Konu: Emotesiz işlem-Meslek aracını kendine kullanma- Trolling  (Okunma sayısı 348 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.01.2021 00:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas_Lupin(@GeberemeyeJackson) ve Berry_Adriana(BerryAdriana)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:21.01.2021 23.49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NonRp-Emotsuz işlem-Trolling-Meslek aracını kendi işi için kullanma

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba ben bu arkadaşlarla bu olayı bugün tam iki kere yaşadım bu arkadaşlar altlarında meslek aracıyla ortalıkta geziyorlar ona buna çarpıp oyun zevkimizi mahfediyorlar son olayda fotoğraflarda görüldüğü üzere kendi şeridimde yavaş bir şekilde gidiyordum dümdüz yolda üstüme çıktılar Ve o kadar büyük bir kazadan sonra adam hiçbirşey olmamış gibi araçtan indi üstüme yürüdü  dalga geçer gibi ne yaptığını sanıyorsun sen dedi şahıs üstüne emotesiz vurmaya başladı fotoğraflarda cizili şekilde göründüğü gibi  ss ler alındı diye pm den yazınca emote verdi bugun aynı olayı belirttiğim gibi iki kere yaşadım bu şahısla yanındaki diğer kadın şahısta yazım kurallarına hiçbirşekilde dikkat etmedi ayriyeten emotesiz vurdu resmen oyun zevkimi mahfettiler oyunu kapattım çıktım ceza almalarını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resmim.net/i/r18KE        https://resmim.net/i/r1mB3

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 22.01.2021 00:28 tahavercetti »

#1 - 22.01.2021 09:46
Öncelikle merhabalar olay anından sonra bir admin bizi Meslek aracını kişisel kullanımdan ooc jaile attı sicilimize bakabilirsiniz yani zaten ceza aldığımız şeyden tekrar şikayet açmış arkadaş savunmam bitti iyi günler iyi roller dilerim

#2 - 22.01.2021 09:48
Trolling Alakası bile yok kavga sonucu bize küfür ediyorsun olay uzayınca emote verip birbirimize saldırıyoruz

#3 - 22.01.2021 09:48
Meslek aracını kişisel kullanımdan ceza yedik lütfen sicilime bakın

#4 - 22.01.2021 09:53
Tam savunmam şu şekilde Berry_Adriana benim ooc kız kardeşim olay anında zaten yanımdaydı biz kaza yaptık araçtan indik tam bireyin varmı derken bize küfür ettin etmeye devam edince emotemizi verdim ve saldırmaya başladım meslek araçları kişisel kullanım doğrudur ben ondan ceza aldım sicilime bakın lütfen trolling hatalı emote gibi bir şey söz konusu değildir savunmam bitti iyi roller iyi günler

#5 - 22.01.2021 09:53
@Heavenly Savunmam bitti

#6 - 22.01.2021 09:57
Berry_Adriana kardeşimin kusuruna bakma kendisine her gün rol öğretmeye çalışıyorum dostum.

#7 - 22.01.2021 14:29
Bak bu olayı tam iki kere yaşadım seninle ilkinde bişey demedim ama ikincisi yetti artık SS lerde görüldüğü üzere emotesiz bana vurduktan sonra sana PM attım ssler alındı diye bu pmden sonra yine sslerde görüldüğü gibi emoteni verdin ve ayrıca benim aracıma kafadan girdin ve sanki hicbisey olmamış gibi araçtan normal bir şekilde inip laf etmeye başladın yani normal şartlarda öyle bir kazadan yara almadan atlatman tuhafıma gitti sizin gibiler yüzünden oyun zevkimiz gidiyor

#8 - 22.01.2021 15:17
Oyun zevkim gidiyor derken düzgün konuş lütfen rollerime dikkat etmeye çalışıyorum kardeşime de öğretmeye çalışıyorum lütfen düzgün bir dille anlat ben savunmamı yaptım

#9 - 22.01.2021 15:48
Gidiyor kardeşim gidiyor oyuna giriyorum yarım saat sonra sizin gibiler yüzünden zevkim gidiyor kapatıyorum oyunu bi o gelip çarpıyo bi o gelip emotesiz vuruyo bi şu gelip ana bacı sövüyo  şu oluyo bu oluyo gidiyo işte burda sözüm sana degil genel olarak konuşuyorum ben bu oyunda 17 seviye bir karakterim var rol yapmayıda ben bu sunucuda öğrendim tamam sunucuda yeni olabilirsin tamam rol bilgin yetersiz olabilir bunlara kesinlikle sözüm yok bende ilk başladığımda böyleydim ama rol bilmiyorsan emote vermöeyi bilmiyorsan izle öğren böyle saçma sapan hareketlere girme  girip oynayacağım 2 saat zehir ediyorsunuz ya.