Konu: [23.01.2021] Levin Sergeyevich IC DOLANDIRICILIK  (Okunma sayısı 300 defa)

#0 - 23.01.2021 20:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Levin_Sergeyevich @VladimiriLenin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Erika_Smirnov @Russian
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.01.2021 20:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

IC dolandırıcılık:
Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.
OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Telefon üzerinden şahıs ile konuştum, Elegy model aracın 10 kanallı nitrosu olduğunu ve yetmiş sekiz bine satacağını belirtti, işlemi gerçekleştirdikten sonra aracı aldım ve nitroya bastım aracın 10 kanallı nitroya sahip olmadığını farkettim. Bunun üzerine şahıs ile konuştum ancak parayı geri vermeyeceğini belirtti IC dolandırıcılığın yasak olduğunu söyledim, anlaşmaya çalıştım fakat reddetti. Forumdan şikayet açmak istemediğimi belirttim ancak hiçbir şekilde olumlu bir cevap vermedi ve IC dolandırıcılık gerçekleştirildi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 23.01.2021 21:02
Arkadaş ile bire bir yasak olduğunu konuştum ancak olumlu bir şekilde karşılamadı bizim dolandırdığımızı nereden bileyim gibi bir cevap verdi sonuçta ıc olarak parayı bizden o alıyor neden kendi kendimizi dolandıralım ki? Yaptığının yasak olduğunu bir kaç kere tekrarlamama rağmen olumlu yaklaşmadı şikayet açacağımı belirttiğimde ise onayladı ve bunun üzerine kararı yetkili arkadaşlara bırakıyorum, iyi forumlar.

Not: Şahıs seviye olarak 16 seviye ve kuralları okuduğuna eminim.

Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 23.01.2021 21:19

Öncelikle atmadığın kısımları şöyle göstereyim ben aracı alırken 10x nitro olarak söylendi ben de çok bilmiyorum bana ne söylendiyse onu aktardım ikincisi 10xlik nitronun 10 kere basıldığını ilk defa senden duydum  :D
aracımın üstündeki nitronun 10x olduğuna inaniyorum 2.el aldım alırken 10x takılı dendi açıklama olarak da benim sana açıkladığım egsoz muhabbeti döndü
dolandırıcılık olduğunu düşünmüyorum aksıne aldıktan sonra pişman olup kılıf uydurduğunu düşünüyorum yetkililer cevabını açıkladıklarında eğer benim bir yanlışım var ise özür dileyeceğimi belirtmek isterim,yetkililerin cevabını dört gözle bekliyorum :)

#3 - 23.01.2021 21:45
Mağdur olan taraf siz değilsiniz ve pişman olacak bir durumu siz yaratıyorsunuz oyun bilginiz yetersiz ise kural açıklanmış araç dolandırıcılığı kesinlikle yasak, ve on kanallı olmayan bir nitrolu aracı on kanallı diye satmışsınız olay üzerinden on dakika bile geçmeden gerekli uyarıları yapmışız ve siz ise red ederek kaçmışsınız yetkililer gerekli kararı verecektir, Forumda kural yeterince açıkca belli.

#4 - 23.01.2021 23:31
Oyun bilgisi yetersiz diyorsunuz fakat alırken neden söylemediniz 10x olmadığını ayrıca araç dolandırıcılığına girmiyor araba sizde çünkü nitrodaki fark 4000$ki ben hala 10x olduğnu iddia ediyorum ben alırken bana 10x diye satıldı çünkü kurallarda yazdığı gibi 20000 aşan bir durum yok

#5 - 24.01.2021 00:10
Dostum aracın sadece yan etekleri ve roof eksik olduğunu söyledin ve araçta sadece jant, spoiler ve 5x nitro var hadi diğerleri gözle görülebilir bir şey ama sen yine yalan yanlış bir bilgilerle araç satıyorsun...
« Son Düzenleme: 24.01.2021 00:49 dodo898 »

#6 - 24.01.2021 02:02
Hala dediğin suç teşkil etmiyor araç dolandırıcılığı yapmadım araç sende ve dolandırdıysam ki öyle bir şeyi reddediyorum 4000 dolar sadece bence kural ihliali yok bundan sonrasına yetkililer kararını verecektir iyi geceler

#7 - 28.01.2021 20:27
@Thorin the dealer Kusura bakmayın etiketledim 4 5 gündür bu şikayetin sonuçlanmasını bekledim o yüzden arabayı kullanmadım veya satamadım bu benim oyunu bir tık etkiledi o  yüzden arabayı modifiye ettirdim kullanmaya başladım para iadesi falan istemiyorum sadece arkadaş ceza alacak mı almayacak mı onu merak ediyorum 4000 dolardan bir şey olmaz diye en son kendisi söylemiş fakat sunucuda araba,ev vs. dolandırıcılığı yasak o yirmi bin sınırı da sadece para için diye biliyorum. Tekrardan kusura bakmayın etiketlediğim için.

#8 - 28.01.2021 20:34
Ortada bir araba dolandırıcılığı yok araba zaten sizde

#9 - 28.01.2021 20:41
Hayır anlamak mı istemiyorsun bilmiyorum sen aracı bize on kanallı nitro olduğunu ve sadece yanlar ve roofun olmadığını söyledin bu parçalar gözle görülebilir şeyler evet ama arabada sadece spoiler,jant,beş kanallı nitro ve bir de yan parçalar takılıydı. Madem aracın hiçbir şeyini bilmiyorsun neden yalan yanlış bilgiler ile araç satmaya çalışıyorsun? Senin dürüst davrandığına inanmıyorum dostum kararı yetkililer versin.