Konu: 18.01.2021 [DM-C Bug- Q E Mermi Bugu- AimBot hile kullanımı]  (Okunma sayısı 933 defa)

#0 - 18.01.2021 21:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dikran_Khaligian @SeLCandy-  Ignadios_Gabi @vecolt- Luis Miguel @CihatSarsılmaz   

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Elisa_Beath, Rose_Hennessy, Luca_Ramiez, Carlin Marc, Alexander Lightwood, Aran_Gallagher, Sam_Harley

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.01.2021 20.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:
Q-E ile reload yapmak — Silahınızın mermisini (q-e) tuşlarına basarak yenilemeniz yasaklanmıştır. Ufak bir emote dahilinde yapabilirsiniz.
Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 1.DM', IC musubetimiz yoktur sıkmaları için bir gerekçe bulunmamaktadır. 2.C-Bug; Aran_Gallagher karakterine ateş edilirken üç kere Q-E Mermi Bugu ve C Bug'u yapıldığı videoda gözükmektedir. 3.AimBot; Atılan ilk ss de ve video da UZI kullanan karakterin bulvarda zıplayarak kaçmaya çalışan Sam_Harley karakterine nasıl vurduğu ss de ve video da gözükmektedir. AimBot kullandığı açıkça görülmektedir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://www.upload.ee/image/12781870/5rTsLSApTeypxByXE9Lfqw.png
https://www.upload.ee/image/12781891/sa-mp-005.png
https://youtu.be/x_kb1pkIuj4

Ek açıklamalar(varsa):Olayı şöyle anlatacak olursam IC de bulvarımıza gelip Ailemize katılma rolü yaptılar Underboss olarak Rose_Hennessy karakteri gelip kişiler ile konuştu. Rose_Hennessy karakteri yapısından dolayı silahları sevmediği için Aile'ye katılmalarını istemedi ve rolde hiçbir tartışma olmadan bulvardan gittiler. Daha sonra yaklaşık 10-15 dakika sonra Sultan model araçla gelip Emoteler ile ateş etmeye başladılar, Hennessy birliğinin UnderBoss dahil bir çok kişi sistemsel düşürüldü ve Rodeo'da orada bulunan bir sivil de vuruldu. Gerekenin yapılmasını talep ediyoruz.(C-Bug-Q E Şarjör Bugu Dikran_Khaligian),(AimBot Luis Miguel)

« Son Düzenleme: 18.01.2021 22:04 Agresif_Ruhsuz »

#1 - 18.01.2021 21:58
ŞAHİTLİĞİMİ ONAYLIYORUM

#2 - 18.01.2021 21:58
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 18.01.2021 21:59
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 18.01.2021 21:59
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 18.01.2021 22:04
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 18.01.2021 22:29
Şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 18.01.2021 23:14
adam iyi cbug yapmış

#8 - 19.01.2021 09:11
Şu an iş yerindeyim akşam savunmamızı yapacağız.

#9 - 19.01.2021 10:20

adam iyi cbug yapmış
Senin olayla alakan yok sen niye yorum yapıyorsun?

Alıntı
3.AimBot; Atılan ilk ss de ve video da UZI kullanan karakterin bulvarda zıplayarak kaçmaya çalışan Sam_Harley karakterine nasıl vurduğu ss de ve video da gözükmektedir. AimBot kullandığı açıkça görülmektedir.[/b]

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Alıntı

Anlamadığım sam harley karakteri bulvardan koşarak kaçmıyor iki koltuğun arasına gidiyor

Ben böyle güzel bir aimbot görmedim hayatımda, sabah sabah güldüm allahda sizi güldürsün shotgunda e-q bugu nasıl oluyor bu arada?

« Son Düzenleme: 19.01.2021 10:49 CihatSarsılmaz »