Konu: Bernardo Baker/ Car Jacked/ 13.1.2021  (Okunma sayısı 170 defa)

#0 - 13.01.2021 19:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bernardo_Baker @Metinnn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Arturo_Hernandez @Merdiven6

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.1.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jacked

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'de görüldüğü gibi ben araçtayken şahıs beni araçtan atıp arabamı çalıyor. Denilecek bir şey yok bariz bir şekilde her şey ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/lOTJdD

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.01.2021 06:58
Şuanda işteyim, Saat 18:00 gibi bi savunma yapacağım.

İyi günler!

#2 - 14.01.2021 18:38
Şimdi işlerde bitti, Başlayalım arkadaşın rolün öncesini göstermemesi ile :*

Dexter_Lef adındaki birlik üyemize Tyron_Lawrance ve Arturo_Hernandez adlı karakterler Sahil GYM'de saldırıyor, bunu Dexter bana bildiriyor ve bunu duyduğum gibi peşlerine takılıyorum. Kaçtıkları araç Sadler olduğundan kasaya atladım ve bacaklarımla kendimi hareketsiz hale getirecek şekilde kitledim. Kişiler İdleGass'a gelince Tyron_Lawrance araçtan indi ve Pizza Stack'de can yenilemesi yaptı. Biraz daha ileriye sürüp apartman önünde indiler ve SS'de gördüğünüz gibi bana saldırdılar. Kişilerden biri düştü, diğeri dayak yiyince araca binip kaçmayı denedi. Bende F basarak araçtan attım(Çalma durumu söz konusu değil) Dexter'ı telsizden çağırdım ve oradan uzaklaştım.

Olay öncesi SS'leri;
Spoiler: GösterGizle
Spoiler: GösterGizle
[/url]

#3 - 15.01.2021 17:51
  Öncelikle şahitiğimi onaylıyorum, Şahıslara gym'de saldırdı diyor gym'nin ringinde kavga ettik biz saldırmadık, şahıs  geldi  bize sen o değil misin ? falan dedi bu küfür etti ve saldırdı, Metin'in dediği kendisine oyundan değil dc'den veya pm'den söylediğini düşünüyorum, her neyse olay bu değil, adam 100 Km ile giderken sert manevralar yaparak düşmesini sağladım gine kitlendi falan dedi, açtığımız şikayet bu değildir, bizim açtığımız şikayet Car Jack'dan  açtık, şahısın yaptığı suçtur ceza almasını istiyoruz, her ne olursa olursa olsun araçtan emotesiz atamaz, Ss'de herşey belli emotesiz şekilde araçtan atıyor.

#4 - 15.01.2021 17:53
Adam kendisi söylüyor "F BASARAK ARAÇTAN ATTIM" diyor. Emotesiz bir şekilde arabamı çalıyor Car Jacked yapıyor yani. SS'de her şey belli oluyor ceza almasını istiyorum.

#5 - 15.01.2021 18:58
Savunma yetersiz ve geçersiz, birini emote vermeden araçtan dışarıya atamazsınız, hiçbir oyuncu bir diğerine böyle bir durum sergileyemez. Keza emote vermiş olsanız dahi karşıdan yanıt emote beklemeniz gerekir böyle bir rol için, siz direkt F basıp car jack kuralımızı ihlal etmişsiniz, cezalandırılacak.