Konu: Cortez Yatının Çok Fazla Olması ve Düzgün Kullanılmaması hk.  (Okunma sayısı 266 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.01.2021 13:29
Vice Sahili'ne gittiğimde plajı kapatan birçok Cortez Yatı görüyorum. Bence Cortez Yatı 2 milyon - 5 milyon gibi aralıklarla sadece IC bir şekilde satılmalı. O kadar fazla var ki görüntü bozuyorlar. Bir çözüm getirilmeli. En kolayından OOC marketten kaldırılmalı ve bir süre alıma kapalı hale gelmeli. Son olarak da yatlara bir vergi sistemi de gelse fena olmaz çünkü aşırı derecede fazla.

Mükemmel
2
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
OLDHAND, Visionary,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 21.01.2021 13:33
Ek olarak bu yatlar çok Non RP bir şekilde yerleştiriliyor. Gerçekte sahile bu kadar yakına büyük bir yat koyulması, o yatın hareket edememesine yol açar ve kanunlar karşısında bir suçtur. 2 aydır bu tür Non RP davranışlar sergileniyor. Bence bir el atılması gerek;

Şimdi ise bunun role etkisini ispatlayalım. Yine plajda takılan normal bir insanın şezlongta güneşlendiğini ve rol editi çıkartmaya çalıştığını düşünün;
« Son Düzenleme: 21.01.2021 13:36 Lancer »
Haha
1
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
uslanmazefsanesi,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
OLDHAND, Visionary, Vestri,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 21.01.2021 18:04
Katılıyorum, yat partileri falan oluyor güzel ama bazıları görüntü kirliliğinden başka bir şey değil.
Alıntı
O kadar fazla var ki görüntü bozuyorlar. Bir çözüm getirilmeli. En kolayından OOC marketten kaldırılmalı ve bir süre alıma kapalı hale gelmeli. Son olarak da yatlara bir vergi sistemi de gelse fena olmaz çünkü aşırı derecede fazla.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 21.01.2021 18:21
Bana kalırsa bu çok büyük bir problem değil. Ayrıca çoğu yat sahibi yatı şans kutularından çıkarttıkları için direkt OOC olarak satın almış olmuyorlar. Ama araç sistemindeki gibi belirli bir süre kullanılmadığı taktirde de-spawn olabilir. Böyle bir sistem getirilirse desteklerim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 22.01.2021 00:04
Park konusunda haklısın,isim gözüksün diye yan şekilde sahile park ediliyor genelde,çok kötü bir görüntü oluşuyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 22.01.2021 01:24
Bana kalırsa bu çok büyük bir problem değil. Ayrıca çoğu yat sahibi yatı şans kutularından çıkarttıkları için direkt OOC olarak satın almış olmuyorlar. Ama araç sistemindeki gibi belirli bir süre kullanılmadığı taktirde de-spawn olabilir. Böyle bir sistem getirilirse desteklerim.
Ben spawnlanıp öylece durmasına bile karşıyım. Sunucuda bir spor araba bu kadar zor alınırken yatın direkt alınması aşırı garip. Normalde yatlar emin olun en az Starfish'teki villalar kadar var. Vergi gelirse yat alan insanlar bir süre sonra bunun iyi bir fikir olmadığını düşünüp satacaklar ki yat alan insanların vergisini ödeyebileceğini sanmıyorum. 10 tane yat alan kişi varsa 4'ü vergisini ve masraflarını kaldırabilecek insanlardır. Sahilde rol yapmış kişiler benim ne demek istediğimi anladılar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 22.01.2021 16:15
Ben spawnlanıp öylece durmasına bile karşıyım. Sunucuda bir spor araba bu kadar zor alınırken yatın direkt alınması aşırı garip. Normalde yatlar emin olun en az Starfish'teki villalar kadar var. Vergi gelirse yat alan insanlar bir süre sonra bunun iyi bir fikir olmadığını düşünüp satacaklar ki yat alan insanların vergisini ödeyebileceğini sanmıyorum. 10 tane yat alan kişi varsa 4'ü vergisini ve masraflarını kaldırabilecek insanlardır. Sahilde rol yapmış kişiler benim ne demek istediğimi anladılar.

Evet kendi tarafınızdan halık olduğunuz konular var ancak birde şu yönden bakmak lazım bu kutuları açan arkadaşalar cortez yatı yada birlik skin paketi için açıyor mesela ben hiç nrg-500 çıksın diye açanı görmedim, senin bu dediğine gelirde adamların bu kutuları açma amacı kalmıyor ben 10 defa açanıda biliyorum 20 defa açanıda bu konu mağduriyet yaratır diye düşünüyorum tabi başka önlemler alına bilir /yat sakla mesela.
Not: yatım yok bu arada
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 22.01.2021 16:34
Park konusunda destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 22.01.2021 17:37

Evet kendi tarafınızdan halık olduğunuz konular var ancak birde şu yönden bakmak lazım bu kutuları açan arkadaşalar cortez yatı yada birlik skin paketi için açıyor mesela ben hiç nrg-500 çıksın diye açanı görmedim, senin bu dediğine gelirde adamların bu kutuları açma amacı kalmıyor ben 10 defa açanıda biliyorum 20 defa açanıda bu konu mağduriyet yaratır diye düşünüyorum tabi başka önlemler alına bilir /yat sakla mesela.
Not: yatım yok bu arada
Bunu sunucu geliri anlamında düşünmemelisin. Zaten kutudan çıktığı için ekonomiyi bozuyor ve kötü bir hal alıyor bu yatlar. Yat = Gta SA Araçları düzeninin oturmasını istiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 22.01.2021 17:41
Düşünce güzel, sadece bir pürüze değinmek istiyorum. Yatı uygun bir yere demir atmak gerçekten zor, ve demir atabileceğin yerler biraz kısıtlı. Pier limanı biraz daha yatlar için işlevsel olarak dizayn edilebilir, yatın girişine bir komut ile merdiven aparat platform indirilebilir. Yatın kamera açısından dolayı uygun pozisyonda park etmek de bir sorun. Üstten bakılabilecek bir kamera açısı getirilebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok