların ehliyeti bile yok. Biz bu çocuklara en yakın zamanda ehliyet alacaktık, varlıklı bir aileyiz çünkü biz. Ama bunu şimdi yapmayacağız, bu çocuklara neden ehliyet alalım ki? Ehliyet alınca Elegy ile 120 kilometre ile mi gitsinler? Market Caddesinin ortasında sıfır mı çizsinler?" (O sırada bir ses duyuldu, annesi hemen bağırmaya başladı!) "Konuşma! Sen beni çılgına döndürdün zaten!"

"Kendilerini Las Colinas'ta bir arsaya zincirledim!"
Biz, oğlumuz Evan'ı bu yaptığı terörizmden sonra nasıl cezalandırmamız gerektiğini düşündük. Bu çocuk, sürekli Ocean Bar'da gezen popüler bir çocuk. Maddi durumu iyi, babası her gün ona para veriyor. Buna rağmen arkadaşından Elegy markalı aracı çalıp bu terörizmi gerçekleştiriyor. Nasıl cezalandırmalıyız diye düşündükten sonra, öncelikle bunu apartmanımızın en alt kısmında bulunan sığınak kısmına zincirlemeye karar verdik. Apartman yönetiminden gelen baskılar, ısrarlar sonucu çocuğumuzu oradan almak zorunda kaldık bayım. Şu an bulunduğumuz yer, Las Colinas'ta bir arsaya zincirledim kendilerini. Darren da, bizim mahalledeki marketin sahibi. Bu ikisi çok iyi arkadaşlardı..

Arkadan bir ses yükseldi: "Anne, biz çok açız! Lütfen bize yemek ver!" Bu sırada Vicetung ekibi sordu: Çocuklar aç olduklarını söylüyor, bakmıyor musunuz onlara?
Ben onlara haftada bir kez baget ekmek ve su getiriyorum. Belirli yerlerde de onlara kuvvet uygulamak zorundayım çünkü bunlar durmuyorlar! Elegy sürmek istiyorlar!
Çocuklara sesleniyor: DÜZGÜN DURUN! ELEGY YOK SİZE! Bir daha oradan kalkarsanız ikinizi daha ileriye, Blueberry'e zincirlerim! Aklınızı başınıza toplayana kadar burada duracaksınız. Elegy denilen şeyi aklınızdan çıkartacaksınız!

Vicetung muhabiri, çocuklara mikrofon uzattı... Çocuklar, şok sözler söyledi!
Aslında annemin haklı olduğu konular var. Burada benim çok düşünme imkanım oluyor zaten. Gerçekten, çok fazla Elegy sürdüm, hatta çok fazla hız yaptım. Market Caddesinde sıfır çizdim. Tamam, her şeyi anlıyorum ama günde bir öğün yemek veriliyor. Ben buna gerçekten tahammül edemiyorum, lütfen bize ekmeğimizi versin, biz yiyelim, ondan sonra gitsin. Annem haklı. Bir daha Elegy sürmeyeceğim, Faggio süreceğim sadece. Onlar bana Faggio almak istiyorlardı zaten. Burada bir şey yiyemiyoruz, çöpten topluyoruz! Bazen çöp bile olmuyor, ot kopartıp yiyoruz!

Bu sırada annesi onlara bir baget ekmek fırlattı! Çocuklar adeta savaşa girdi! Annenin duyguları şu şekilde:
Hahahahahha! Bir insanı sevindirince çok mutlu oluyorum, gerçekten. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Susadınız mı? Size su da vereyim! Hahahahaha! İşte böyle. Elegy sürmeyi ben terörizm olarak görüyorum. Bu terörizme ortak olmayın, Elegy sürmeyin... Teşekkür ediyorum, şimdi evime dönmem lazım.

●    Anasayfa

●    Son Dakika

●    Blog

●    Ekonomi

●    Magazin

●    Sanat

●    Halkın Sesi

●    Haber ekle!

●    İletişim

●    Arşiv

●    Çok yakında Vice Social'dayız!

Editör yorumu: İşte bilinçli annelik, işte bilinçli ebeveynlik! Keşke bütün annelerimiz, Marjorie Brand gibi olsa...

french magnifico tarafından 04.08.2022 tarihinde gönderildi.

