Konu: Agresif rol  (Okunma sayısı 133 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.01.2021 19:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Enitan_Cadena @Luffyluffy 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.38 // 16.01.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Onaylı bir bölgede brawl başlatacaksanız, bölgenin sahibi olan oluşumdan daha kalabalık ve en az 3 kişi olmalısınız.
Bölge sistemine sahip oluşumlar, mantık dahilinde bölgelerinde bulunan diğer illegal oluşumlara üstünlük sağlayabilirler.  Bir bölgede diğer birliklerin rol durumunda belirgin bir üstünlük yoksa Fear RP yapması gerekir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda giderken ters şeritte gelip benim aracıma çarptılar. Sonra beni takip edip garaja gelerek sanki ben hatalı sürüş yapmışım gibi gelip küfür ettiler ve agresif rol yaptılar. Agresif rol yapmadan önce herhangi bir brawl yada başka bir istek için sormadılar. Bulunduğum garaj onaylı hud bölgesi olduğu için bildiğim kadarıyla böyle bir agresif rol izinsiz yapamazlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 16.01.2021 20:06
Bralw başlatmadım? Bulunduğun bölge bir onaylı hood ama bu sana küfür etmemi engellemez, bulunduğumuz bölte Amerika, Türkiye değil, kesinlikle yanlış ve agresif bir rol yaptığımı düşünmüyorum, o garajda karakterimin rahat haraket etme sebebi de içine tanıdığını/yakın olduğu arkadaşlarının bulunması. Bu konuda şikayet açmak yerine IC bir şekilde role dökseydik çok daha güzel olabilirdi.

#2 - 17.01.2021 20:31
Bir problem yok, böyle şeyler için şikayet açmayın.