Konu: Tony_Carilli - Yasaklanmış (Acıya duyarsız karakter) Roller.  (Okunma sayısı 535 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2021 14:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony_Carilli @LogaN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Katarina Romano
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/01/2021 13:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

12-) YASAKLANMIŞ ROLLER
 Sunucu içerisinde yönetim tarafından, düzeni korumak amacıyla bazı roller kısıtlanmış veya yasaklanmış durumdadır. Bu rolleri gerçekleştirmeden önce gerekli yetkiliden onay alınmalıdır.  Bu roller aşağıda sıralanmıştır:
Müslüman rolleri
Türk rolleri
Tetikçi rolleri
Mental retardasyon, ruh hastalığı rolleri
Yüksek seviyeli hacker rolleri
Bir oyuncuyu dört saatten daha fazla bir mülke kapatmak/kaçırmak ya da hapsetmek.
AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)
Sistemsel üstünde olan bir şeyi yokmuş gibi göstermek ve tam tersi. (Çok ufak istisnalar olabilir.)
Acıya, hasara duyarsız robot karakter rolleri
Terörist grubu bağlantıları veya terörist grup rolleri
Arap kökenli uyruk rollerinin tamamı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu olaydan yaklaşık bir saat öncesinde kişinin aracını çalmıştım ve uzun süre kovaladılar, aracı bırakıp kaçtıktan sonra ise yolda yakaladılar üç kişi. Tony isimli kişiyi dövdük ve diğer ikisi kaçtı, ardından kişi verilen emotelara karşılık hiçbir şekilde rol yapmadı, acı belirtisi göstermedi. Arkadaşı gelince ise yerdeyken eline basılmasına rağmen rahatça ayağa kalktı. Kuralllarda da açıkça yazdığı gibi acıya duyarsız, robot karakter rolü yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Son iki ss olaydan sonra alındı, karmaşık ve polisinde bulunduğu bir ortam olduğu için heyecandan o sırada ss almak erine olaydan sonra almak durumunda kaldık.

« Son Düzenleme: 24.01.2021 14:05 Serenity_ »

#1 - 24.01.2021 14:07
Şahitliğimi onaylıyorum, kişinin eline ayağımla baskı uyguladığım halde  hiç canı yanmamış gibi davranıp sonrasında başkasından destek alıp ayağı kalktı  eline basmaya devam ettiğim halde.

#2 - 24.01.2021 14:39
Yerde baygın halde yatıyordum baygın olduğum için tepki vermedim. Son SS'te gözüktüğü gibi emote vererek arkadaşım bana elini uzattı 60 saniye sonrasında bende emote vererek ayağa kalktım. Şikayet açmanızı gerektirecek birşey göremedim ben ama... Baygın halde yatarken elime ayağınızla bastırdınız, tepki vermedim diye şikayet açtınız. Kin beslediğinizden dolayı şikayet açtığınızı düşünüyorum baygın olduğum için tepki vermemem normal bence. Robot karakter rolü gerçekleştirmiyorum zaten. Kimsenin rolünü baltalama gibi bir hareket sergilemem asla. Ama baygın halde iken sırf ayağınızla bastırdınız ve ''Aghh'' demediğim için şikayet açtınız. Bana kin beslemenizi gerektirecek ne yaptığımı da bilmiyorum ama, admin kararı bekleyelim ne diyeyim herhangi bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum.
« Son Düzenleme: 24.01.2021 14:46 LogaN »

#3 - 24.01.2021 16:38
Kin beslediğimiz falan yok, baygın olduğunu veya ayağa kalkmadan önce eğer baygınsan(?) ayıldığını belirtmedin. Üç belki de daha fazla karakterin yerdeyken vurduk, eline bastık. Hiçbir şekilde belirtmedin veya tepki göstermedin. İhlal bariz bir şekilde ortada, sistemsel yaralıya düşünce bayılıp 90 saniye dolunca yaralıdan çıkınca ayılmıyorsun.

