CR konusunda evet, lag olabilir bu çokça yaşanan bir durum. Bu CR konusunu es geçebiliriz. Fakat:
Sizi polis ekipleri kovalamıyor. Kovalamacayı başlatan ekip biziz. Buffalo'yu kovalamamızın sebebi de, bir sivil aracının çalındığını ihbar etti ve biz de bu ihbarı yanıtlayıp çözmeye çalıştık. İhbar sahibi aracımıza aldık ve GPS takibiyle birlikte aracı bulmaya çalıştık. Ve bulduk da, daha sonra buffalo model araç kaçmaya başladı.
Olayın sizinle bir ilgisi yok. Şikayette ihlal edilen kurala da attığım yazı çok açık diye düşünüyorum.
Şimdi sizin savunmaya yazdığım kısmı açıklayayım. Kandırmaya çalışmayın lütfen.
Olay sonu zaten rolümüzü gerçekleştirdik iki araçta yakalandık. Ekran görüntülerde Cesar Hacorta videoda kaçan gri arabayı süren şahıs.
Bu atttığınız "Felony Stop" ss'indeki olayı açıklıyorum.
Buffalo'yu süren kişi ekiplerden kaçmayı başardı ve El Corona bölgesine aracı bıraktı. Arkamızdaki sivilden de GPS yardımı ile birlikte aracın konumunu bulduk ve gittik. Aracı sahibine teslim ettik.
Daha sonra karakterim Cesar Hacorta karakterinin o anki skinine "Eşkaline" uygun birisini gördü ve partneri olan Roque'ye bunu söyledi. Bölgeden çıkarken kontrol için düşük hızda bölgedeki kişilere baktık. Ve Buffalo kovalamacasında Cesar karakterinin yanında oturan Joaquin karakterine denk geldik.
Joaquin karakteri daha sonra şüphelendi ki kaçmaya başladı.
Yanımdaki partnerim Roque karakteri indi ve Joaquin'i yakalamaya çalıştı. Fakat bu sizin attığınız "Olay sonu zaten rolümüzü gerçekleştirdik iki araç da yakalandık." dediğiniz olayın asıl gerçekleşme sebebi de burada gerçekleşiyor.
SS'te de görüldüğü üzere Martino karakteri, Joaquin karakterini kaçırıyor ve IC yasalarda geçen 3.12 "Suçluya Yardım ve Yataklık Etmek" ihlalini yapıyor. Gerekli roller yapılarak isminiz bulunuyor. Ve Cesar, Martino ve Joaquin karakterine APB kaydı açılıyor.
Sabah rollcall'ından sonra sahaya çıkıyoruz ve Idlegas'ta aynı aracı görüyorum direkt olarak peşine takılıyorum. Daha sonra durduruluyorsunuz ve Felony uygulanıyor.
Yani sizin söylediğiniz gibi Buffalo kovalamacasıyla bir alakanız yok. Polis ekiplerinin kovalamacasına katılıp bir aracı kurtarmaya çalışamazsınız. Bu kadar gereksiz uzatmama gerek yoktu fakat attığınız
Olay sonu zaten rolümüzü gerçekleştirdik iki araçta yakalandık.
kısmını açıklamaya çalıştım. Size yapılan Felony Stop uygulamasının, Buffalo kovalamacasıyla bir alakası yok açıkçası. Yeterince açıklayıcı olduğunu düşünüyorum.