Konu: Kevin_Jacob - Tyrone_Lawrance  (Okunma sayısı 284 defa)

#0 - 13.01.2021 22:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kevin_Jacob @KingS  Tyrone_Lawrance @Tuson

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Katarina_Romano

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.01.2021 22:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı kural ihlali, Aktif rolde AFK, Saçma rol.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin aracını çalarken bir anda yanımıza geldi ve arkadaşımı araçtan attı, sonrasında brawl rolüne girdik, kişi rolde defalarca kez afk kaldı, üstüne üstlük yaralı kural ihlali yapıp saçma rol sergiledi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezanın verilmesini istiyorum.

#1 - 13.01.2021 22:40
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 13.01.2021 23:26
Bir yanlışım olduğunu görmüyorum. SS'lerde de bulunmuyorum yani ben neden etiketlendim onu da anlamadım. Bir kural ihlali yapmadım SS'lerde de göründüğü gibi.

#3 - 13.01.2021 23:30
Yaptığınız saçma rol olduğu şikayet açmaya gittim. Yaralı kural ihalilne gelirsek emote vererek yerden kalktım bununda kanıtını bırakıyorum.  SS: https://imgyukle.com/i/a7HM0S Chat kısmında emote verip kalktığıma dair ss im de var gerekeni yetkililer yapar zaten.

#4 - 24.01.2021 04:21
Merhaba, incelendi.

Tyrone'e ait net bir kanıt bulunmuyor. Kevin karakterine gelecek olursak yaralı sırasında birkaç kez AFK konumuna düşmüş. Anlık alt+tab atmalar vesaire yaşanabilir. Rolünüzü etkilemediği sürece sorun yok. Kevin karakteri emote vererek yerden kalkmış vesaire orda da sorun yok fakat araç sümeniz pek etik değil. Bu konuda sizi son kez uyarıyoruz. Tekrarında ceza alabilirsiniz.