Konu: 23.01.2021 Luis Marquise, Cruz Lee - Non-rp , Role uymama, Metagame.  (Okunma sayısı 236 defa)

#0 - 23.01.2021 16:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luis Marquise, Cruz Lee. @Emre77x @CaptainSilver

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ethan Gallagher, Imran Karimov.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.01.2021 saat 16:10 civarları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
.

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hırsızlık ihbarı üzerine eve gittik ve elinde cuval ile Luis Marquise'yi yakaladık kişiyi yatırdık ve kelepçeledik bu sırada Imran karakteri kişinin koluna girdi araça götürmek için ama nasıl olduysa bir anda kişinin arkadaşı geldi Luis karakteri sanki koluna girilmemiş gibi koştu kelepçeli elleri ile kapıyı açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin bulunduğu birlik ile birlikte gözetimde tutulması gerekiyor diye düşünüyorum bunun gibi birkaç olay daha yaşandı ama şikayete yansıtılmadı belki hatalarını anlarlar diye. Birlik içindeki kişilerin başkalarının isimlerini MİX ile okuyup PD'ye şikayete gelenler de oldu. Ek bir açıklamam yok teşekküre ederim.

« Son Düzenleme: 23.01.2021 16:54 Lefos »

#1 - 23.01.2021 16:59
Şahısların Mix yaptığını ve Cruz Lee'nin o şekilde o bölgeye ulaştığını düşünüyorum. Araştırılması gerekli.
Ayrıca Luis'i sürüklerken ve araca yaslarken nasıl kaçabiliyor? Onlarca kez uyardım.

#2 - 23.01.2021 17:16
Mix yok soygun yapıldığında oradaydım. Luis'in orada kelepçeli olduğunu ve senin sürüklediğini bilmiyordum kapıyıda kendisi değil ben açtım emote vererek. İyi forumlar

#3 - 23.01.2021 17:49
Olay yerine geldiğimizde sadece kırmızı bir elegy vardı ek olarak kapıyı siz actiysaniz SS lerde neden görünmüyor ? Bölgede buluyorum diyordunuz peki bunu kanıtlayabilecek bir SS iniz var mı?

Bu tür platformlarda yalan insanın ağzına çok yakışmıyor dostum çıkıp durustce evet yaptık kusura bakmayın desen zaten şikayet geri çekilecek ama siz hala insanları nasıl kandirabilirim kafasındasiniz.

#4 - 23.01.2021 19:27
Ya kardeşim varım diyorum sana yalan borcummu var luis soygun yaparken SARI FLASH ile ordaydım
« Son Düzenleme: 23.01.2021 19:30 Emre77x »

#5 - 23.01.2021 20:51
Sarı flash ile oradasin ve arkadaşını ekip aracina bindireseye kadar bizi izledin yani herneyse fazla uzatmadan konuyu yetkililere bırakıyorum.

#6 - 24.01.2021 14:06
İyi günler evet elim kelepçeliydi ama yakınlarımda polis yoktu mix yoktur çünkü soyguna Cuz Lee ile geldim ve anlaşmamızda polis gelirse diğerinin arabayla gelip diğerini kaçıracağı da vardı.Cruzun da arabanın kapısı açar diye bi emotesi de olması lazım ss lerde çıktıysa bakabilirsiniz

#7 - 24.01.2021 18:59
Pekala bu anlaşma rolünün SS i varsa atarsınız yoksa log kontrol edilmesini talep ediyorum

#8 - 26.01.2021 11:29
Ne yazık ki anlaşma rolünün SS i yok zaten soyguna sürekli beraber gidiyoruz tek seferlik bir şey değil bu.

#9 - 27.01.2021 02:21
Karakterler cezalandırılacak.