Konu: Tony_Pickmen, Everest_Walker [Yetersiz Rol Bilgisi]  (Okunma sayısı 201 defa)

#0 - 19.01.2021 18:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony_Pickmen [@mehdidemir53] , Everest_ Walker [Forumda karakter profilini bulamadım.]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olaya dahil olan şahit bir karakter bulunmamaktadır.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.01.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

19.06.2020 GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz ve tecavüz rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Alıntı
22-) SOYGUN, DOLANDIRICILIK VE GASP

Sunucu ve rol düzenini korumak için bu tarz rollere belirli kısıtlamalar, izinler getirilmiştir. Kuralları ve kısıtlamaları dikkatlice okuyun, aksi halde ceza aldığınız zaman yönetim tarafından hiç bir şekilde işlem yapılmaz.

Gasp: (inaktif) Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)

Alıntı
Flood Emote.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pizza Stack'den Trucker mesleğine doğru yürümeye başladım, bir anda arkamda iki kişinin olduğunu fark ettim ve hızlanmaya başladım. Karakterim yorulduğunda bana yetiştiler ve /me emote'u kullanarak kolumdan tutmaya çalıştılar fakat bu tarz durumlarda "/dene" komutunu kullanmak zorundadırlar. Arkadaşlara pm kanalından yazdıktan sonra hala aynısını yapmayı devam ettiler /do emote'u verdiler "/do Paige_Searsy'nin telefonu bendedir konum atamaz" vesaire, vesaire neyse ben rolüme devam ettim /me emote'unu ve /dene komutunu kullandıktan sonra kaçmaya başladım şahıslar aramda bayağı bir mesafe olmasına rağmen spam halinde kolumdan tutması emote'u verdiler. Bu durumdan sıkılmıştım bir an önce rolün bitmesini ve ardından arkadaşlara yeterli rol bilgileri olmadığı için şikayet açmak istiyordum. Aldırış etmeden rolüme devam ettim ve beni depo gibi bir yere götürüp onay halinde yapılması mümkün olan roller gerçekleştirdiler.
Sunucuda şu anda oyun kurallarında yazana göre Gasp rollerinin inaktif olduğu yazıyor buna rağmen gasp rolünü gerçekleştirdiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

SS'ler olayın gidişine göre sıralanmıştır.

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerçekten bu iki arkadaşın yeterli rol bilgisine sahip olduğunu düşünmüyorum VC-RP yönetim kadrosunun gereğini yapmasını arz ediyorum. İyi günler dilerim.

« Son Düzenleme: 21.01.2021 17:13 Kreixz »

#1 - 21.01.2021 17:14
Rolün yetkililer tarafından iptal edilmesini talep ediyorum, iyi günler dilerim. :)

#2 - 21.01.2021 17:57
Everest ve Tony karakteri izin gerektiren roller kapsamında cezai işlem görecekler, rol ise geçerliliğini yitirdi.