Konu: [14.01.2021 - Rewlon_Sanders] /b, /PM Rol bölme, Hatalı emote kullanımı  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.01.2021 20:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rewlon_Sanders - @acizseytan

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.01.2021 - 16:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Hatalı emote kullanımı.

2-) /b ve /pm yoluyla OOC bölme.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi yapılan rollerde IC olarak zaten itiraz ediyordu fakat IC kısmını taşırarak OOC'ye de girdi. Sürekli hatalı emoteler kullanarak /pm yoluyla uyarmama rağmen rahatsız etmeye devam etti. Daha sonrasında sorgu odasında elim yanlışlıkla mouse'nin sol click tuşuna çarptı ve yumruk attım, (( /b mc )) yazarak belirttim fakat kendisi de bana kinlenerek /b yoluyla " ?neden vuruyorsun ?" gibi bir cümle kurarak vurdu ve sonrasında /b mc yazdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar.

#1 - 15.01.2021 04:11
Bunu açmanın sebebi çok net bir şekilde ıc ooc hatalı olmandan kaynaklı diye düşünüyorum, açtığım şikayettede role devam etmediğin mevcut bunun yüzünden pm üzerinden seni uyardım, ona rağmen devam etmedin. Ayrıca hatalı emote vermedim araba çarptığında en azından bi rol gerçekleştirmen gerekiyor, hatalı emoteyi sen verdin.

#2 - 24.01.2021 04:28
Merhaba, incelendi.

Bu tip olayları devam ettirmeyin lütfen. Bir sorun görüyorsanız rolde eğer, rolü devam ettirip daha sonrasında kişi hakkında şikayet oluşturabilirsiniz. "Alet çantasını burada bulman çok saçma olur, arabada bulmuş ol" gibi bir emote yok maalesef, tekrarlamayın.