Konu: [14.01.2021 - Eleanor Jones, Morio Watanebe] İllegal Kural İhlali  (Okunma sayısı 1342 defa)

#0 - 14.01.2021 19:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @pien @Onite

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Nasmier @HandoLeNN @Twinkles

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Günlerdir kendi aramızda planladığımız bir nevi birlik içerisi bir rolün ortasında kimseye bir zararımız yokken rolümüz baltalanıyor. Kendi aramızda yapacağımız GUEST rol için bir senaryo düşündük. Rolü gerçekleştirirken bu iki arkadaş bizi ihbar ediyor. Ortada hiçbir rol yok, illegal olduklarına rağmen bu şekilde bir ihlal yapıyorlar. Üstelik Pakrad Kasparov, Fuad Karapetyan, Haik Kalashnikov olduğumuz belli olmaması için GUEST rol için maske takma gereği duymuştuk. Departman bölgeyi bastığında role uyum sağlamak adına rolü bölmedik ve şikayet açmanın daha sağlıklı olacağını düşündük. Saydığım üç karakter GUEST rol gereği Vartan Ahverdiyan ve Karekin Ahverdiyan, Haik karakteri ise bu iki kardeşin adamı olarak rol yapıyorduk. Departman tarafından el konulan silahların iadesini talep ediyorum. Kendi aramızda yaptığımız GUEST bir rolü bu şekilde baltalamaları hoş bir şey değil. Kasıtlı yapılan bir ihlal olduğunu düşünüyorum. Rol çok saçma bir kıvama geldi, aşağıda bırakılan ekran görüntüleri detaylı bir şekilde incelenirse sevinirim. Bölgede bulunan polis arkadaşlar bu olayı doğrulayacaktır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Manifesto tarafından yapılan açıklamayı aşağı tarafa bıraktım.

Eleanor Jones karakterinin bu olaydan sonra birlikten ayrıldığını görüyoruz. Arkadaş sanırım bu ihlali yaptıktan sonra birlikten çıkınca ceza almayacağını düşünmüş olmalı. İhlal gerçekleştiren kişilerin en ağır cezayı almalarını istiyoruz, rol zevki kaçırmaya çok meraklı olduklarını düşünüyorum. Ortada bariz kural ihlalleri var, IC göz altında bekletiliyoruz.

« Son Düzenleme: 15.01.2021 16:20 BatuhanC »

#1 - 14.01.2021 19:26
Öncelikle merhabalar. Kendi adıma savunma yapacağım. Rolde bir şeyler döndüğünü farkeden karakterler izlemeye aldı. Morio karakteri ihbar etmedi, ihbar veren Eleanor'un ise ihbar verdiğini polisler geldiğinde öğrendi. İhbarı vermedim, kimsenin rolünü baltalama gibi bir amacım yok. Rolümü bilen arkadaşlar biliyor, böyle bir şey asla yapmam. Morio karakterinin amacı sadece neler döndüğünü anlayıp gidip birlik lideri ile paylaşmaktı. Dediğim gibi, ihbarı veren ben değilim. Savunmam bu kadar, teşekkür ediyorum.

#2 - 14.01.2021 19:29
Kural ihlalleri bariz bir şekilde açık, daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Aşağıdaki fotoğraflarda şikayeti destekleyecek türdendir.

AK-47 model silah için:
Spoiler: GösterGizle

Birlik içi düzenlediğimiz rolü kanıtlamak adına ekran görüntüleri:
Spoiler: GösterGizle

#3 - 14.01.2021 19:30
[18:41:27] Irina Petrova adlı polis memuru tarafından gözaltına alındın. Süre: 999999999 dakika.

[18:41:27] Sebep: Silah ticareti, Det. Lahey, SGT. Mitchell ilgilenecek.

[18:41:27] Polis memurları işlemler için sizi çıkartana kadar burada beklemen gerekecek.

[18:41:27] Kalan süreni görmek için /gozaltikalan komutunu kullanabilirsin.

GUEST rolümüz baltalandı üstüne yapmadığımız bir rol için karakterlerimiz suçlanıyor. Her şey bariz bir şekilde ortada, umarım en kısa zamanda gereken yapılır.

#4 - 14.01.2021 19:34
Öncelikle merhabalar. Kendi adıma savunma yapacağım. Rolde bir şeyler döndüğünü farkeden karakterler izlemeye aldı. Morio karakteri ihbar etmedi, ihbar veren Eleanor'un ise ihbar verdiğini polisler geldiğinde öğrendi. İhbarı vermedim, kimsenin rolünü baltalama gibi bir amacım yok. Rolümü bilen arkadaşlar biliyor, böyle bir şey asla yapmam. Morio karakterinin amacı sadece neler döndüğünü anlayıp gidip birlik lideri ile paylaşmaktı. Dediğim gibi, ihbarı veren ben değilim. Savunmam bu kadar, teşekkür ediyorum.

#5 - 14.01.2021 19:38

Evet, orada öyle dememin sebebi gayet açık ve ortada değil mi? Polislerin bizi almaması için söylediğim bir şeydi. Loglardan kontrol edilebilir. Arkadaşımın ihbar verdiğinden haber değildim, sanırsam o sıra oyundan düşmüştüm. İhbarı arkadaşımın verdiğini destekleyen kanıtlarınızda mevcut zaten. Amacımız rol baltalamak falan değildi, rolden haberimizde yoktu. Baştan aşağıya rolü izleyip, sadece fotoğraflamak amacıyla ordaydık. Kendi aramızda dönen muhabbette belli, dediğim gibi tek amacım birlik liderimiz ile olayı ve kişileri paylaşmaktı. İhbardan polislerle karşılaşana kadar, arkadaşımı arayana kadar haberdar değildim. Savunmam bu kadar, iyi roller dilerim.

#6 - 14.01.2021 19:46
İhbarı veren arkadaş fotoğraftaki gibidir, @Nasmier bunu onaylayabilir.

Bu pmi aldıktan sonra arkadaşın karakterini inceledik. Burnout birliğinde ve iki tane ic sicili var.

Şikayet sonrası arkadaş sistemsel birlikten ayrılmış, şuan halen konuya bakıyor. Senden bir savunma mesajı bekliyoruz.

#7 - 14.01.2021 19:52
Şahitliğimi onaylıyorum, Eleanor Jones'un verdiği ihbar üzerine oraya vardık.

#8 - 14.01.2021 19:54
Böyle bir kuralın olduğunu bilmiyordum, ihbar verirken Morio karakteri oyundan düşmüştü.
İhlal yapıldıktan sonra birlik lideri Jeux tarafından birlikten çıkartıldım, ben çıkmadım.
Yönetimin vericeği cezaya razıyım. Rolünüzü engellediğim için üzgünüm.
https://cdn.discordapp.com/attachments/575414330497957907/799315978295050290/Ekran_Goruntusu_5176.png

#9 - 14.01.2021 20:16
Bu durum yüzünden shotgun marka silahım alındı geri verilmesini talep ediyorum gerekli kanıtı aşağıdaki ss'de size sunuyorum.