Konu: Hile ve Hileye göz yumma  (Okunma sayısı 911 defa)

#0 - 14.01.2021 03:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Besfort Corbajram @Helosamo  Sammy Montenegro @Melosamo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Enzio Fiorello @fenderist
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Hile
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Sammy Montenegro karakteri sahibi olduğum Premier'i emotesiz çalmıştı. Gps'ten konum açıp aracımın yanına gittim. Sanırım Sammy aracın motorunu kapatmış. Tam gittiğimizde Besfortla yer değiştirmişlerdi ve Besfort'un üstünde ame şeklinde araç motoru çalışıtırılıyor yazıyordu. O kadar ani ss alamadım ama aracın motorunu çalıştırdığına dair kanıt yukarıda. Düzkontak yapma ihtimali yoktu biz geldiğimizde yeni binmişti araca ki zaten ame şeklindeki kontağı çevirir emotesini gördüğümü biliyorum. Hile olduğuna eminim. Ekrandaki premier de bana ait.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:

Bu sadece olay anındaki reaksiyon ssi.

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 14.01.2021 10:37
Şahitliğimi onaylıyorum. 

#2 - 14.01.2021 21:56
Önceden başka bir araç çaldık çaldığımızda kendi premierimi oraya koydum sonra bu adamın aracını çaldık bu aracı da parçalatamayınca kendi aracıma geçtim ve çalıştırıp kaçtım. Kendisinin aracı orada zaten bozuk bir halde. Ss de çalıştırdığım araç benim.

#3 - 14.01.2021 23:01
 Log kontrolü yapılabilir. Minimapte fark ettiyseniz 2 sste de işaretlediğim premierin konumu gözüküyor. Ben bu sırada aracı çalan ikilinin değil kendi aracımın peşindeyim. Eğer dediğin gibi aynı renk ve model araçlarımız varsa olay yerine vardığımda neden araç gps göstergesi bindiğin aracı işaret ediyordu :P ? Farklı arabalar olsaydı bunu ayırt edebilirdim gpsten. Ama konum tam olarak aracin durdugu yeri gosteriyordu ki araç da kirmizi dairenin içindeydi. Savunmanın yalan olduğunu düşünüyorum.

#4 - 14.01.2021 23:04
Şöyle bir detay vereyim kendi gözümden. Sen araci calistirdiginda kafanin uzerinde beliren ame de en fazla 1-1.5 saniye surdu. Yani y ye basar basmaz araç çalıştı. Karakterinin sürüş yeteneği de yok. Burada absürtük var.

#5 - 14.01.2021 23:28
Öyle bir hile olsa aracı direkt çalıştırır emote belirtmez, ben çalıştırmaya başladıktan sonra geldin siz gelince çalıştı.

#6 - 15.01.2021 04:57
Pekala.  Ben, benim aracımı anahtarın olmadığı halde çalıştırmanı ileri sürdüm sen o araç benim dedin. Gözümün ne gordugunu biliyorum ama kanıt kısıtlı. Bunun için log log kontrolü talep ettim. İki taraf da savunmasını yaptı. Yeykili bekleyelim.

#7 - 22.01.2021 20:12
Şikayet edilen kullanıcının da aynı şekilde bir Premier'i bulunuyor ve herhangi bir /ado ile yanıltma vesaire göremiyorum. Aracın ID'si ya da plakasını görebilseydik SSlerden, daha net bir şey çıkardı ancak durum bu şekilde. Hile bulunmuyor.