Konu: [22.01.21 - Jahseh McKnight] Car Jack, Mix  (Okunma sayısı 108 defa)

#0 - 22.01.2021 19:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jahseh_McKnight @mosby

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:18.56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack, bulamadım.

2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açıklanacak pek bir şey yok, birilerinin huzurunu bozarak kendilerine eğlence çıkarmaya çalışan zevksiz birkaç oyuncu. SS'te ki gözüken diğer arkadaşlar şikayete dahil değil çünkü yaşananlara sonrada dahil oldum. Birliğimin onaylı hooduna geldiğimde onaylı hooda birliğimizin bir üyesinin arabasına düz kontak atan birkaç arkadaş gördüm. SS almaya gittiğimde Jahseh McKnight karakteri beni emotesiz bir şekilde motordan atıp Idlewood'a kaçtı, kendisine pm'den ulaşmaya çalıştığımda "pm-" gibi şeyler yazdı. PM bölmek istemedim fakat neden yaptığını öğrenmek istedim. Kendisi bana briliğimden birkaç kişinin Car Jack attığını söyledi, onlar atınca bu şahısta gelip benim motoruma CJ attı sanırım. Ama ben oyuna daha yeni girmiştim ve sadece olanları izliyordum. Arkadaşa yine PM attım, bana pm'den;"motorunu zenci dostlarımdan alabilirsin idle gas dayız" dedi :-\. Bu da Mix kuralı ihlali. Neyse dedim /araclarim komutundan motoruma bakayım, gidip alayım dedim. Evet motorum çalınmış, bu şekilde yerine bakıp almak mix olabilir ama Car Jack söz konusu. Motorumun yerine baktığımda hareket halinde olduğunu gördüm, tekrar onaylı hooduma döndüm. Döndüğümde ise birkaç tane arkadaş birliğimden birilerine saldırıyordu fakat SS alamadım. Gittiğimde ise motorumu kulüp barının önünde buldum, arkamdan Alphonso Thornycroft adlı arkadaş gelip "Senin motorunu kaçırdılar ben de buraya getirdim" dedi ve bana motorumun satılmaya çalıştığını söyledi, Jahseh McKnight sanırım motorumu satmaya çalışmış bir de :-\. Kendisine PM'den tekrar yazdım, aldığım cevap ise"pm- low rp" devam oldu. Leveline baktığımda taraflar zaten anlaşılıyor. Kendisine düzgünce neden yazdığını sordum zaten, düzgünce cevap verse şikayetle uğraşmazdım, motorumu almışım nasıl olsa :-\

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Onaylı hoodda arabaya düz kontak yapan arkadaşlar ve Jahseh
Spoiler: GösterGizle

Motorun üstünde beni ve motorun çalıştığını gören Car Jack'ci Jahsej

Arkadaşa PM'den ulaşıyorum

Alphonso'nun chat görüntüsü

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 27.01.2021 02:26
Merhaba,

Jahseh McKnight karakteri, Car Jack kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.