Konu: 18.01.2021 / Leroyce_Watkins - Darrion_Pursley  (Okunma sayısı 204 defa)

#0 - 18.01.2021 11:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leroyce_Watkins - Darrion_Pursley    @chavos / @hightower

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Akira_Nakamura - Clementine_Everett - Alexia_Cruse    @MeqquenN / @ENGHalilBey / @mags

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:IC ve OOC karıştırmak, sunucuyu kötülemek, rolde q, fear-rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda gidiyordum, karakterimin birliği dağıldı o sebeple öfkeli. İki siyahi Leroyce ve Darrion, karakterime yolda giderken baktılar, ters ters tepkiler verdiler. Karakterim sinirli olduğunu söyledi ve tehdit etti sonra yoluna devam etti, arkadaşlar brawla başvurdu. Tepki göstermedim, yaralı rolümü yaptım. O esnada orada olan arkadaşlar neden böyle bir şey yaptıklarını sordu ama onlara da saldırdılar. Daha sonra rolde /q attılar, daha sonrasında geldiler ve IC-OOC karıştırdılar, kaos ortamı yaratıp gittiler. Gitmeden önce sunucuyu kötülediler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Diyecek pek bir söz yok, selametle.

#1 - 18.01.2021 15:21
biriyle brawl atarken gereksiz dahil olup ardından silah çekmek üstelik pdnin yanında afk olsa dahi pekte mantığa sığmıyor gibi. /b üzerinden yrbsiniz siz rol bilmiyorsunuz vs. bunlarda pek hoş değil. bize gereksiz agresif yaptığın için seni dövdük. arkadaşların boş yere dahil olması ve ardından silah çekip kafasına göre rol dellemesi ilginç. diyeceklerim bu kadar.

#2 - 18.01.2021 17:48
Hey, adamım. Burada çok büyük bir yanlış anlaşılma var. "/q" komutunu kullandığım doğru, haklısın. Fakat şu ki oyunum bozulmuştu. Zaten çıkış yaptıktan hemen sonra geri döndüm. Bazı arkadaşları irite ettiysem özür diliyorum. Aşağıdaki kanıtta da tekrar giriş yaptığım net bir şekilde gözüküyor.
Ek: https://cdn.discordapp.com/attachments/782629065676685323/800628521667002388/unknown.png

#3 - 27.01.2021 01:45
 [23/01/2021, 19:11] Leroyce_Watkins adlı karakter yasaklandı.
/ Biri uygun olmadığı için zaten yasaklanmış.

"havhav" yazan arkadaşımız için, kışkırtıcılık kapsamında /b kapsamında, ceza uygulanacak. K&A.