Vicetung bir Vice News markasıdır. Tüm hakları saklıdır. Bu internet sitesinde absürt haberler yayınlanmaktadır, gerçek ile bir bağlantısı yoktur. Temel amaç komedidir. © Vicetung, since 2020 respect: kaostanbesleniyorum

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#288 - 04.08.2022 18:07
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

POLİS MEMURU ANNA NORTH HAYATINI KAYBETTİ!
Yayımlanma: 04.08.2022 , "VENUS KRISFAREN TARAFINDAN

Vice Şehri, 3 Ağustos gününü acı bir haberle birlikte kapattı, akşam saatlerinde gerçekleşen trafik kazasıyla birlikte polis memuru Anna North, hayata gözlerini yumdu.

East Beach Highway'de devriye gezen ekip aracı, ters şeride giren Elegy yüzünden kontrolü kaybetti ve ekip aracı geriye doğru savrularak takla attı. Otoyolda saatte altmış kilometreyle ilerleyen ekip aracının sürücüsü Gerald Lennon, Elegy sürücüsünün etki altında sürüşte olduğunu düşündüğünü belirtti.

Kazanın ardından Elegy sürücüsünün olay yerinden hızlıca ayrıldığı ve yaralı durumda olan memurları terk ettiği Vice Şehri Polis Departmanı tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Hayatını kaybeden polis memuru Anna North'un içinde olduğu araçta, sürücü Gerald Lennon, Vice News ekranlarına çıkarak röportaj yaptı.

Gerald Lennon
" Etki altında sürüşte olduğunu düşünüyorum, bir sağ bir sol şeride atlıyordu.

Sağımda da direk olduğu için manevra yapamadım."  Çarpmanın etkisiyle geriye doğru savrulduk, son gördüğüm şey yerden bağımızın kesildiği oldu.
Dashcamde plakasını görmüştüm. Pushbara aldığımız darbeden sonra geriye doğru savrulduk. Araç spin attı, yere sertçe çakıldık. 

Camların patladığını gördüm, airbagler açıldı. O esnada son bir gayret ile telsizime uzandım, düğmeye sanırım basmayı başardım. Backup aktifleştirdim, ekipler bizi o kargaşadan çıkarmışlar. 

Araç içerisinde memur North'u son görüşümde torpidoda kafası vardı. Sonrası bende de yok.  Uyandığımda hayatını kaybetmişti.

Orada hayatını kaybeden ben de olabilirdim. Veya ikimiz de olabilirdik. Bizlerin amaçları sokakları karanlıktan uzak tutmak.

Üniforma altında biri hayatını kaybettiği için yas tutmak doğru değil, sizler için varız. Sizler için can verip, can kurtarıyoruz.  Bu işe hepimiz bunları bilerek giriyoruz. Eminim ki görev başında hayatını kaybettiği için Memur North bu durumdan gururludur.

Yaşanan bu üzücü olayla birlikte Vice Şehri Polis Departmanı hayatını kaybeden polis memuruyla alakalı basın açıklaması yaptı.
Çavuş Grannell;

İyi geceler, bu akşam mesai arkadaşlarımız ve Vice şehrinin insanlarını üzecek bir olay yaşadık.

Anna North, yirmi üçüncü dönem polis akademisinin saha eğitim programından itibaren bu akşama kadar departmanımızda çalışan bir mesai arkadaşımızdı,
kendisi etraftaki iş arkadaşları tarafından seviliyor ve sayılıyordu.

Bu akşam maalesef akşam olan vardiya dağıtımından kısa bir süre sonra devriye aracının içerisinde East Beach HWY bölgesinde devriyesini sürdürürken sivil bir araç ile sert bir çarpışma gerçekleştirdi.

Kazanın hemen ardından bölgeye yönelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı, orada doktorlar tarafından her ne kadar müdahale edilse de kurtarılamadı ve hayata gözlerini yumdu. Anna North'u saygı ve sevgiyle anıyoruz.

(( Olayla ilgili polis kamerasından görüntüler ))

Vice Şehri Polis Departmanı, hayatını kaybeden polis memuru Anna North ile ilgili Vice Social'da paylaşım yaptı.

Üzücü haber gündemi değiştirdi, Vice Social kullanan birçok kullanıcı hesaplarından Anna North hakkında düşüncülerini paylaşıp, ailesine destek mesajları yolladı.

Bizi ViceSocial%27dan takip et!

EDITOR
"Venus Krisfaren"
HABER
"Bruno Contana"
KAMERA
"Lera Grannell"
Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok