Konu: Brawl Rolünde Tezgah Kurup Can Fullemek - Hector Hurtado  (Okunma sayısı 311 defa)

#0 - 13.01.2021 18:09
Şikayet Edilen Oyuncu: Hector Hurtado @BullarD

Şahitler : @efecan75 , @akifst , @goebbels99

Yaşanan Olay: Daha önce arkadaşlarımıza sıkan şahıslar tekrar mahalleye geldiler dalga geçmek için. Konuştuk falan sonra kavga çıktı , Hector Hurtado'nun arkadaşını yere düşürdük. Daha sonra Hector Hurtado sağa sola koşturuyordu ve canını fullemek için hızlıca sokağın ortasına tezgah kurdu ve canını fulleyip hemen silah çekip herkese sıkmaya başladı.

Kanıt SS'ler :

Not: Bu şahıslar video çekmek için sürekli gelip gelip sıkıyorlar ve insanı oyundan soğutuyorlar.Gereksiz yere sıkmak için geliyorlar.
« Son Düzenleme: 13.01.2021 18:47 atHe »

#1 - 13.01.2021 18:22
Benim diyecek bir sözüm yok. Şahıs resmen kameralara yakalanmış.  ;) :)

#2 - 13.01.2021 18:23
Öncelikle merhabalar, karşı tarafla bir brawl rolüne girdik, sonra Hector Hurtado adlı şahıs tezgah açıp canını fulleyip ardından ben ve arkadaşlarıma silahla sıkıp kaçtılar.

#3 - 13.01.2021 18:44
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşlarımın anlattığı her şeye katılıyorum, gereğinin yapılmasını arz ederim teşekkürler.

#4 - 13.01.2021 20:59
Öncelikle anlatıyorum olayı;Mahalleden bir üye ile sabah kavga ettiğim adamları göstermeye gidiyorum mahallerinden geçerken bu arkadaş bizi durduruyor ve hesap sormaya başlıyor silahına değil yumruğuna güven falan sonra ben emot vererek adama saldırıyorum 1 dk boyunca dövüşüyoruz ve ben bisikletime binip kaçarken üyemde binmeye çalışıyor ancak CJ atılıyor ve orada bayıltılıyor ben bunu görünce uzaklaşmıyorum ve Gantondan WillowFiel de giriş yolunda durup tezgah kuruyorum canımı fulleyip gitmek için O anda birisi Bunny yaparak yanıma hızlıca geliyor ve bana tezgah etrafında saldırıyor ben de bayılmamak için karşılık veriyorum.Bayıltıyorum ve ganton çevresini dönerek geliyorum silahım ile sıkıyorum.
Tezgah açma sebebim:Canım o jadar azdı ki araba çarpsa bayılacaktım üzerimde silah vardı o yüzden o an direkt can fulleyip kaçmak geldi aklıma tezgahı kurdum arakadaş geldi BUNNY yaparak.
Silah olayı ise Bayılmadım etmedim canımı fulleyip Rolden çıktım Brawl ortamından vr geri döndüm silhahım ile sıktım bu bir ihlal değğildir. Arkadaşlar video olayına gelince eğer gerçekten amacım sizi indirip video almak olsaydı arkadaşımında silahı vardı bir baskın tarzı yapabilirdik ancak YAPMADIK.O bizi durdurdu agresif yapıp kavgaya sevk etti sonrada şu olay var ancak ss i yok.Bu kadar yetkili kararı eğer o arkadaşlara can fulleyip öldürmek isteseydim tezgaı biraz daha ilerde kurar işimi garantiye alırdım ancak iki metre gittikten sonra canımı gördüm indim tezgah açtım HİÇBİR ihlal yapmadım.

#5 - 13.01.2021 21:59
Arkadaşın anlattığı %30'u doğru gerisi yalandır. Brawl rolü devam ediyor ve şahıs tezgah koyuyor bir anda. Merak ediyorum o an nasıl ve neresinden çıkardı bu koskoca tezgahı ve direkt yedi. Sonra bisiklete binip sıktı ve biz onu düşürebilirdik fakat canını fullediği için bunu yapamadık. O car jack olayına geliyorum , biz kavga ederken elim f deydi çünkü dövüşüyorsun ve sağ kliğe basıp f basıyorsun ondan dolayı kazayla f ye bastım ve şahıs bende bindiği gözükmedi bu samp'ın sistemsel sorunu benle alakalı olan birşey değil zaten bindiğini görsem indirmem. Diğer arkadaş da bindi fakat indirmedim o gitti tezgah kurdu direkt bulunduğu yere. İşte rol hayatı birgün kavga edersin ve acıkınca hemen anında tezgah kurarsın süper rol. Teşekkür ederiz rolünüz için.

#6 - 14.01.2021 03:24
Arkadaşım anlamıyorsun sanırım ssdede gözüküyor Brawl rolünün döndüğü bölgeden  uzaklaştım siz BUNNY yaparak yanıma hızlıca gelip bana saldırdınız bende düşmemek için karşılık verdim, F ye bastım elim kaötı onlar yalan nrticede Carl Jack yaparak arkadaşımı düşürdünüz ve bayılttınız biz buna rağmen şikayet açmıyoruz neyse... Hiçbir ihlal söz konusu bile değil.

#7 - 14.01.2021 13:16
Sende şunu anlamıyorsun zaten orada arkadaşımı düşürdün ve ben zaten seni kovalıyordum uzaklaşmadın yani. Burada amacın adminleri kandırıp bandan sıyrılmak. Video kaydında olsam herşey gözükürdü zaten. En azından brawl rolündeyken biz tezgah kurupda yemek yemiyoruz seviyemiz ve rol kalitemiz buradan belli . Eğer zıplayarak yanına geldiğime dair bir ssin varsa at. Şahıs yanında dövüşürken tezgah taşıyor çok mantıklı ya. Bi anda tezgah kurup canını fullüyor güzel bir ayrıcalık ve yetenek. Adminler sana özel bir sistem ayarlamış heralde. Neyse ne ben kimin suçlu olduğunu iyi biliyorum içim rahat. Öyle rastgele iftira atarak sıyrılmaya çalışmana devam et sana kolay gelsin.

#8 - 14.01.2021 19:11
Ne banı ya yaptığım bir ihlal yok kanutın varsa sür ss i yanıma kadar gelip çeliyorsun uzaklaşmadın diyorsun yeter ama yalanlarınızdan benimde rol zevkimiz bozuyordunuz hem sizin 10ngün yasağınız yok mu kardeşim neden mahallene gelen adamı durdurup lafalr küfürler tehditler ediyorsun neyse ben burada kötü konuşmayacağım ihlal yapmadığımı savunuyorum Şahidim de var eğer yetkili isterse sunarım şahidimi.

#9 - 14.01.2021 20:10
Biz birliği açtığımızdan beri çoğu kişi bizle uğraşıyor biz kimseye ne racon kesiyoruz ne de laf atıyoruz bize karışana karşılık veriyoruz yaptığımız başka bişey yok. Sizin gibiler silahını alıp boş boş tarayıp rol bildiğinizi düşünüyorsunuz . CPT.Vice olmadığından dolayı hiçbir karşılık veremiyoruz bundan dolayı sizin gibiler iyice coşup bize sıkmaya devam ediyor.