#4 - 24.01.2021 17:06
Yerde baygın halde yatıyordum baygın olduğum için tepki vermedim. Son SS'te gözüktüğü gibi emote vererek arkadaşım bana elini uzattı 60 saniye sonrasında bende emote vererek ayağa kalktım. Şikayet açmanızı gerektirecek birşey göremedim ben ama... Baygın halde yatarken elime ayağınızla bastırdınız, tepki vermedim diye şikayet açtınız. Kin beslediğinizden dolayı şikayet açtığınızı düşünüyorum baygın olduğum için tepki vermemem normal bence. Robot karakter rolü gerçekleştirmiyorum zaten. Kimsenin rolünü baltalama gibi bir hareket sergilemem asla. Ama baygın halde iken sırf ayağınızla bastırdınız ve ''Aghh'' demediğim için şikayet açtınız. Bana kin beslemenizi gerektirecek ne yaptığımı da bilmiyorum ama, admin kararı bekleyelim ne diyeyim herhangi bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum.

Kin beslediğimiz falan yok...  Her hangi bir şekilde baygın olduğunu belirtmedin arkadaşımın dediği gibi,  ben senin eline basmaya devam ettiğim halde arkadaşından destek alıp ayağı kalktın, eğer baygınsan arkadaşının elini nasıl tutup  canın yanmazdan ayağı kalkabiliyorsun?  Senin eline basmaya devam ettiğim halde hiç canın yanmıyor gibi devam edip  arkadaşından destek alıyorsun ve ayağı kalkıyorsun oysaki  ben senin  eline ayağımla baskı uyguluyorumm..

#5 - 24.01.2021 20:23
Zaten kavga esnasında yere yıkıldım ve siz bunu biliyorsunuz. Size baygın olduğumu belirtmeme gerek yok saldırırken canımın azaldığını ve canımın bitmesi sonucu bayıldığımı görüyorsunuz. 90 saniye ardından kalkıyorum ve hurt çekiyorum. Arkadaşım gelip bana elini uzatıyor ve bende elini sıkarak kalkıyorum. Israrla ihlal yaptığımı belirtiyorsunuz fakat ben aksini düşünüyorum. Admin kararı bekleyelim.

#6 - 24.01.2021 21:47
Zaten kavga esnasında yere yıkıldım ve siz bunu biliyorsunuz. Size baygın olduğumu belirtmeme gerek yok saldırırken canımın azaldığını ve canımın bitmesi sonucu bayıldığımı görüyorsunuz. 90 saniye ardından kalkıyorum ve hurt çekiyorum. Arkadaşım gelip bana elini uzatıyor ve bende elini sıkarak kalkıyorum. Israrla ihlal yaptığımı belirtiyorsunuz fakat ben aksini düşünüyorum. Admin kararı bekleyelim.
Tekrardan Merhabaa... Dostum 90 saniye yaralıya düşüyorsun sadece  bayıldığın anlamına gelmez bu, bayıldığını oyun içi belirtmen gerekirdi.  Ben senin ayağına baskı uygularken  canın yanmadan ayağı kalkıyorsun , ben senin eline ayağımla baskı kurduğum halde  arkadaşının elini tutuyorsun ve ayağı kalkıyorsun o baskı anında hiç canın yanmıyor bile.

#7 - 24.01.2021 23:21
Hayır, dediklerini reddediyorum. Ben baygın halde yatarken ayağınız üzerime bastırdın, baygın olduğum için tepki vermedim ve yarım dakika sonra arkadaşım gelip beni kaldırdı. Sen arkadaşım geldiğinde üzerime bile basmıyordun ki. ''Ben üzerine basarken ayağa kalktın'' demen çok yanlış doğru bir ifade değil. O an ki tarih ve saatin loglarına bakılabilir baygın halden çıktıktan sonra yani kalktıktan sonra hurt çektim. Ardından Arkadaşım beni kaldırdı.

#8 - 24.01.2021 23:48
Gereksiz tartışmaya gerek yok, her şey görüntülerde görünüyor. Sistemsel yaralıya düşmen demek karakterinin bayılmış olması demek olmuyor, yaralıya düştükten sonra belirtmedin aynı şekilde kalkarken de herhangi bir şekilde ayılma rolüne girmedin. Kurallar açıkça ortada, görüntülerde ihlalde gözüküyor. Her birey sunucuya girerken kuralları kabul etmiş sayılır. Daha fazla yanıt göndermeyeceğiz.

#9 - 25.01.2021 14:43
Haklı bir şikayet bizde oradaydık şahit olabilirim Katarina karakteri eline ayağıyla basarken ayağa kalkıp koştu.