Konu: Malibu Corporation #malibu100  (Okunma sayısı 28592 defa)

#60 - 14.04.2021 01:40

Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Myrtle,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#61 - 01.05.2021 01:10
ben geldim.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#62 - 01.05.2021 02:00
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#63 - 04.05.2021 21:19

« Son Düzenleme: 04.05.2021 21:21 Xavier_Lopez »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#64 - 07.05.2021 02:12
ZİRVEDEYİZ!

100
2
Vice
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Diversa,
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
FBatrix,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#65 - 07.05.2021 03:30

Üstat ve çaylağı. @Diversa 
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#66 - 07.05.2021 03:33
#TeamViceNews

« Son Düzenleme: 07.05.2021 03:36 Kosmic »
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Diversa,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#67 - 07.05.2021 04:11

Anasayfa                        Son Dakika                        Gündem                        Kategoriler                        İletişim                        Arşiv

DOĞU SAHİLİ'NDE BÜYÜK OPERASYON! PAKRAD KASPAROV TUTUKLANDI!

Vice Şehri, 6 Mayıs 2021 tarihinde belki de tarihinin en büyük olaylarından birisine şahit oldu. 5 Mayıs 2021 tarihinde yeraltı dünyasında ismi oldukça tanınan ünlü iş adamı Pakrad Kasparov, katıldığı bir çatışma sonucunda CCTV kameralarına yakalandı. Bu çatışma ve Pakrad Kasparov'un çeşitli suçlar bulunan kabarık sicilinden dolayı Vice Şehri Savcılığı tarafından bir operasyon kararı verildi. 6 Mayıs 2021 gecesi gerçekleşen bu operasyonun sonucunda Doğu Sahili'nde bulunan, Pakrad Kasparov'a ait olduğu bilinen lüks yata VCPD ekipleri tarafından büyük bir baskın gerçekleştirildi. Pakrad Kasparov ile birlikte kendisiyle yakın bağlantıda olan on kişi tutuklandı.

Geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleşen Organize Suç Davası'nın ilk duruşmasında müebbet hapis istemiyle yargılanan Silas Isiah'ın yanında hakim karşısına çıkan Pakrad Kasparov, akıllara yeniden bu davayı getirdi. Pakrad Kasparov, duruşma sonucund şehir dışına seyahat yasağı ile yargılanmıştı.

OPERASYONLA ALINANLARIN ARASINDA KURT BOWMAN DA VARDI!

Vice News'ın yaptığı bu yayından ve VCPD'nin eylemcilerine müdahalesinden sonra bir son dakika haberi elimize ulaştı. Müebbet hapisle yargılanan Silas Isiah ile oldukça yakın ilişkide olduğu bilinen, Organize Suç Davası'nda yargılanan Kurt Bowman, ani bir operasyon ile VCPD Özel Ekipleri tarafından yaptığı şüpheli hareketleri sebebi ile tutuklandı. Bu tutuklama ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu tutuklanmanın da Pakrad Kasparov ile alakalı olduğu düşünülüyor.

LİBERAL HALK PARTİSİ'NDEN CESUR VE SERT EYLEM!

Doğu Sahili'nde yapılan operasyon sonrasında muhalif parti Liberal Halk Partisi (LHP) destekçileri Perishing Square'da bulunan Vice Şehri Belediyesi binasının önünde büyük bir eylemde bulundular. Bu eylem, Vice News ekranlarından yüzde yüz canlı bir şekilde yayınlandı.  Eylemde Pakrad Kasparov'un eşi olan Belediye Başkanı Alycia Kasparov'un aleyhine ağır sloganlar atıldı. "Pakrad'ı Tutukla, Alycia'yı Görevden Al!" ve benzeri şekilde devleti yönetenlere karşı sloganlar kullanan LHP destekçileri, belediye binasının içine zor kullanarak girmeye çalışıp eylemlerini belediye binasında devam ettirmek istediler. Polisin ihtarlarına uymayan eylemcilerle sıcak çatışma ortamı oluştu. Çıkan çatışmada pek çok sivil ve polis ağır yaralandı. Bu sırada eyalet savcısı Steven McGregor, Başkan Alycia Kasparov ve belediye çalışanları binanın içerisinde mahsur kaldılar. Bu eylemler sonucunda zarar görmeyen Başkan Kasparov, VCPD ekiplerinin yoğun çabası ve başarılı mücadelesi sonucunda kurtarıldı.

