Konu: [16.01.2021 Salvatore_Abati] İzinsiz CK, CK zorlama  (Okunma sayısı 489 defa)

#10 - 16.01.2021 03:00
Egosal kavramını kastediyorsanız yanlış anlamışsınız, eğer alındıysanız özür dilerim.

Bu anlayış ve iletişim dili ile her zaman ortak noktada buluşabiliriz. Egosal kavramını yanlış anlamadım, agresif tutuma istinaden söylemimdi zira öyle bir durum söz konusu değil.

Eğer karakterinizi seviyor ve CKsını onaylamış olmaktan pişmanlık duyuyor iseniz, size rolde de belirttiğim gibi, CK olmamış gibi devam edebilir, o kısmı baştan alabiliriz Fear RP kurallarını ihlal etmemeniz kaydıyla. Fear RP'den kastım da bizlere yalvarmanız değil yalnızca yaşanılan rolü en realistik şekilde canlandırmanızdır.

#11 - 16.01.2021 03:23
Olaya sinirli bir tavırla bakmak istemiyorum veya aramızda kötü yandan bir şey kalsın istemiyorum. İyi eğlenceler diliyorum. Şikayetimi geri çekiyorum. İki tarafı da meşguliyetle yormayalım. İyi geceler. CK veriyorum ben.

#12 - 16.01.2021 15:10
Olaya sinirli bir tavırla bakmak istemiyorum veya aramızda kötü yandan bir şey kalsın istemiyorum. İyi eğlenceler diliyorum. Şikayetimi geri çekiyorum. İki tarafı da meşguliyetle yormayalım. İyi geceler. CK veriyorum ben.

Ben de başından beri agresif/sinirli bir bakış açısıyla yaklaşmıyorum yalnızca sizleri anlamaya çalışıyorum inanın. Her şeyden önce iletişim diliniz için teşekkür ediyorum. Rolde bana sorduğunuz soruya verdiğim yanıt geçerli. Bizim herhangi bir amacımız yok, özellikle birilerini CK etmek gibi. Biraz esprili bir yaklaşımla konuyu sonlandırmak istiyorum. 4. kez onayladığınıza emin misiniz (:

#13 - 17.01.2021 22:41
KİLİT.
« Son Düzenleme: 17.01.2021 22:55 cherry wine »