Konu: [13.01.2021 - James_Burns, Thomas_Burns] Trolling, DM, Meslek aracını kişisel k.  (Okunma sayısı 76 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.01.2021 21:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas_Burns @_legit_ James_Burns @Crisis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.01.2021 21:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Alıntı
40- ) Meslek Araçları Kullanımı

Meslek araçları yalnızca meslek araçlarının rotasyonları dahilinde kullanılabilir. Meslek araçları herhangi bir sebeple kişisel amaçlar adına kullanılamaz.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
Trolling

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 45km/h ile yolda gidiyordum, arkamda iki taksi vardı, bir tanesi sebepsiz yere önümü kesti, PIT attı resmen, aracıma da hasar verdi. Araçtan inip aracıma vurmaya başladı, sonra tekrar aracına döndü. Ben bu sırada farklı bir yere aracımı yine onlara çarpmadan çektim, PM atıp bunun kural dışı bir şey olduğunu anlatıp uyaracaktım, daha sonra hiçbir şey yapmama rağmen yine aynı taksi aracım park halindeyken önümü kesti, araçtan inip bu sefer diğer taksici arkadaşı ile birlikte sebepsiz yere aracıma vurmaya başladı ve aracıma hasar verdi. Ben de uyarı ile bu işin çözülmeyeceğini fark ettim, arkadaşlar meslek araçlarını kendi çıkarları için kullanıyor, rol ile yakından alakasız bir şekilde aracımı tekmeliyorlar, üstelik yazışmalara falan bakılacak olursa çok büyük ihtimal trol oyuncular.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yapmayın arkadaşlar, altı üstü bir oyun oynuyoruz, kimsenin oyundan aldığı zevki kötü etkilemeye gerek yok. Eğer arkadaşlar gerçekten yeni oyuncular ise ceza almalarını istemiyorum, kuralların öğretilmesi yeterli olacaktır.

#1 - 15.01.2021 19:15
Thomas_Burns ve James_Burns cezalandırılacak.