Konu: Evelynn_Roggers - Sunucu Politikaları Madde 3 & 11 [25.01.2021 - 00:00]  (Okunma sayısı 224 defa)

#0 - 25.01.2021 00:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Evelynn_Rogers [ @ckrcefe ]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.01.2021 / 23:50 - 00:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.
Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımla ilerlediğim esnada Evelynn_Rogers karakteri motosikleti ile gözümün önünde direğe çarptı ve motosikletten uçtu, devamında ayağa kalkıp etrafta yürümeye başladı, rol yapmasını bekledim, ambulansı arayacaktım fakat kişi role uyum sağlamadı, kazadan sonra hiç bir şey olmamış gibi kalkarak  Sunucu Politikaları Madde 3 / Powergaming 'i ihlal etti. Sonrasında kişiye /do üzerinden "Evelynn_Rogers kaza rolü?" yazdığımda, "Afk bırakmaya giderken çarptım" gibisinden şeyler yazarak Sunucu Politikaları Madde 11 / Sürekli Roleplay 'i ihlal etti. Kendisini uyardığımda ise bana capslock açarak "GİT ŞİKAYET ET" gibisinden, yakışmayan bir cevap verdi. Gerekli kanıtlarım aşağıda bulunmakta, kişinin gereken cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 25.01.2021 21:47
Fotoğraf bir kanıt değildir burada. Fotoda motorda yok kaza yaptığım halde yok.

#2 - 25.01.2021 22:41
Fotoğraf bir kanıt değildir burada. Fotoda motorda yok kaza yaptığım halde yok.

Fotoğraf yeterince kanıt niteliği taşımakta, kendiniz de /do üzerinden "afk bırakmaya giderken kaza yaptım, şikayet aç" diyerek role uymadığınızı zaten belirtiyorsunuz. Yönetici kararını bekliyorum, her şey yeterince açık ve net şekilde ortada.

#3 - 27.01.2021 02:27
Selamlar şikayetle ilgim olmadığı halde buraya yazdığım için öncelikle özür dilerim. /do Her hangi bir konuşma kanalı değil, her hangi bir roldeyken durum belirtmek amacıyla kullanılan bir kanaldır. İki oyuncuya da tavsiyem (Haddim değil fakat uyarmadan duramazdım) bu tarz olaylarda /pm kanalı üzerinden tartışmanız. İyi forumlar. 

#4 - 28.01.2021 19:32
@Heavenly @Thorin the dealer Şikayetin üzerinden üç gün geçti, gözden kaçırmış olma ihtimalinize karşı etiketledim. Rahatsızlık için üzgünüm.

#5 - 28.01.2021 19:35
Evelynn karakteri sürekli roleplay kuralından cezai işlem görecek.