Bu durum sırasında Vice News ekibi, canlı yayınını sürdürüyordu. Eylemler olmadan önce Pakrad Kasparov'un tutuklanmasını David Breslin moderatörlüğünde LHP başkan yardımcısı Sonny Pirozzi ve Adalet Partisi'ne yakınlığıyla bilinen, Hot News çalışanı Sherman Schweiger değerlendirdiler.

Bant kaydı: GösterGizle
David Breslin: Yayınımızı sürdürmeden önce sizlerin son operasyon hakkında fikirlerini merak ediyorum.

Sonny Pirozzi: Tabii tabii, konuşabiliriz sonuçta değil mi? Devletimiz sonunda bu lanet uykudan uyandı. Vakit, şehirdeki terörizmi bitirme vakti. Vakit halkın kol kola girip savaşma vaktidir. Biliyorsunuzdur ki şu anda belediye binasının önünde bir eylem gerçekleşmekte. Ben de buradan tekrar halkımıza seslenmek istiyorum. Parti başkanımızın çok güzel bir sözü vardır: "Geleceğini göremeyen geçmişine takılı kalır." Geçmişini bilmeyen de geleceğine ulaşamaz. Bu halk çok şey yaşadı. Bu şehri mafya babalarının eline mi bırakacağız? Yoksa onların kuklalarına mı? Devletimiz son operasyon ile artık noktayı koymalı.

David Breslin: Bay Pirozzi, konuyu çok dağıtmamak adına sözünüzü balla kesiyorum. Ortada terörizm gibi, geçmişten bu yana süregelen bir suçla itham ettiniz Bay Kasparov'u. Bay Schweiger, bu sert ithamlara vereceğiniz bir cevap bulunuyor mu? Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler?

Sherman Schweiger: Sadece 1 kez eylem hakkında söylemek istediğim bir şey var. Ondan sonra konuma döneyim. Kocası tutuklandı diye işe başka bir kişiyi katmak cidden klasiklerdendir, değil mi? Eş olduklarını, bir aile olduklarını ben de biliyorum. Aptal değilim. Sadece cidden böyle mi düşünüyorsunuz? Üzerine gülüyorsanız, bu ayrı bir tuhaflık. Bu tür olaylara karşı son cevabım olmuş olacak. Buyrun, önce sizi dinleyelim?

Sonny Pirozzi: Madem Belediye başkanınız bu kadar temiz kalpli. Bu kadar iyi ki bu tarz bir adamla birlikte evli. Tam tamına bir iyilik meleği. Şunu bana açıklayın o halde. Kocasının adamları neden hep etrafında? Güvenliğini polis sağlayamıyor mu? Ya da size şunu da sorayım. Silahlı bir çatışmanın ortasında, silahlı heriflerin arkasında kaçışan kişi neden belediye başkanı?

Sherman Schweiger: Polis sağlayamıyor muydu derken? Ben meclis toplantısına ilk gittiğimde hiçbir memuru görmemiştim. Sadece 1 kez çavuş gördüm, ondan sonra hep değişti görevler.

Sonny Pirozzi: Maalesef, devletin üstüne oynadığınız oyunları unutmadık. Devletin üstüne medya organları ile saldırdı. Hot News, kaç tane memura şantaj yaptı!

David Breslin: Öhmmm... Burada araya girmek durumundayım. Şimdiye kadar iki görüşü de dinledik. Sizlere bir soru daha yöneltmek istiyorum. Bu sefer Bay Sherman'dan başlayalım. Bay Sherman, bu protestoların amacının nihai amaçlara hizmet ettiğini mi vurguladınız? Sonuçta ortada geçmişi suçlarla dolu olan bir kişi var ve bu kişi devlet görevlisinin eşi. Sizce, insanların protesto sebebi bu değil mi?

Sherman Schweiger: Bana göre bunun yerine şöyle bir şey yapılabilirdi. Bu protestoda mantık hatası çok. Gidip Bay Kasparov'un durumunu Başkan Kasparov'dan öğrenebilirsiniz, eşi ya sonuçta. Fakat yönetiminde herhangi bir kayırmacılık sezilmeyen bir başkana böyle bir şey yapılması doğru değil. Benim bilmediğim bir olay ya da durum varsa belirtin, kanıtlarıyla gelin ama.

David Breslin: Bay Sherman'ın söylediklerini bir son dakika gelişmesiyle kesmek durumundayım. Meslektaşlarım eylemciler tarafından polislere saldırı yapıldığı yönünde bilgileri az önce ilettiler. Gözlemlediğimiz kadarıyla polis memurlarına ateş açılmış. Durumla alakalı düşüncelerinizi bizimle paylaşır mısınız Bay Pirozzi?

