Konu: [13.01.2021]Neruno DeLuca - Retarted RP + Powergame  (Okunma sayısı 99 defa)

#0 - 14.01.2021 00:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nerino DeLuca @FeixeCelixsss

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Elsworth Natsuko @Lefos

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.01.2021 22:48 ve 14.01.2021 23:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba iki tane farklı zaman diliminde kural ihlali gerçekleştirildi, biz aracımızı tamir ettirmek için Idlewood paintspray'de durduk sonrasında hiç bir sebep yokken kendisi geldi ayna kırma rolü yaptı bunu retarted olarak değerlendirdik. Sonrasında yine aynı kişi biz onu karşımıza aldığımızda saçma sapan bir şekilde kaçtı, "/tackle" komudu ile etkisiz hale getirip anında sağ tık yapıp kalktı ve motorun arkasına binip kaçtı. Kural ihlallerinden dolayı şikayetçiyiz bu durumlardan bıktık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.01.2021 00:30
Olayda kişinin yanındaydım ve kişi o bileklerini gevşetme emojisini verdikten sonra motora binmişti ben motorla ilerlerken nasıl bir anda süper hıza kavuşup motorun üstüne atlayıp adamı etkisiz hale getirebiliyor anlamıyorum biz motorda gidiyorduk o olay yaşanırken.

#2 - 14.01.2021 00:34
Şahitliğimi onaylıyorum, motor haraket etmeden kişiyi tackle ile düşürdüm ama buna uymayıp kaçmaya devam ettiler ek bir açıklama olmayacaktır.
İyi görevler ve iyi roller dilerim.

#3 - 14.01.2021 00:57
Öncelikle 2. olayı cevaplandırmak isterim. Orada, diğer polis arkadaş Henry (sslerde adı gözüken arkadaş.)bana bileklerini uzat dedi ve birkaç şey konuşuyorlardı bende orda Ellerini kaçırıp koşmaya başlar emotesi verdim. Emoteyi farketmemek olağan dışı ki ben kaçıncada çok rahat peşimden gelebiliyorlarmış. Emoteyi ne zaman attı tam olarak bilmiyorum ben kaçarkenmi yoksa motora binmedenmi hiçbir fikrim yok olayla ilgili tam bir ss bulunmuyor. O sırada arkadaşım Ryan benim yanımdan motorla geçerken tek sıçrama yapıp arkamdaki farkı açtığıma eminim sonrasında motora bindim. orada bir lag yaşadım kısa süreli tüm oyun birbirine girdi, geldiğinde ise biz tırların ordan bir anda çıkmış olduk. Ben emoteyi o zaman gördüm. Arkadaşta kabul edecektir ona emoteyi farkettiğimde çok geç attın dedim. Bunu dediğimde şikayeti açan arkadaşlar tarafından takır takır pm yağmuruna tutuldum. Şikayeti yeni fark ediyorum arkadaşlara ''Geç farkettim o zaman.'' dediğimde bana ''Kural ihlalinde bulundun geri gel'' dediler. ''Ben geri, motorla gelerek orda durmamız rol akışını bozar çok saçma olur'' dedim. Bu seferde  ''git teslim ol'' diye önerdiler. Bende kabul ettim, hani madem bir haksızlık yaşandı vs polemik kalmasın aramızda diyerek gidip teslim oldum. Gözaltına alındım. (şuanda ordayım.) Eğer ben kaçmadan önce emote verdim. Ben koşmaya başlamadan bu emoteyi attılarsa gerçekten tebrik ederim klavye yazma rekorunu kırıyor arkadaş ama dediğim gibi ben motora bindikten sonraysa, asıl ben farkı kapatmış olupta böyle bir üstüme atlama olayı yaşanıryorsa, ben bu olayı powergaming olarak yorumluyorum. İlk olaya bakacak olursak da o  olayda ''Henry'' isimli polisin attığı şikayet, açıkçası o konuda arkadaş haklı ancak birazcık kovalama olur diye düşündüğüm için aynayı kırdım o olay hakkında bir savunmam yok. İlk olayın suçu varsa kabul ediyorum ancak 2. olayda ben suçlu olduğumu düşünmüyorum. Birde yeni fark ediyorum arkadaş şikayet açarken felan herhalde ben teslim oluyormuşum.
https://hizliresim.com/saL7gi
« Son Düzenleme: 14.01.2021 01:00 FeixeCelixsss »

#4 - 14.01.2021 01:18
şikayetimi geri çekiyorum, hatasını anlayıp kabul etti boşuna ceza almasına gerek yok.

#5 - 15.01.2021 19:26
Uzlaşmaya varılmış, K&A.