Konu: 18.01.2021 [DM-C Bug- Q E Mermi Bugu- AimBot hile kullanımı]  (Okunma sayısı 922 defa)

#20 - 20.01.2021 17:44
Görünüşe göre arkadaşlar savunma yapmıyor, alta koyacağım linklerde arkadaşlara aynı şekilde DM'den şikayetler açılmış fakat onlara da bir savunma yapılmamış Şikayetin sonuçlanmasını talep ediyorum arkadaşlar takmıyor zaten şikayetleri.  @Thorin the dealer  @Heavenly

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=99139.0

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=99256.0
niye bu kadar içerledin ki
Troll yapmaya devam et dostum, Admin kararı.

#21 - 20.01.2021 17:49
Şikayetlere bakıyorum da sadece bize özel böyle bir tavır sergilememişler. Arkadaşlar sunucuda dm için varlar sanırsam, gelen geçene dm atmışlar. Umarım en yakın zamanda banlanırlar 🤙🏿
« Son Düzenleme: 20.01.2021 17:52 Jack_Campbell »

#22 - 20.01.2021 18:28
Şikayetlere bakıyorum da sadece bize özel böyle bir tavır sergilememişler. Arkadaşlar sunucuda dm için varlar sanırsam, gelen geçene dm atmışlar. Umarım en yakın zamanda banlanırlar 🤙🏿
umarım :) :) :)

#23 - 20.01.2021 18:52
Selam, işlerim yoğundu ancak savunma için fırsatım oldu, savunmaya başlıyorum.
Bizler birliğinize girmek adına hoodunuza geldik konuşmalar gerçekleşti ve oradan ayrıldık.
Sonrasında geldiğimiz zaman. 12 lvl olan arkadaşlar bile, elini beline atar tarzı sürekli herkes emote vermeye başladı. Orada bir sorun oldu evet, eğer ki sizler elini beline atar tarzı emote verirseniz tabii ki karakterlerimiz tedirgin olup silahlarını kullanırlar. Bölgede sadece 4 kişi vardı ve biz de dört kişiydik. Silah ile karşılık verdik.
Burada sizler kaçmaya başladınız. Varan bir.
Elini beline atar tarzı emote verip, bir deagle ya da uzi gibi silah varmışcasına fake emoteler veriyorsunuz, sonrasında biz sıkıtğımız zaman kaçıyorsunuz. Neden? Çünkü belinizde silah yok yalan emote veriyorsunuz.
Söylediğim gibi, belinde silah varmış gibi emote verirseniz ateş etmeye hakkımız doğar. İyi forumlar dilerim, yönetim kararı bekleyebiliriz dostlar.

#24 - 20.01.2021 19:05
Selam, işlerim yoğundu ancak savunma için fırsatım oldu, savunmaya başlıyorum.
Bizler birliğinize girmek adına hoodunuza geldik konuşmalar gerçekleşti ve oradan ayrıldık.
Sonrasında geldiğimiz zaman. 12 lvl olan arkadaşlar bile, elini beline atar tarzı sürekli herkes emote vermeye başladı. Orada bir sorun oldu evet, eğer ki sizler elini beline atar tarzı emote verirseniz tabii ki karakterlerimiz tedirgin olup silahlarını kullanırlar. Bölgede sadece 4 kişi vardı ve biz de dört kişiydik. Silah ile karşılık verdik.
Burada sizler kaçmaya başladınız. Varan bir.
Elini beline atar tarzı emote verip, bir deagle ya da uzi gibi silah varmışcasına fake emoteler veriyorsunuz, sonrasında biz sıkıtğımız zaman kaçıyorsunuz. Neden? Çünkü belinizde silah yok yalan emote veriyorsunuz.
Söylediğim gibi, belinde silah varmış gibi emote verirseniz ateş etmeye hakkımız doğar. İyi forumlar dilerim, yönetim kararı bekleyebiliriz dostlar.

Olayı yanlış anlatıyorsun dostum o emoteler niçin atıldığını belirteyim, bulvara geldiğiniz zaman konuşurken aracı içeriye getirdiniz ve bagajı açar diye emote verdiniz ve ''/do Bagajda dört tane Shotgun vardır'' bu emote yi atıyorsunuz sivilsiniz ve mafya ya silah gösteriyorsunuz karakterler istemsizce ellerini beline atar bize karşı silah gösteriyorsunuz ne yapmamızı bekliyorsunuz bakalım mı öyle daha sonra konuşma  devam etti ve bulvardan ayrıldınız daha sonra ortada birşey yokken gelip '' DM '' attınız bu mu sizin rol anlayışınız? Daha fazla yazmıyacağım admin kararını bekliyelim.

#25 - 20.01.2021 23:47
Şikayet edilen kişiler sunucudan yasaklandı.