Konu: [16.01.2021] Kordel Morecio  (Okunma sayısı 236 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.01.2021 00:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kordel Morecio @SloVe

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.01.2021, 00:21

Alıntı
Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aracım ile gidiyorken  hızımı alamayıp yola atlayan premier'e vurdum, daha sonrasında birazcık tartışma rolüne girdik sonrasında Kordel Morecio isimli oyuncu aracıma saldırmak için emote verdi, ancak sistemsel olarak aşırı aşırı derece vurdu, arabam hiç tütmüyorken aracın motoru bozulana kadar vurdu, sonra araçlarına binip gitti, ekran görüntülerinde de görülebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
[/url

Ek açıklamalar(varsa): Hak ettiğinin olmasını talep ediyorum, iyi forumlar.

#1 - 16.01.2021 01:02
Alıntı
İyi forumlar, iyi geceler.
Orta'da *CAR-DM* ihlalini göz önünde gösterecek bir kanıt veya yapılan ihlal yok, şayet hatalı olduğumuzu sanan arkadaş, bizim hatalı olduğumuzu düşünüp, şikayet konusu oluşturmuş, kendince kendini haklı görebilir, şikayet açmasın da bir sakınca cezbetmiyorum, şikayet'e olan açıklama metnim bu kadar, sonuçlanabilir.

*Emoteler ile araca zarar veriyoruz, kaza rolü yapıyoruz fakat uymuyorsun, dalga geçercesine itham ediyorsun.*

#2 - 16.01.2021 01:09
Ters şeritten geliyorsun, kafa kafaya çarpışıyoruz bir Hulk gibi araçtan inip aracıma saldırıyorsun hiçbir şey yokmuşçasına ve yanında olan karakter durduk yere bana küfürler savuruyor.

#3 - 16.01.2021 01:30
Ters şeritten gelmedik öncesinde, birden yola çıkıp araca çarptın ve inip kaza rolümüzü yaptık, bize küfür ettin ve agresif rol sergiledin, bunun için bir şikayet konusu açma gereği duymuyorum, oradan uzaklaşıp tekrar yanımıza geliyorsun, tekrar emote verip aracına zarar veriyoruz, emoteler attığın kanıt metosunda aktif ve mevcut.

#4 - 16.01.2021 01:55
Alıntı
KANIT;

#5 - 16.01.2021 11:59
Siz kaza rolü yapmaya çalışmıyorsunuz? Küfür ve aracıma vurarak Agresif Roleplay yapıyorsunuz.

#6 - 16.01.2021 18:44
Siz kaza rolü yapmaya çalışmıyorsunuz? Küfür ve aracıma vurarak Agresif Roleplay yapıyorsunuz.
Attığım kanıt, dediklerimle bire bir herhangi bir uyumsuzluk yok.

#7 - 16.01.2021 18:52
Öncelikle şikayet ile bir alakam yok ama olayda şahit rolünde oynadığım için @SloVe kardeşimi şöyle savunayım; Bu arkadaş önce bize çarptı ve bizde yavaş olsana gibisinden laflar ettik, küfürleştik. Okey bunda hiçbir sorun yok... Bir anda arabamıza çarptı, saçmalık yaptı. SS'de her şey gözüküyor.

#8 - 24.01.2021 04:37
Merhaba, incelendi.

Agresif role giriş yapıldığı için rolün devamında böyle bir şey yaşanmış. Rolün öncesinde yaşananlardan dolayı rolün sonrası böyle gerçekleşmiş, herhangi bir ceza yaptırımı uygulanmayacak.