Konu: Katarina Romano  (Okunma sayısı 180 defa)

#0 - 13.01.2021 22:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Katarina Romano @Katty

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tyrone Lawrance  @Tuson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.01.2021 21:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs aracımı çalıyordu. Araçtan indirip kendi arabama bindim.  Emote vermeden beni arabadan attı ve vurmaya başladı. Arabadan atması için emote vermesi gerekiyordu fakat şahıs emoteyi vermedi. Attığım ss'te buga girdiği için kenarda gözüküyorum araçtan attı çünkü. Sol alt köşeye iyi bakın

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgyukle.com/i/a7C2Mf

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın ceza almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 13.01.2021 23:27 KingS »

#1 - 13.01.2021 22:43
Öncelikle Merhaba... Kişinin  aracına düzkontak attığım doğrudur fakat şahısın benim aracını çaldığımı anlaması garip birşey, kişi  direk "ne yapıyorsun sen?" diye gelip beni araçtan atıyor ardından  " Sikerim seni  burada, fahişe köpek " diyerek hakaretler savuruyor, kişiyle kavga ediyorum ve ona vurmaya başladığımda  araca binip aracı kilitledi, araçtan atılınca   ise emote vermeden aceleyle vermedim.... Zaten şahıs emote verdiğimden sonra biraz vuruyor canı azaldığında ise araca binip kaçmaya çalışıyor. Aktif brawl rolünde karşılık vermek için emote vermeye gerek yok, kişi bu şekilde kaçarken emote verseydim kaçmış olacaktı.. Car jack yaptığımı düşünmüyorum, geri kalanını yetkililere bırakıyorum iyi günler dilerim  :)

#2 - 13.01.2021 23:29
Şahitliğimi kabul ediyorum. Şahıs arkadaşımı araçtan atıp Car Jacked ihlali yapıyor kendisi de söylediği gibi "emote vermedim" diyor.

#3 - 14.01.2021 00:23
Şahitliğimi kabul ediyorum. Şahıs arkadaşımı araçtan atıp Car Jacked ihlali yapıyor kendisi de söylediği gibi "emote vermedim" diyor.

Hım... "Aktif brawl rolünde karşılık vermek için emote vermeye gerek yok, kişi bu şekilde kaçarken emote verseydim kaçmış olacaktı.." arkadaşın önce kavgaya girişiyor sonra yaralıya düşüceğinde  araca binip kaçmaya çalışıyor anlık oluşan bir şey Car jack yaptığımı düşünmüyorum bu konuda..

#4 - 14.01.2021 00:26
Hakaretler savuruyorsunuz ardından  kavga başlayınca kaçmaya çalışıyor tekrar dediğim gibi " Aktif brawl rolünde karşılık vermek için emote vermeye gerek yok, kişi bu şekilde kaçarken emote verseydim kaçmış olacaktı.."  Car Jack atmış olsam aracı alıp kaçardım  ama böyle birşey yapmadım  kararı yetkiliye bırakıyorum

#5 - 14.01.2021 00:31
Amacım sadece şahısın kaçmasını engellemek hiç bir  Car Jack olayı bulunmamakta aktif brawlın içinde yaralıya düşmemek için araca biniyor ve Aktif brawl ortamı  bende kaçmanı engellemek için araçtan artıyorum, emote yazana kadar araca binip kaçıcaktın  burada hiç bir Car Jack olayının bulunduğunu düşünmüyorum.. iyi günler dilerim :)

#6 - 15.01.2021 19:48
Savunma yeterli, K&A.