Konu: Crips_Benson @keremgokce39 (Sunucuyu kötülemek+Adminlere OOC Küfür)  (Okunma sayısı 379 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.01.2021 01:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Crips_Benson @keremgokce39

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sunucuyu kötülemek + Adminlere OOC Küfür

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kural ihlali yapıp jail yiyince vice ekibine ve sunucuya sövüyor böyle insanlar gerçekten sunucuda olmamalı jail yediysen illa bir sebebi vardır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin ağır bir şekilde yapılmasını talep ediyorum.

#1 - 23.01.2021 14:35
Discord konuşmaları kanıt olarak sayılmıyor,ordada zaten IC bir şekilde yazsam OOC jaildeyim.

#2 - 23.01.2021 14:38
Ayrıcada AaronMoore#3196 'ya ettiğin küfür ve hile ve jaillerini sayarsak senin sınırsız yemen gerek.

#3 - 23.01.2021 14:40
Ayrıcada OOC'den sevedebilirim sevmiyede bilirim IC 'de bir olayda yok.Eğer IC yi karıştırıyorsan bir sürü ss atıcağımıda unutma.

#4 - 23.01.2021 14:46
https://hizliresim.com/mbNFza
Buyrun buda fotoğraflı kanıdımdır, kendi adminlerinizde bunları söylüyor.

#5 - 23.01.2021 14:48
Oyuncu Şikayeti
Vice Platformu kuralları gereğince ortak nezakete uygun bir üslup ile kural ihlaline mağdur kaldığınız noktalarda kural ihlalini yapan oyuncu ya da oyunculara şikayet açabilirsiniz. Gereksiz ve kine dayalı şikayet şablonları incelenmeyecektir.

Oyuncu Kimliği
Platform içerisi oyuncu kimliğini en iyi koruyabileceğiniz alan şikayetler bölümüdür. Platform içerisinde, kasti yapılmamış, ufak hatalar ve kine dayalı şikayetler oluşturmanız oyuncu kimliğinizi zedeleyecektir.

Yöneticiler tarafından kin&nefret ve sadece ceza aldırmaya yönelik, hoşgörüden uzak olduğu tespit edilen oyuncu şikayetleri geçersiz kılınıp açan kişi incelemeye alınabilir ve bunun üzerinden sorgulama yapılamaz
[/quote]

Bu şikayet tamamen bize karşı olan OOC kinin olduğu için açıldığı çok belli bir şey.
Ayrıca discord konuşmaları kanıt niteliği taşımamaktadır. O yazdığım şeyleri de IC olarak göndermeyip sadece yazıp ekran görüntüsünü alıp dalga amaçlı discord'a attım.
Ayrıca bkz. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=98878.0

#6 - 23.01.2021 14:55
https://hizliresim.com/lwnqpT
Buyrun buda gerçek discord hesabımdır.

#7 - 23.01.2021 15:08
@Stance Adlı yetkilimiz sana gereğini uygulayarak cezanı veriyor ve sen aldığın ceza üzerine insanların arkasından sövüyorsun kimse bir admine kendisine jail attı diye küfür edemez yok öyle bir dünya dostum yetkili sana ceza verirken seni düşünerek bir daha aynı hataya düşmemen için yapıyor fakat sen bunu kaldıramayıp yetkililere ve yönetime ağır küfürler ediyorsun ve bunun bir kanıt olmadığını söylüyorsun bari yaptığın şeyi kabullen başkasının discord hesabınıda gidip oraya koyma.

#8 - 23.01.2021 15:11
Ve son olarakda o şeyleri ben yazdım doğrudur diyorsun ve diğer yanıtlamanda ise o hesap benim değil bakın bu gerçek hesabım diyorsun.

#9 - 23.01.2021 15:28
Ee,sanırım anlamakta güçlük çekiyorsun,kanıt olarak orada adminlerimizin yazdığı bir paragraf var.Tekrar okumanı tercih ederim .
Oyuncu Şikayeti
Vice Platformu kuralları gereğince ortak nezakete uygun bir üslup ile kural ihlaline mağdur kaldığınız noktalarda kural ihlalini yapan oyuncu ya da oyunculara şikayet açabilirsiniz. Gereksiz ve kine dayalı şikayet şablonları incelenmeyecektir.

Oyuncu Kimliği
Platform içerisi oyuncu kimliğini en iyi koruyabileceğiniz alan şikayetler bölümüdür. Platform içerisinde, kasti yapılmamış, ufak hatalar ve kine dayalı şikayetler oluşturmanız oyuncu kimliğinizi zedeleyecektir.

Yöneticiler tarafından kin&nefret ve sadece ceza aldırmaya yönelik, hoşgörüden uzak olduğu tespit edilen oyuncu şikayetleri geçersiz kılınıp açan kişi incelemeye alınabilir ve bunun üzerinden sorgulama yapılamaz
[/quote]

Bu şikayet tamamen bize karşı olan OOC kinin olduğu için açıldığı çok belli bir şey.
Ayrıca discord konuşmaları kanıt niteliği taşımamaktadır. O yazdığım şeyleri de IC olarak göndermeyip sadece yazıp ekran görüntüsünü alıp dalga amaçlı discord'a attım.
Ayrıca bkz. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=98878.0