Sonny Pirozzi: Şu anda halk tüm sinirini birbirlerine kusuyor. Ne olursa olsun, kavga hiçbir şeyin çözümü değildir. En büyük çözüm, konuşmaktır.

EYALET SAVCISI MCGREGOR VE BAŞKAN YARDIMCISI BRIANNA BIDEN'IN BASIN AÇIKLAMASI!

Yaşanan sıcak gecenin ardından Savcı McGregor ve başkan yardımcısı Biden Vice News ekranlarında yüzde yüz canlı yayında basın açıklamasında bulundular.

Brianna Biden: Sayın Vice Şehri sakinleri, Vice Şehri Belediyesi olarak bu gece gerçekleşen toplumsal kargaşadan dolayı oldukça üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bu gece erken saatlerde sahilde bir yatta gerçekleşen operasyon ile ilgili gerek federal hükümet, gerek şehir hükümeti bilgi alışverişinde bulunmakta, konuyla ilgili devlet daireleri arasında bir kopukluk yaşanmamaktadır. Bizler Vice Şehri Belediyesi ve Şehir Yönetimi olarak, Sayın Savcı da federal yönetimi temsilen konuyu yakından takip ediyor, hukukun ve yasaların işlemesi için özveriyle çalışıyoruz. Bu gece Sayın Belediye Başkanımız Alycia Kasparov güvenle belediye binasından tahliye edildiler. Bu konuda çalışmalarından dolayı Vice Şehri Polis Departmanına ve Bölge Savcılığına teşekkür ederiz. Şehir sakinlerini sakinliğe ve barışa davet ediyorum. Hukuk devletinin bütün organizmaları etkin ve işbirliği içerisinde çalışmaktadır. Teşekkür ediyorum.

Savcı McGregor: Öncelikle tüm Vice Şehri sakinlerine iyi akşamlar ve huzur dolu bir gece diliyorum. Ben Bölge Savcısı Steven McGregor olarak bu açıklama için karşınızdayım. Sayın Başkan Yardımcısının belirttiği gibi, dünyada demokrasiyi en iyi yaşayan ülkemizde ve demokrasinin kazanımları için uzun yıllar uğraş vermiş Vice Şehri bölgesinde böyle olayların yaşanması, şehrimizin huzurunu bozmaya çalışan bazı kötü niyetli işbirlikçilerin çabalarının sonucudur. Belediye Yetkilileri, Vice hükümeti ve Amerika Birleşik Devletleri yetkilileri olmak üzere, Seçilmiş Başkan, Atanmış Yetkililer ve halkın her bir ferdinin güvende olacağı konusunda size söz veriyoruz. Seçilmiş Başkan ve Belediye hükümetine herkesin saygı göstermesi gerekmektedir. Bununla beraber, Vice Şehri, ne olduğu belirsiz suç örgütlerinin, ismi kirli işlere karışan mafyaların, sokak çetelerinin egemenliği altına giremez. Vice Şehri Hükümeti ve Amerika Birleşik Devletleri burada. Hükümetimize ve Devlet güçlerimize karşı yürütülen her operasyon, bu geceki örnekleri gibi etkisiz hale getirilecektir. Bu konuda Belediye yetkililerinin de işbirliği için kendilerine teşekkür etmekle beraber, Kusursuza yakın bir operasyon yürüten Vice Polis Departmanı üyelerine teşekkür ediyorum. İyi geceler.

Bu olaylardan sonra Vice şehrinin yeraltı dünyasını ve siyasetini nasıl bir gelecek bekliyor, tüm şehrin merak konusu. Fakat şu bir gerçek ki şehrimizin gerçek koruyucuları olan Vice Şehri Polis Departmanı ve onurlu, hizmette en mükemmeli hedefleyen Vice Şehri Belediyesi görevini en iyi şekilde yapmaya devam edecek. Vice News ailesi olarak devletimizin yanında olmaktan gurur ve mutluluk duymaktayız.

Pakrad Kasparov operasyonuyla ilgili bilgileri web sitemizden ve ekranlarımızdan anlık olarak sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Vice News, tarafsız ve gerçek haberin adresi.

..........Bizi ViceSocial'dan takip et!..........

..........EDITOR..........

Paprika Santana

HABER

Bruno Cantona

KAMERA

David Breslin, Paul Stern, Kyros Wind

Tüm Hakları Saklıdır © Vice News, 2021
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok