Konu: Johnny Rhsy - Car Jack  (Okunma sayısı 110 defa)

#0 - 22.01.2021 17:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: :Jonhny Rhsy - @karax49

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.01.2021 - 17:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Jack

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Car Jack, araca bindim, adam da  hemen F basıp araçtan indirdi, aldırış etmeden aldı aracı gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://i.hizliresim.com/pRaXA3.png
https://hizliresim.com/REUcT3

Bu alttaki iki ss'de oyuncuyla aramızda geçen diyalog vardır.
https://hizliresim.com/4EJ2UY
https://hizliresim.com/dKm8DW

Ek açıklamalar(varsa):Trucker'de araç spawn oldu, gittim direkt F tuşuna basıp araca ilk binen ben oldum,ardından  Johnny F basıp araçtan attı, arkadaşın sayesinde bug da kalıp yaralandım, üstüne üstelik adama yazdım, ss diye, ama aldırış etmeden aldı  aracı gitti.

#1 - 22.01.2021 17:44
öncelikle merhaba  ben aracla teslim yaptıktan sonra aracıma kostum ama binmeme engel bir motor vardı sonra bir anda bindim araca ama şikayeti acan kişi dışarda gözüküyodu bu olayı daha öncce başka biriylen yaşadım bunu bir bug oldğunu soyledim onun arabaya bindiğini görmediğim için bişey yapamam ayrıca kişi beni ezdin iddiasında bulunu yani bu şikayeti açan kişi halbuki kimseyi ezmedim hatta ss de var ezmediğimi doğruladıgı bu kadar

#2 - 22.01.2021 18:12
öncelikle merhaba  ben aracla teslim yaptıktan sonra aracıma kostum ama binmeme engel bir motor vardı sonra bir anda bindim araca ama şikayeti acan kişi dışarda gözüküyodu bu olayı daha öncce başka biriylen yaşadım bunu bir bug oldğunu soyledim onun arabaya bindiğini görmediğim için bişey yapamam ayrıca kişi beni ezdin iddiasında bulunu yani bu şikayeti açan kişi halbuki kimseyi ezmedim hatta ss de var ezmediğimi doğruladıgı bu kadar

Sadece bir kere yanıt vericem, daha da başka bir şey söylemeyeceğim.

Yalan söylemene hiç gerek yok, SS'de gözüküyor benim araçta olduğum, sen de F bastın çaldın gittin.

Eğer bilerek yapmamış olsan, orda araca sana göre *BİLMEDEN* bindiğinde, aracı alıp gitmez, geri verirdin.

Daha da bir şey yazma gereği duymuyorum, her şey SS'de apaçık ortada.

Ayriyetten ezdin falan demedim, ezmediğini ben de görebiliyorum. Sen aracı çaldığında orda buga girdim, sen de aracı hareket ettirince yaralandım.

İyi Forumlar.
« Son Düzenleme: 22.01.2021 18:14 prawn »

#3 - 22.01.2021 18:18
ezdin dediğinin ss i var ayrıca bende de gözükmedin bende başka bir şey demiyeceğim

#4 - 22.01.2021 18:55
ayrıca son bir şey söylemek istiyorum sslerime baktım senin yüzünden yaraladnım dedin seni ezip yaralayabilirim anca fiziksel temasta bulunmam lazım ama sen yaraladın dedin ve sonradan bu olduğunu anlatınca bug olabilir dein ama yinede şikayet edeceğim dedin bende et deim sıkıntı yok ama ben kimseyi yaralamadım ve  kimsey arabaya binerken görmedim

#5 - 22.01.2021 19:42
ayrıca son bir şey söylemek istiyorum sslerime baktım senin yüzünden yaraladnım dedin seni ezip yaralayabilirim anca fiziksel temasta bulunmam lazım ama sen yaraladın dedin ve sonradan bu olduğunu anlatınca bug olabilir dein ama yinede şikayet edeceğim dedin bende et deim sıkıntı yok ama ben kimseyi yaralamadım ve  kimsey arabaya binerken görmedim

Araba da olduğum SS'de açık açık gözükmekte.

#6 - 23.01.2021 11:56
Ya işte bende gozukmuyosun sıkıntı o  sende gözükebilir ama bende gozukmuyosun bak kanka senden sonra bunu başka bir kişiyle daha yaşadım dunnoda anlayış gösterdi

#7 - 23.01.2021 15:17
Ya işte bende gozukmuyosun sıkıntı o  sende gözükebilir ama bende gozukmuyosun bak kanka senden sonra bunu başka bir kişiyle daha yaşadım dunnoda anlayış gösterdi

Sana yazdığım halde orda durmadın, cezasının verilmesini istiyorum.

#8 - 23.01.2021 16:26
Selamlar, bu kadar öfkeli olmaya gerek yok, biraz PM üsluplarınıza dikkat etmenizi önereceğim. Bizim sunucumuzda insanlar birbirine PM'den büyük harflerle bağıramıyor.

Şikayetin esasına gelirsek, meslek araçlarında(sampdaki diğer araçlarda da) herkes aynı anda gördüğü aracı kapmak istediği için gidip F basıyor, bazılarının ekranında kendisi binmiş, bazılarının ekranında başkası binmiş gibi görünüyor. Bunu Car Jack altında değerlendirmiyoruz, iyi roller&forumlar.