Konu: [15.01.2021 - Carla_Diaz] Rolden Kaçmak /q, Ortak Nezaket.  (Okunma sayısı 150 defa)

#0 - 16.01.2021 02:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Carla Diaz - EternaLL

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Ruelle - @NOVA

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.01.2021 - 21:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.
[/b]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İyi formlar Rodeo bölgesinde bulundan "Underground Garage" üyelerinden Carla Diaz adlı karakter garajdan çıkarken dikiz aynasına bakmadığı için polis aracına çarpmıştır, bunun üzerine kişiye uyarmak amaçlı megafon vererek dışarıya çıkarttık, daha sonrasında klasik Trafik Çevirmelerimizi uyguladığımız sırada bir kaç kez motorunu açıp kapattı, yaptığı bir suç olduğu için kişiyi yakalayacağımız sırada oyundan çıkarak tam dokuz dakika girmedi, bu sırada aynı birlikte bulunan "Alexia Cruse" adlı karakterden gelen PM üzerine kişinin girmeyeceğini anladık sırası ile SS ler bu şekilde;

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Burada Carla Diaz adlı karakter oyundan çıkıyor.

Burada bize arkadaşı girmeyeceğini söylüyor ve arkadaşının bize karşı "Salak salak rol yapıyorlar" dediğini belirtiyor.

Bir süre bekledikten sonra mecburi olarak rolümüze devam ediyoruz, bu SS ise tam 9 dakika bekledikten sonra ayrılıyoruz.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar, biz de polis olarak rol yapıyoruz aynı şekilde sizin gibi otuz kırk elli kişi ile uğraşıyoruz, madem bizim IC de hatalı bir prosedür uyguladığımızı gördünüz koskoca Vice Roleplay sayfasında VCPD üzerinde "Çevrimiçi Şikayetler" bölümü var, oradan gidin şikayet açın. Bizim rol zevkimizi mahvetmeye hakkınız yok.

« Son Düzenleme: 16.01.2021 03:16 Melih! »

#1 - 16.01.2021 02:34
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 16.01.2021 02:37
Şahitliğimi onaylıyorum. Elektrik kesintisi vb ise rolün tekrarlanmasını talep ediyorum. Aksi taktir de yaptırım uygulanmalı.

#3 - 16.01.2021 23:53
Klavyem biraz eski olduğu için role uymaya çalışırken yani chati açmaya çalıştığımda bazen Y tusuna birlikte basıyor, iki kere motoru yanlışıkla açtım geri kapattım bunu OOC olarak yazacakken Nova_Venier isimli Memur I beni araçtan Car Jack yaparak araç tan attı, ve PD aracına binip silahlarını alıp bana doğrultular ben yanlış olduğunu anlatamadan kendi kendilerini silah çekmişim gibi tribe soktular bende bu konudan rahatsız olup oyundan çıktım. Yeniden özür diliyorum dilerseniz rolu tekrarlayabiliriz, biraz sinirli olduğum için quit atmasaydım büyük ihtimalle ooc tatsızlık olacaktı yeniden kusura bakmayın rolu tekrarlayalım.

#4 - 17.01.2021 18:10
Klavyem biraz eski olduğu için role uymaya çalışırken yani chati açmaya çalıştığımda bazen Y tusuna birlikte basıyor, iki kere motoru yanlışıkla açtım geri kapattım bunu OOC olarak yazacakken Nova_Venier isimli Memur I beni araçtan Car Jack yaparak araç tan attı, ve PD aracına binip silahlarını alıp bana doğrultular ben yanlış olduğunu anlatamadan kendi kendilerini silah çekmişim gibi tribe soktular bende bu konudan rahatsız olup oyundan çıktım. Yeniden özür diliyorum dilerseniz rolu tekrarlayabiliriz, biraz sinirli olduğum için quit atmasaydım büyük ihtimalle ooc tatsızlık olacaktı yeniden kusura bakmayın rolu tekrarlayalım.

Şikayeti geri çekiyorum, bir daha olmamasını temenni ederek.

#5 - 17.01.2021 20:07
Uzlaşmaya varılmış, K&A.