İyi akşamlar, iyi forumlar.
Öncelikle karakter adım Eliane Syefani değil, Eliane Syefania.
Bana ceza kesildi demişsiniz, size sistemsel bir ceza kesilmedi. Daha sonrasında Cascio Greco ve Lorenzo Caprielli'nin bulunduğu araç hiçbir şekilde bana çarpmadı, normal bir şekilde selam verdiler. Yanından geçen NON-RP araç sürüşü gerçekleştiren beyaz bir Elegy vardı ve sürücüsü Eleanor Jones'di. Elegy diğer aracın yanından geçerken diğer Cascio Greco ve Lorenzo Caprielli ikilisinin bulunduğu araca çarptı ve o araç bana çarptı. Sonrasında kişide PİNG olduğunu düşündüm ve Cascio Greco ve Lorenzo Caprielli ikiliside bu tarz bir role girmediği için orada yaralı/kaza geçirmiş bir şekilde rol yapmadım. Olay yerinde ben de dahil sekiz kişi bulunuyordu ve kimse bu tarz bir kaza rolüne girmedi. Çünkü oyun içerisinde muhtemel bu tarz rollerin birçoğunda araç süren kişilerde drop, ping gibi durumlar söz konusu oluyor. Bende Elegy sürücüsü'nün yanlışlıkla-drop ya da ping sonucu Cascio Greco ve Lorenzo Caprielli ikilisinin aracına çarptığını düşünerek, o kişilerinde role girmemesi sonucu öyle bir rol yapmadım. POWERGAME kavramına gelecek olursak da araç benim üzerimden geçmedi, diğer bir araca çarptı ve o araç bana doğru kaydı. Gündelik hayatta da birçok insan trafik kazası geçiriyor, kişilere araç değebiliyor/çarpabiliyor. Bu tarz durumlar olduğunda kişiler direk orada canını kaybetmiyor veya bir yerleri kırılmıyor.
SS'lerde de görüldüğü üzere Rewlon Sanders karakteri harici kimse kaza durumunu dile getirmiyor bile. Rol sonrası şikayet açmak yerine sürekli PM yoluyla rolü baltaladınız fakat ben yinede güzel bir şekilde sizi uyardım, iyi forumlar.