Öncelikle 2. olayı cevaplandırmak isterim. Orada, diğer polis arkadaş Henry (sslerde adı gözüken arkadaş.)bana bileklerini uzat dedi ve birkaç şey konuşuyorlardı bende orda Ellerini kaçırıp koşmaya başlar emotesi verdim. Emoteyi farketmemek olağan dışı ki ben kaçıncada çok rahat peşimden gelebiliyorlarmış. Emoteyi ne zaman attı tam olarak bilmiyorum ben kaçarkenmi yoksa motora binmedenmi hiçbir fikrim yok olayla ilgili tam bir ss bulunmuyor. O sırada arkadaşım Ryan benim yanımdan motorla geçerken tek sıçrama yapıp arkamdaki farkı açtığıma eminim sonrasında motora bindim. orada bir lag yaşadım kısa süreli tüm oyun birbirine girdi, geldiğinde ise biz tırların ordan bir anda çıkmış olduk. Ben emoteyi o zaman gördüm. Arkadaşta kabul edecektir ona emoteyi farkettiğimde çok geç attın dedim. Bunu dediğimde şikayeti açan arkadaşlar tarafından takır takır pm yağmuruna tutuldum. Şikayeti yeni fark ediyorum arkadaşlara ''Geç farkettim o zaman.'' dediğimde bana ''Kural ihlalinde bulundun geri gel'' dediler. ''Ben geri, motorla gelerek orda durmamız rol akışını bozar çok saçma olur'' dedim. Bu seferde ''git teslim ol'' diye önerdiler. Bende kabul ettim, hani madem bir haksızlık yaşandı vs polemik kalmasın aramızda diyerek gidip teslim oldum. Gözaltına alındım. (şuanda ordayım.) Eğer ben kaçmadan önce emote verdim. Ben koşmaya başlamadan bu emoteyi attılarsa gerçekten tebrik ederim klavye yazma rekorunu kırıyor arkadaş ama dediğim gibi ben motora bindikten sonraysa, asıl ben farkı kapatmış olupta böyle bir üstüme atlama olayı yaşanıryorsa, ben bu olayı powergaming olarak yorumluyorum. İlk olaya bakacak olursak da o olayda ''Henry'' isimli polisin attığı şikayet, açıkçası o konuda arkadaş haklı ancak birazcık kovalama olur diye düşündüğüm için aynayı kırdım o olay hakkında bir savunmam yok. İlk olayın suçu varsa kabul ediyorum ancak 2. olayda ben suçlu olduğumu düşünmüyorum. Birde yeni fark ediyorum arkadaş şikayet açarken felan herhalde ben teslim oluyormuşum.
https://hizliresim.com/saL7gi